- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
Teşekkür ederim inşallah biraz da stres yapıyorum hissetmeyince belki de anlıyor bebeğimCanim ilerleyen haftalarda belki daha cok hissedersin hareketlerini. Benim bildigim gun icinde 8-9 kez hareketlerini hissetmen gerekiyor ama Sen yine bir sonra ki kontrolde dr na sorarsin. Sagligi gelisimi normal ise hic sorun etme. Allah saglicakla evladini kucagina almayi nasip etsin.
Benimkide emiyor. Yogurt seviyo biberona ayran yapıyorum içiyo meyvede yine biraz yiyo ama yemekleri corbaları falan istemiyo tükürüyor yesede çok azBenimki de yemiyor.Varsa yoksa devam sütü içiyorDün köfte yaptım verdim eline boguluyordu az kalsın.Ne çorba seviyor,ne yoğurt,ne de yemek..Napicam bilmiyorum.
Benim kziim da çok yemiyor .Bazen çok iyi yiyor bazen hiç yemiyor ama çoğunlukla yemiyor .Tarhana corbasi içiyor güzel ..Yumurta,peynir falan yer ..Yoğurt nadiren yer sevmiyor tadını.Yurutecte iken fark etmeden ağzına tikistiririm ancak öyle .Kaşık maması vereyim bari dedim onu da ilk iştahla yedi.Degisik geldi.Sonra yemedi..Meyve çok sever.Meyve püresi veriyorum.Ceviz,fındık yer.Ama istediğim kadar değil.Yani yediği çok az.Ben de o yüzden devam sütüne alistirmaya çalışıyorum..Kızlar masallah sizin bebekler ek gıdayı iyi yiyormuş benimki pek yemiyo ya corba yapıyorym çöpe püre yapıyorum çöpe yumurta sarısı hiç yemez oldu bu ara beyazı veriyorum bölüp bölüp önüne koyuyorum Biraz kendi yiyo sebze yemeklerini de yemez oldu biraz eti seviyo kıymaya köfte yapıyorum ama az yiyo yani
İnsan o kadar yapıyor yesin istiyo ne biliyim insallah ilerde yerler iştahsız biraz yese az çok az yiyobende ne yapsam çöpe gidiyo hiçbişey yemiyo
Stres yapma annesi hisseder bebegin. Rahat ol gun icinde uzan cikolata ye hissedersin.Teşekkür ederim inşallah biraz da stres yapıyorum hissetmeyince belki de anlıyor bebeğim
haklısın ama kendi iatemeden ne yaparsan yap yemiyorlar oglumda böyleydi mamadan sonra süt içmeye başlamıştı ama zamanla yemekleride yemeye basladi.İnsan o kadar yapıyor yesin istiyo ne biliyim insallah ilerde yerler iştahsız biraz yese az çok az yiyo
Ya tam emin değilim yanlış yönlendirmeyeyim de kokuyu hatırlayamadım. Sadece yorumlar çpk iyiydi golden goat da gerçekten bende memnun kalmıştım keçi sütlğ birde ya çok daha sağlıklıydı aslında. Bence denemelisiniz mutlaka küçük bir pakey deneyin zaten onun büyüpü yoktu doğru ya hatta o yüzden vazgeçmiştim küçükleri alımca hem bereketsiz gibi geliyor bana hem daha pahalı oluyor ama büyük boylar çok iyi oluyordu tabi benim kız sadece mama yediği için ben büyük boyları alıyorum yani ben golden goat ı o yüzden de elemiştim vazgeçmiştim.Çok ayrıntılı yazmışsın.Tesekkur ederim gerçekten çok yardımcı oldun..Hipp de çok kopuruyor ..Aynı şey sma da olmadı mesela.Golden goat i ben de merak ediyorum .Onu da denemek istiyorum ama sma ve aptamilde olan hafif balık gibi koku onda da var mı?Benim kızım o mamaları sevmedi hiç ..
Devam sütü ne kadar veriyorsunuz onunla doyuyor mu? Benimki artık su gibi içiyor onu sanki. Gün içinde ben vermiyorum gerçi öğünlerini yediriyorum zar zor ama vir şekilde yediriyorum mutlaka meyve yoğurt öorba muhallebi. Akşam, gece ve sabah veriyorum devam sütünü. Merak ettim ne kadat verdiğiniziBenimki de yemiyor.Varsa yoksa devam sütü içiyorDün köfte yaptım verdim eline boguluyordu az kalsın.Ne çorba seviyor,ne yoğurt,ne de yemek..Napicam bilmiyorum.
Anladım canım bende öyle birleyle oyalanırken yedirmek istemiyorum ne biliyim otursun mama sandalyesinde yesin istiyorum çünkü öyle alışınca zor oluyor teyzem cocuklarına resmen banyoda bile yemek yedirirdi çok tuhafıma giderdi o yüzden hiç istemiyorum baska seyler oyalanırken yemek yedirmeyi isteyerek yesin ögünleri öğrensin istiyorum ama işte pek iştahlı yemiyo bakalım insallah yer zamanla insan yemeyince birşeyler hazırlamakta istemiyoBenim kziim da çok yemiyor .Bazen çok iyi yiyor bazen hiç yemiyor ama çoğunlukla yemiyor .Tarhana corbasi içiyor güzel ..Yumurta,peynir falan yer ..Yoğurt nadiren yer sevmiyor tadını.Yurutecte iken fark etmeden ağzına tikistiririm ancak öyle .Kaşık maması vereyim bari dedim onu da ilk iştahla yedi.Degisik geldi.Sonra yemedi..Meyve çok sever.Meyve püresi veriyorum.Ceviz,fındık yer.Ama istediğim kadar değil.Yani yediği çok az.Ben de o yüzden devam sütüne alistirmaya çalışıyorum..
Ben de sma aldim ama kızım sevmedi.Bebelac Gold aldım.Bugun sabah kahvaltida yulaf,peynir,yumurta,cevizle karıştırıp verdim o şekilde tüketti ama sade tüketecek mi çok merak ediyorum ..Aptamili de sevmemisti .Bir tane de hipp var elimde bu gidişle bütün mamaları deneyeceğiz gibi..
Kizlar hipp mama kullanan var mı?İçeriği hakkında bilgisi olan var mı??Kızım tadını çok sevdi ama doktorlarin önerdiği bir marka olmasına rağmen yorumlar hep olumsuz..
Merhaba 2019 kasım anneleri maşallah bebeklerinizi kucaginiza almak nasip olmuş inşallah bizlerde o günleri görürüz. Size sormak istediğim birşey var 27+2 haftalık hamileyim bebeğim çok hareketsiz doktora sormayı hep unutuyorum en son bir hafta önce kontrolüm vardı herşey yolundaydı. Bayram haftası da böyle sakindi en son cumartesi kıpır kıpır dışarıdan bile belli oluyordu o günden sonra sadece akşamları düz yatınca bi kaç tekmesini hissediyordum. Sürekli bu şekil tatlı yedim soda ıctim neler neler tepki vermiyor. Annem diyor ki sana çekmiştir senin 1 kere bile tekme attığını hissetmedim doğumca da sakin bir bebekmisim eşim de öyleymiş gerçekten böyle mıdır anne karnında sakin bebek oluyir mu dünyaya gelince de mi sakin yapıya sahip oluyorlar. Bu durumu gebelikte yaşayan varsa sevinirim
Mete memeyi bıraktı biliyorsunuz.Bütün gün devam sütü içiyor.3-4 saatte bir 120-150 ml içiyor.Ek gıda yemek istemiyor.İste meyveyle kandırarak ağzını actirip corba falan yedirmeye çalışıyorum zorla.Gece de 2 defa içiyor 120 ml.Doyuyor.Devam sütü ne kadar veriyorsunuz onunla doyuyor mu? Benimki artık su gibi içiyor onu sanki. Gün içinde ben vermiyorum gerçi öğünlerini yediriyorum zar zor ama vir şekilde yediriyorum mutlaka meyve yoğurt öorba muhallebi. Akşam, gece ve sabah veriyorum devam sütünü. Merak ettim ne kadat verdiğinizi
Hazırlanıp hemen tüketilmesi gerekiyormuş. Bekledikçe besleyici değeri hızla azalıyormuş.Evet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?
Ben doğumda sütüm gelmedi sanıp ortalığı ayağa kaldırmıştım, mama verin bu çocuk aç diye ısrar edince hipp vermişlerdi. Oldukça iyi bir hastanede doğum yaptım ve bebeklerin beslenmesi konusunda ayrı bir özel dr vardı, hipp öneriyordu canım o. Yorumları bilmiyorum ama o doktora güvenmiştim.
Çok teşekkür ederim canım,içim rahatladı biraz ..
Canım çok haklısın.Ben de senin gibi düşünürdüm ama kızım zayıf biraz .Bir kere ortalamanın altina bile düştü.Kilo takıntım yok ama gerçekten biraz kilo alması lazım.Artik yesin de nasıl yerse yesin mantığı dayım.Cizgi film izleterek bile yediriyorum ..Bütün söylediklerimi yürüyorumAnladım canım bende öyle birleyle oyalanırken yedirmek istemiyorum ne biliyim otursun mama sandalyesinde yesin istiyorum çünkü öyle alışınca zor oluyor teyzem cocuklarına resmen banyoda bile yemek yedirirdi çok tuhafıma giderdi o yüzden hiç istemiyorum baska seyler oyalanırken yemek yedirmeyi isteyerek yesin ögünleri öğrensin istiyorum ama işte pek iştahlı yemiyo bakalım insallah yer zamanla insan yemeyince birşeyler hazırlamakta istemiyo
1 saat içinde tüketilmeli oda sıcaklığında.Ben bazen hazırlıyorum,içmek istemiyor o an ,buzdolabına koyuyorum sonra çıkarıp sıcak suya oturtuyorum biberonu.Buzdolabında da çok çok 2 saat bekleyebilir.Evet bunu ben de merak ediyorum ..Ben kullanmaya yeni başladım..Bir de gece nasıl veriyorsunuz??Hazırlasak ne kadar bekletilebilir ?
Maşallah Uzaycığıma.Afiyet şeker olsun.Kızlar yemek konusunda çok sıkıntı cekiyoruz sanırım hepimiz bu aralar. Ben kahvaltı hariç çok sıkıntı çekmedim ama onu da çözdüm iki gündür. Kuzu ciğeri kıyma yaptım, tereyağında 1 kasik ciğer kiymasina yumurta kırıyorum ve sabahları lokma yemeyen çocuk elinden gelse tabağı siyiracak ekmekle. Ciğer ağır gelir diye bir gün normal kıyma bir gün ciger şeklinde gitmeye karar verdim. Deneyin derim. Önce ağzını açmıyor ama tadını alsın diye minik bir parçayı bir şekilde sokuyorum ağzına, sonrasını kendi isteğiyle yiyor zaten.
Maşallah Uzaycığıma.Afiyet şeker olsun.
Canım araştırdın mı?Hergün et ürünü yedirmek sıkıntı olmasın?Bide ciğer sakatat gurubunda ya,bu aylarda veriliyor mu?