Kuzum benim Allah korumuş seni, kıyamam sana üzüntüne bedenin dayanamamışGünaydın kızlar.
Dün gece hastanede geçirdim.Eşimle tv seyrederken kalbime birden bir ağrı saplandı kalp atışım 186 ya çıktı sol kolum uyuştu eşimle kalp krizi geçiriyorum sandık.Acile gittiğimizde nabzım 200 dü makinaya bağladılar 250 olmuş en son.Öyle çok korktum ki eşim hanımı kurtarın yeter ki bebeğe birşey olursada olsun diye söyleniyordu.İlaçsız düşürdüler birkaç saat kontrol altında kaldık.
Bebeğin kalp atışı olmadığı için çok üzülmüştüm.Rabbim herşeyin kendi elinde olduğunu yeniden gösterdi dün gece.Yaşam kadar ölümde biranlık.
Rabbim sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah gönlüne göre tez zamanda nasip etsin inş.Günaydın kızlar.
Dün gece hastanede geçirdim.Eşimle tv seyrederken kalbime birden bir ağrı saplandı kalp atışım 186 ya çıktı sol kolum uyuştu eşimle kalp krizi geçiriyorum sandık.Acile gittiğimizde nabzım 200 dü makinaya bağladılar 250 olmuş en son.Öyle çok korktum ki eşim hanımı kurtarın yeter ki bebeğe birşey olursada olsun diye söyleniyordu.İlaçsız düşürdüler birkaç saat kontrol altında kaldık.
Bebeğin kalp atışı olmadığı için çok üzülmüştüm.Rabbim herşeyin kendi elinde olduğunu yeniden gösterdi dün gece.Yaşam kadar ölümde biranlık.
Canim ben yay burcuyum.Kasim dogumlu oldugumu soyledigimde birisi ayyy sen akrep burcu musun onlar cok fena oluyor,kiskanc,sinsi oluyorlar demisti:)))Hadsiz..Simdi bebegim Allah nasip ederse akrep burcu olacak..Ben ozelliklerini okudum.Her burcta oldugu gibi olumsuz ozellikleri var ama ben begendim ozellikleri.Basarili,kararli,duyarli oluyorlarmis.Sen kimseye bakma..Her seye bir sey soyluyorlar..Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Ne guzel...Cocuk dedigin yaramaz olurr:)))Oldum olasi buyumus de kuculmus gibi cocuklardan haz etmemisimdir...Allah hayirlisini versin..En yakın arkadaşımın küçük oğlu akrep burcu..Öyle böyle değil ama nasıl yaramaz ..Allah yardımcın olsun diyo bana arkadaşım
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamandaGünaydın kızlar.
evet bana da öyle diyorlar , birsrü olumsuz şeyler söylüyorlar hele ki akrep kızları daha fena oluyormuş falan filan ben takmıyorm , ne derlerse desinler iç karartmaktan başka bişey yapmıyorlr. allah nasip etmiş vermiş akrep olması şöyle kalsın buna da şükürYahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Di mi ama yaaaCanim ben yay burcuyum.Kasim dogumlu oldugumu soyledigimde birisi ayyy sen akrep burcu musun onlar cok fena oluyor,kiskanc,sinsi oluyorlar demisti:)))Hadsiz..Simdi bebegim Allah nasip ederse akrep burcu olacak..Ben ozelliklerini okudum.Her burcta oldugu gibi olumsuz ozellikleri var ama ben begendim ozellikleri.Basarili,kararli,duyarli oluyorlarmis.Sen kimseye bakma..Her seye bir sey soyluyorlar..
AaaaaDogdugunda anlarsjn kuzum neyinin kotu oldugunu ben anlatmayayim hevesiniz kursaginizda kalmasin
canım halt yemiş diyenler ben akrebim annem hep der en rahat seni büyüttüm beni hiç üzmedin diye akrep burcu güçlü olurYahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Evet hep başarılı olurmuş akreplerBende akrep burcuyum. Hicte kötü huyum aliskanligim yok. Hep cok zekiydim okul birincisiydim.
İşte bu yaaa. Benim de kuzenimin kızı akrep. Cok uslu bir cocuktu annesine de cok yardımcı ve cok akıllı bir cocuk.canım halt yemiş diyenler ben akrebim annem hep der en rahat seni büyüttüm beni hiç üzmedin diye akrep burcu güçlü olur
Canım ikili taramayı sorarsın. Kan ve idrar tahlillerin yapılmış mıydı? Bu dönemde omega 3 baslayabiliyorlar. Onu sorabilirsin. Baska aklıma gelmiyor. Guzel haberini bekliyoruz.Bugünde benim kontrolüm var bakalım neler olacak. Sormam gereken bir şey var mı kızlar sizce
Yok valla mümkünatı yok, keşke hissetsem valla huzur bulurumBebeğinin hareketlerini hisseden var mı ki
demekki biri birine uymuyoBenim arkadaşımın kızı var akrep. Çok inatçı, çok yaramaz ona da herkes akrep mi Allah kolaylık versin diyormuş ki gerçekten fena yandın diyo bana ckızım koç burcu benim. Kızım çok uyumlu,sosyal bir çocuk hiç yormamıştır beni kuzucum yaramaz desem taş olurum yani. Ama akrep olcağını duyanlar korkutuyo beni de yandın diye
canım yaa çok geçmiş olsun neyin varmış neden öyle olmuş peki allah bidaha yaşatmasınGünaydın kızlar.
İkili tarama aklımda. Omega 3 başlamıştık ama bulantıdan içemiyorum onuda söyleyeyim. Tüm kan ve idrar yapıldı çok şükür sıkıntı yok. Çıkınca haber veririmCanım ikili taramayı sorarsın. Kan ve idrar tahlillerin yapılmış mıydı? Bu dönemde omega 3 baslayabiliyorlar. Onu sorabilirsin. Baska aklıma gelmiyor. Guzel haberini bekliyoruz.
benim abimde yengeç mesela illallah ettiren bi tipBen boğayım eşim yengeç. Akreple anlaşabiliyormuşuz. Birde benim en yakın bebeklikten beri arkadaşım da akrep. Çok sinirliydi küçükken yolardı beni hep sinirlenince kafasını falan duvarlara vururdubizde sinirlendirmeyiz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?