Merhaba gunaydin herkese,bebekler ekgidayi zaman zaman istemeyebilir üstelik şu an yürüme öncesi hareket etmek heyecanıyla yemek istemeyebilirler ve de hava da sıcak,bu da etkiliyor olabilir ama gerçekten yememeleri sinir bozucu.Ben bir haftadır yemeklerde MÜCVER tekniğini deniyorum. Sebzeleri hasliyorum,eziyorun biraz tam bugday unu bir yumurta sarısi ile bağlıyorum bazen içine tuzsuz peynir ya da lor koyuyorum az tereyağında hafif kizartiyorum ve de üzerine yoğurt eşliğinde yediriyorum, bu arada asla tuz kullanmiyorum.Benimki yedi ,beğendi artik yeni bir tat olmasindan mıdır bilemeyecegim şimdilik yiyor.Iste ara ara cok sevdigi besinlerden bile bıkıyorlar ,yeni şeyler deneyerek idare edeceğiz .MÜCVER pişirme tekniğini deneyin derim.Kabak,patates,bezelye,taze fasulye...Belki küçül hanimefendi ve beyefendiler sever ,benim küçük bey bayıldiinş.sizinki de sever.Ara ara yiyecek tariflero paylaşsak iyi olur insan tıkaniyor bir süre sonra.Deneyecek olan olursa afiyet bal şeker olsun ,her seyden once sağlık versin ama bol bol da göbek ,bacak kol boğumları da olsun,olsun ki biz de ısıralım
Mama ile ilgili yazıyorsunuz ama inanin hiç tecrubem yok o yüzden bir katkıda bulunamıyorum .
Mama ile ilgili yazıyorsunuz ama inanin hiç tecrubem yok o yüzden bir katkıda bulunamıyorum .