2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun hava değişimi başladı o yüzden insan ne giydiriceginide sasiriyor mama yedir demesi kolay sanki sen yedirmiyorsun bi önerisi iştah acıcı falan varmıymış onu söylesin
Aynen cnm gçenlerde hava biraz esti ozamn üşüttü galiba artık daha dikkatli olucam. Aynen yedir diyo geçiştiriyo bi şekilde yedirceksin diyo gel bide bana sor ben üç kere zor içiriyorum

Çok saol cnm yaa zaten korona değilmiş dr normal grip dedi inşallah ilerlemez bende calpol ve iburamin zero veriyorum

Aynen valla bi yönden iyi oldu bu korona evde büyüttük bebeklerimizi. Anlamıyorum ki kendilerinde nasıl bu kadar karşma hakkını buluyorlar ben kimsenin çocuğuna karışmam şunu yap bunu yapma demem banane ki herkesin kendi cocuğu en iyi anne tanır en iyisini anne düşünür. Sorar tavsiye ister o ayrı ama bazı insanlar üzerine düimeyen herseye yorum yapıyor en güzeli çok insanla görüşmemek

Valla cnm bizim doktor persentil eğrisini nerdeyse gözümün içine sokacak bak alya burada diye diye. Boyu normal ama kilosu az dedi kilo tek başına kriter değil tabi diyor kan sonuçları çok iyi çıktı sonuçlara baktıktan sonra yapısal dedi kilosu için

Önemli olann genel saglik durumu, kan tahlilleri normalse metabolizmasi oyle emek ki, bozmayin moralinizi ' genc kılzlığında rahat eder

Bir de nachizane önerim olacak: Ara ara ıhlamur içirin hasta olması gerekmiyor.Ben sadece ıhlamur demliyorum icine başka bir şey katmıyorum olursa meyve olarak elma kabuguyla beraber kaynatiyorum veriyorum az miktarda.Biraz olsun koruyuculuğu oldugunu düşünuyorum.

Canım alya da güzel yiyordu ek gıda. Umay da ek gıda yiyo seninle aynıydık aslında. Umay mama yer ama ben vermiyorum ek gıda daha fazla yesin diye ama acaba fazla mı vermek lazım bilmiyorum ki hani günde 6 defa mama versek zaten öğünleri yemezler ne biliyim ben de ek gıda yesin diyorum gerçi uzmanlar 1 yaşa kadar çoğunluk mama veya anne sütü olmalı diyo. Bende mamayı arttırayım biraz gün içinde vermiyordum vereyim

Maşallah sonuçlar iyi çıktıyaa hiç kiloya takılma canım ya zamanla alırlar. Şimdi bakıyorum çoğu ilkokul çağındaki çovuk obez gibi valla aileler önünden yemek kaçırıyor az yesin diye. Ne ilginç diyorum küçükken yesinler kilo alsınlar diye parçalanıyoruz büyüdükce fazla kilodan dolayı az yediriyoruz. Aslında akışına bırakmak lazjm o yüzden sağkıkları iyiyse gerisi önemli değil

Deneyeyim çok teşekkür ederim içer mi bilmiyorum ama gerçekten güzel fikir

Canım alya da ek gıda seviyor mama pek sevmiyor doktor günde altı kez diyince aklımdan geçen e bu çocuk yemek nasıl yiyecek çünkü alya mamayı içerse ağzına bi kaşık yemek sokmaz doktorda öyle dedi zten gerekirse ek gıda hiç verme enfazla iki öğün ver dedi umayın mama sevmesi bence çok iyi bi durum ben senin yerinde olsam bol bol mama veririm alya mama içmediği ve beni emmediği için ben yemek yediriyorum mama içse valla hiç yormam kendimi yemekle ek gıdalarla. Sen bana kalırsa mamayı artır cnm

Aynen cnm valla ben akışına bıraktım da bakalım çevredekiler buna müsade edecekmi zannediyolarki biz besleniyoruz çocukları neyse sinirlenmek istemiyorum boşver cnm.

MinaAlya canım,çok geçmiş olsun kuzuma.Çabucak atlatırsınız inşallah.
Sabaha karşı serin oluyor burda artık.Pencereleri kapatıyorum ben yatarken,çünkü mete üzerine hiçbirşey örttürmüyor.Ağustos ayı da mevsim geçiş ayı olduğu için hastalaniyor çocuklar.
Ne kadar kiloya takılma desekte,annesin iste ille takılıyor insan.Bende az önce daha yaşlı bi komşumu bozdum.Eve giriyorduk tam,uyumamis daha bebeğin,uyumadigi için zayıf demez mi?Tepem attı.İkide bir çocuğuma zayıf deyip durma,canımı sıkma dedim.Yetti valla,sabahın 8inde çocuk sizin çay kaşığı sesinize uyanıyor ,sabahın köründe kahvaltı yapmayın balkonda,o da uyusun da kilo alsın dedim.Sus sus tak etti.Gördüğü yerde zayıf bu çocuk,nerdeyse yaşına girecek el kadar diyor bana.9 kilo daha ne olsun dedim,yok yok zayıf diyo

Niye bebeklerin önce kilosuna bakarlar.Şöyle yuzlerine sevimliliklerine baksalar ; etlerini butlarını ne yapacakla?Özür dileyerek benzetme yapacagim: kurbanlik dana gibi tövbe tövbe,Iyı demişsiniz. Cahillik işte kiloyu sağlik zannediyorlar halbuki pek çok hastalik fazla kilodan geliyor.İınsan ne kadar bilincli olsa da cevreden duyduklarini kafasina takıyor.Aslinda bilinç altinda anneligimizi sorgulamak var.

Öyle yapayım o zamam ya bende yesin diye kasıyorum da mama vereyim en iyisi gün içinde de

Canım valla süpersin iyi demişsin bundan sonra bende söylicem içimdekileri bide bunları söyleyenlerin kadın olması daha çok dokunuyo bana ve yakın arkadaşlarımız akrabalarımız. neden bu kadar acımasız oluyolar bu anne ben bu lafı edersem nasıl bi psikoloji bozukluğuyla yğraşır bilmiyolar mı. Büyük kızımda yaşadığım şeyleri yine yaşıyorum vallahi usandırdılar. Neyse bundan sonra tavrın tıpkı senin gibi olacak. Canım bu arada haklısın artık akşamları soğuk oluyo ben çorap ve pijama üstünede uzun kollu penye giydirmeye başladım tabi biraz geç kaldım çocuğu hasta ettim inşallah iyileşir yaa ciğerlerine inmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…