2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim kızım yengeç normalde yengeçler uyumlu sakin olurlar diye biliyordum ama öyle bir kızım var öyle bir kızım varki Allah bize sabırlar versininatçı mı inatçı takıntılı mı takıntılı hareketlimi hareketli şimdi bide akrep çocuğuna hamileyim Allahım nolur bu biraz daha uyumlu olsun diyorum belki bütün akrepler bir değildir dimi yani

Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ki
Ben 12 haftadayım gram hissetmedim,ayrıca çok erken zaten.
Ilk gebeliklerde hareketlerin hissedilmesi 19 20 haftalıkken,2. Gebeliklerde ise 16 haftada falan hissesdilirmis canım..
Ha şöyle olabilir artık bebek hareketlenmeye başlamıştır,sen denk gelirsen ultrasonda gorursun

Oha ona da yok artık yaa. İlerde bu çocuk büyüyüp evlenecek dimi o kadın da k.valde olcak yazık geline
Öyle tabi kuzu ya burçlar murçlar çok da takmamalı, sen nasıl büyütüyosun dediğin gibi çok etkili. Tabi kendi karakteri de oluyor ama çoğu da aile katkısıyla şekilleniyor

Çok geçmişler olsun üzülme rabbim nederse o oluyo dediginiz gibi insallah smdi iyisindir

yaa bende yaptırmamayı düşünmeyi düşünüyorum doktoruma danışacağım bi sende diyarbakırdaydın demi hangi doktora gidiyosun
3lüyü garantiyaptırmıycam da ikili de yaptırsam mı kararsızım bende. Ense kalınlığı burun kemiğini bi görsün diyorum bakalım ne diycek ona göre ikiliyi düşünürüm dyorum. Doktoruma da güveniyorum, aynı kafada olduğumuzu hissediyorum onun fikrini de dikkate alıcam. Allah zor imtihanlara tutmasın hiçbirimizi inş

Aranizda riakli gebeler varmi benim gibi tansiyon hastasi olan
canım riskli degil benim ki ama tansiyonum hep süşük seyrediyor. mesela dün ki kontrolde 9 a 6 ydı. ondan önce de böyle düşüktü dr kötü bişey demedi

2’liyi kaçıran 3’lü test yaptırabiliyor canım ama 2’li daha kesin sonuç veriyormuş kaçırma 11 ve 13 haftalar içerisinde yaptırmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…