2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın şekerler .
Dünku devlet hastanesi doktor olayında o kadar kalmışım ki rüyamda gittim doktora bir de bikavga ettim. Aman allah ım. Doktora kafa göz daldım bile. bi rahatladım ama. rüya işte. Gerçekte olsa kalakalırım bende. Ay inşallah insan olan doktorlara denk geliriz. Bu dönemde çekilmiyor

Kuzum benim Allah korumuş seni, kıyamam sana üzüntüne bedenin dayanamamış ( önce bizlerin sağlığı, kendini yorma üzme dinlen lütfen bir süre. İnan çok üzüldüm, bir an önce dünya tatlısı bir bebek nasip etsin Allahım size.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah gönlüne göre tez zamanda nasip etsin inş.

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Canim ben yay burcuyum.Kasim dogumlu oldugumu soyledigimde birisi ayyy sen akrep burcu musun onlar cok fena oluyor,kiskanc,sinsi oluyorlar demisti:)))Hadsiz..Simdi bebegim Allah nasip ederse akrep burcu olacak..Ben ozelliklerini okudum.Her burcta oldugu gibi olumsuz ozellikleri var ama ben begendim ozellikleri.Basarili,kararli,duyarli oluyorlarmis.Sen kimseye bakma..Her seye bir sey soyluyorlar..

Günaydın herkese

Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
evet bana da öyle diyorlar , birsrü olumsuz şeyler söylüyorlar hele ki akrep kızları daha fena oluyormuş falan filan ben takmıyorm , ne derlerse desinler iç karartmaktan başka bişey yapmıyorlr. allah nasip etmiş vermiş akrep olması şöyle kalsın buna da şükür

Di mi ama yaaa

Bugünde benim kontrolüm var bakalım neler olacak. Sormam gereken bir şey var mı kızlar sizce
Canım ikili taramayı sorarsın. Kan ve idrar tahlillerin yapılmış mıydı? Bu dönemde omega 3 baslayabiliyorlar. Onu sorabilirsin. Baska aklıma gelmiyor. Guzel haberini bekliyoruz.

demekki biri birine uymuyo bende de vardır biraz inat ama çokta değil. Ben böyle şeylerin daha çok kalıtsal olduğunu düşünüyorum anne çocukken uslu baba usluysa çocuk hangi burç farkedermi yaramaz pek olmaz büyütme şeklide çok önemli hatta çocuğu inatçı yada yaramaz olmasını aile çok etkiliyo çocukları 12 ye bölüp ay ay ayıramayız mesela komşumun 3 yaşında oğlu var balkonda pipisini sallayıp milletin üstüne işiyo göz göre göre millet tepki gösteriyo buda diyoki ay yaramaz ne yapayım zeki çocuklar yaramaz olurmuş diyo hoşuna bile gidiyo ellemeyin oğluma diyo oğlanı alıyo öpüp kokluyo bi aferin demediği kalıyo e böyle yaparsan yaramaz olur tabi yarın kakasınıda yapar fırlatır artık laf anlar o yaşta çocuk tepki vermek yaptığının yanlış olduğunu anlatmak lazım oğlan diğer çocukları dövüyo illet bişey annesi hiç dövme demiyo e sizin çocuklarınızda ona vursun hepsi eşit bende yaramazmışım küçükken bana çekmiş diyo böyle mantıkmı var
canım yaa çok geçmiş olsun neyin varmış neden öyle olmuş peki allah bidaha yaşatmasın

Canım ikili taramayı sorarsın. Kan ve idrar tahlillerin yapılmış mıydı? Bu dönemde omega 3 baslayabiliyorlar. Onu sorabilirsin. Baska aklıma gelmiyor. Guzel haberini bekliyoruz.
İkili tarama aklımda. Omega 3 başlamıştık ama bulantıdan içemiyorum onuda söyleyeyim. Tüm kan ve idrar yapıldı çok şükür sıkıntı yok. Çıkınca haber veririm

benim abimde yengeç mesela illallah ettiren bi tip anneme neler çektirmiş küçükken hâlâ çektiriyo hiç derdi sıkıntısı bitmez karısınıda illallah ettiriyo sanki karısı ablam kendisi eniştem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…