2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet biraz azmış canım ama bütün bebekler aynı kiloda olmak zorunda degil belki minyon olcak canını sıkma saglık olsun. Amin insallah hiçbirimizin bebeğine nazar değmesin ❤
Canım doktoru da öyle söyledi.İnce,uzun olacak yapısı böyle dedi..Yine de anne yüreği,çevre baskısıtoplanınca insan düşünmeden edemiyor...

Canım doktoru da öyle söyledi.İnce,uzun olacak yapısı böyle dedi..Yine de anne yüreği,çevre baskısıtoplanınca insan düşünmeden edemiyor...
Zaten o çevre yok mu herşeye dilleri dönüyor herseye bi yorum yapıyolar insanı sinir ediyolar he diyip geçiyorum bazen valla biz görmüyoruz Biz bilmiyoruz sanki. Alıp kızımı gidesim var herkesden uzaga

Kızlar Alya iki gündür grip yaa burnu akıyo ara arada ateşi çıkıyo(37,8) bazende öksürüyo ama öksürük çok değil özellikle gece ateşi çıkıyo gündüz iyi. Çok korkuyorum covid mi acaba diye ama covidde burun akıntısı olmuyo diye biliyorum doktordan randevu aldık saat ikide götürcez şuan iyi iburamin ve calpol verdim iyi şuan ama çok huzursuz sürekli kucakta

Gecmis olsun canm.covit degildir insaallah.atesi sureklimi? Hic dusmuyormu? Haber ver mutlaka gidip geldiğinde

Covid değildir inşallah canım geçmiş olsun havalardan etkilenmiştir kısa sürede normale döner inşallah fıstık ❤ serinliyor sanki geceleri yavaş yavaş yada ben üşüyorum artık sabahları bilmiyorum

Geçmiş olsun canım insallah değildir ama zaten grip salgınıda varmıs bu aralar korona da burun akıntısı olmuyo diye biliyorum doktordan cıkınca haber ver bizede

Çok geçmış olsun.Inş. en kısa sürede iyileşir annesi.Doktora gitmeniz iyi olmuş.Ateş iniyorsa korkmayın Covid'de bildigim kadariyla çocuklarda düşmeyen ateş oluyormuş.Sizinki inip yükseliyor anladığım kadarıyla.

Kızlar tek tek cvp yazamadım kusuruma bakmayın çok teşekkür ederim hepinize. Doktordan geldik bu aralar bebeklerde bi grip salgını varmış doktora Alya biraz hasta deyince hemen belirtileri tek tek saydı korona değil çok şükür ağustos ayının ortalarında böyle oluyormuş verdiğin ilaçlara devam et dedi. Viral enfeksiyon dedi. Onun dışında kilo konusunda yine çok ama çok moralim bozuldu gelişimini beğenmedi günde altı kez mama içirmemi söyledi ki Alya hayatta altı kere içmez napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk

Gecmis olsun canim. Sen dr mu degistirecektin degistirmedin herhalde. Baska bir dr da sor istersen . Instagram da dr osman gonulal var. Onun da fikrini al.Alya ek gidayi iyi yiyor diye hatirliyorum.

Çok geçmiş olsun hava değişimi başladı o yüzden insan ne giydiriceginide sasiriyor mama yedir demesi kolay sanki sen yedirmiyorsun bi önerisi iştah acıcı falan varmıymış onu söylesin

Zaten o çevre yok mu herşeye dilleri dönüyor herseye bi yorum yapıyolar insanı sinir ediyolar he diyip geçiyorum bazen valla biz görmüyoruz Biz bilmiyoruz sanki. Alıp kızımı gidesim var herkesden uzaga
Al benden de o kadar ..Artık çok moralim bozulmuştu ..Eşim doktora söyledi .Herkes çocuğa zayıf diyor eşimin morali bozuluyor dediDoktor güldü .Boyu da normalden uzun ama onu kimse söylemiyor değil mi dedi...Orda güldük hepimiz ..Valla şu koronaya sevinesim geliyor bazen işin şakası tabiki çocuklarımızı izole edip rahat buyutme şansımı olmadı mı??İnsan içine karışmaya başladık yavaş yavaş benim sinirler tavanın.Herkes de bir çok bilmişlik..

Canım ayni şeyleri bir hafta önce biz de yaşadık .İpeğin ilk defa oksurdugunu duydum ..Ara ara ateşi çıktı .Huzursuzdu ben de Calpol verdim,pekmez icirdim atlattı şükür ..Doktora götürmeye cesaret edemedim.Bulundugum ilde günlük vaka sayısı 300 lerde..Alya ya da geçmiş olsun.Aklina getirme bence o hastalığı .Bebeklerde görülme sıklığı çok çok dusukmus ve Allah korusun olsalar bile hafif atlatiyorlar ..Burun akıntısı belirtiler arasında yok zaten canım aynen dediğin gibi..

canim kimseyi takma Bizim 40 mevludunde Cogu kadin bebek cok zayif sutun yetmiyor mama ver dedi. Ben hicbirini dinlemedim emzirmeye devam ettim. Kiloyu cok sorun etmedim sagligi yerindeydi. Simdi de kilolu diyorlar yine sorun etmiyorum cok sukur saglikli. Insanlari memnun etmek cok zordur. Dr nuz saglikli Iyi diyorsa tika kulagini diger insanlarin dediklerine.

Canimmm öncelikle iyi olmasına çok sevindim.Her seyin başı sağlık..Allah korusun bebeklerimizi.Alya ya da çok çok geçmiş olsun..
Moralini bozma .Ya biliyorsun İpek Alya dan daha zayıf ama ben mi aşırı iyimser doktorlara denk geliyorum .Kilosu iyi aynı sekilde beslemeye devam et diyorlar .Duydukça yeni doktora goturesim geliyor .İpek 1 defa mama icse ben sevincinden yerimde duramıyorum .Altı defa benimki de hayatta içmez..Şimdi benim de kafama takıldı.

Çok teşekkür ederim.Haklisin canım ..Öyle yapmaya çalışıyorum ama yine de takıyor insan ..Dediğin gibi söyleyecek bir şeyler buluyorlar

Gecmis olsun canim. Sen dr mu degistirecektin degistirmedin herhalde. Baska bir dr da sor istersen . Instagram da dr osman gonulal var. Onun da fikrini al.Alya ek gidayi iyi yiyor diye hatirliyorum.
Cnm bi türlü değiştiremedik yine aynı dr a gittim bildiğim başka iyi dr yok aslında. Alya ek gıdayı güzel yiyor ama dr a göre ek gıdanın hiçç faydası yok sürekli mama içirmemi istiyor iki saatte bir ben mama mı içircem 9aylık çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…