2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen sağlıklı olsunda. Benimde ilk çocugum olacak. Uğraşsan saçının telini yapamazsın birde cinsiyet seçme lüksüne girmememeliyiz. Allahın ne büyük hikmeti valla
Oyy saclarinin teline kurban :) ben 3 ssnddir ugrasiyrm kuzumm dha ck bekleyenler var elbet ama her ay husran olunca da kotu oluyodu tabi..mucizzee..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarimizda onlarida unutmayalim ck zorr

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Abilerim akrep burcu. Çok zeki insanlar. Yerli yerinde hareket ederler. Biri sinirli biri sakindir. Ama ikiside sinsidir. Tek kötü huyları sinsilikleri ama ben mutlu oldum akrep olacağı için. Çünkü karakteri ve kariyeri düzgün iki abim var akrep. Çocuk yaramaz olur tabi ya. Sakin olsa bukez hastamı diye telaş eder doktora götürrüz heralde.

Oyy saclarinin teline kurban :) ben 3 ssnddir ugrasiyrm kuzumm dha ck bekleyenler var elbet ama her ay husran olunca da kotu oluyodu tabi..mucizzee..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah dualarimizda onlarida unutmayalim ck zorr
Aynen rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Kimsenin kucagını boş bırakmasın. Bizimde 18 aydan sonra oldu. Bu konularda çevreme karşı çok hassasım. Kimseyi üzecek tarz sorular sormam mesela. Vaktiyle çok üzüldügümüzden heralde.
Evlat bu valla kız erkek ne farkeder. Evine bir melek gelecek. İnsan daha ne ister.

Cnm bnmm degerini anliyr insan..bnde hep derdim biliyomusun kac sene olms yapsana fln diye Allahimmmm basima gelince anladmm ck kotu...cok sukur sevinenlerden oldk saglikla da kucagimiza alalim insallah

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Benim arkadaşımın kızı var akrep. Çok inatçı, çok yaramaz ona da herkes akrep mi Allah kolaylık versin diyormuş ki gerçekten fena yandın diyo bana c kızım koç burcu benim. Kızım çok uyumlu,sosyal bir çocuk hiç yormamıştır beni kuzucum yaramaz desem taş olurum yani. Ama akrep olcağını duyanlar korkutuyo beni de yandın diye

Günaydın kızlar.
Dün gece hastanede geçirdim.Eşimle tv seyrederken kalbime birden bir ağrı saplandı kalp atışım 186 ya çıktı sol kolum uyuştu eşimle kalp krizi geçiriyorum sandık.Acile gittiğimizde nabzım 200 dü makinaya bağladılar 250 olmuş en son.Öyle çok korktum ki eşim hanımı kurtarın yeter ki bebeğe birşey olursada olsun diye söyleniyordu.İlaçsız düşürdüler birkaç saat kontrol altında kaldık.
Bebeğin kalp atışı olmadığı için çok üzülmüştüm.Rabbim herşeyin kendi elinde olduğunu yeniden gösterdi dün gece.Yaşam kadar ölümde biranlık.
Rabbim sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım benim geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Dünden beri sol kolum ağrıyo avucuma kadar
Şimdi uyandım hala Ağrı var
Ya bende tedirgin oldum şimdi
Başka bi ağrım yok ama

Canım benim geçmiş olsun
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Dünden beri sol kolum ağrıyo avucuma kadar
Şimdi uyandım hala Ağrı var
Ya bende tedirgin oldum şimdi
Başka bi ağrım yok ama
Teşekkür ederim.İlk başta sakin ol canım.evde tansiyon aletiniz varsa ölçebilirsin.Belki kas ağrısıdır.Yakınında bir hastane varsa gözüksen için rahat olur.

Yaa canım çok geçmiş olsun.2016 yılında aynı dediğin şeyi yaşadım.Kalp krizi zannettik, tabi o zaman ben hamile değildim.İnsan o an hiçbirşey düşünmüyor.Şimdi iyi misin?

Cok geçmiş olsun. Önemli olan senin sağlığın. Bebek yine olur. Üzme kendini. Herseyin vakti saati hayırlı zamanı var. Benimde tam 2.5 yıl çocuğum olmadı. Mart ayında tüp bebek yapacaktık. Allah kendiliğinden nasip etti. Herşey onun elinde.

Kızlar benimde boğazım ağrıyor acaba neden oldu anlamadım soğuk biseyler icmedimdene yapsam acaba
Benimde çok kötüydü. Bir su bardağı ılık suya bal ve yarım limon sıkıp sabah akşam iç. Faydasını göreceksin inş. Sabah akşam ayrıca tuzlu suyla gargara yap.

Canim nezer159 10.haftada öğrenmiş doktoru emin olmasada söylemiş,10 gün sonraki randevunda sende öğrenirsin belki.
Benimde 10 gün sonra randevum o zman 13+6 olucaz inşllah bende öğrenirim
evet tecrübeme göre tahminde bulunayım erkeğe benziyor dedi. ama ben çok kapılmadım değişedebilir. haftaya ikili test için gidecegim o zaman tam 12 haftalk olacak inşallah. bakalım o zaman ne dşyecek

aynen canım doğru diyorsun şimdide ikili test sonucu ne çıkacak yok ense kalınlıgı nasıldır,, yok burun kemigi var mıdır yine düşüncelere daldım bile , neyse ki 3 hafta degil 1 haftam var o da çabuk geçer. :) allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Geçmiş olsun canım,biliyorum canından can kaybetmek cok zordur allah sabrini versin bir dahada böyle si bir acı yaşatmasin inşllah.
Ama artik sende üzme kendini bak kocanda ne kadar korkmuş,ben bile nasıl korktum simdi okurken...
Hem doktor değiştireceğim diyordun belkide herşey yoluna girecek allah'ın izniyle,sen ona emanet et kendini o senin için het hayirli olani bilir

Selam ettim, hal hatır sordum, cevap vermek isteyen yok. Sağlık olsun. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşallah. Allah'a emanet...
canım valla ben dün telefondan girdim sadece bana alıntı yapan arkadaşlara cevap verdim, bugün pc den okuyunca gördüm. kusura bakma canım arkadaşlarda atlamıştır. çoğumuzun dün randevusu vardı heyecan tavandı

Seninle ayniyiz canım,artta tüp bebek tedavisine başlayacakken martta hamile olduğumu öğrendim..
Bu rabbimin bize hediyesi değilde nedir,şimdide ona emanetiz o en iyisini bilir bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…