2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynıyız canım bakma bende burdan kükredim ama başıma gelse cevap veremeyebilirdim he şuan gelse belki diyebilirim bişeyler hazırlandım sayılır ama beklenmedik zamanda biri beni kızdırırsa o an bende kalıyorum bişey diyemiyorum sen yine eşinsiz gitme bidaha bende ilk doğumum da doğum anında biri bişey derse diye korkuyodum eşimi iyice tembihlemiştim bir saniye yanımdan ayrılma yamuk yapan olursa ben sancıyla bişey diyemezsem falan tükür ağızlarına sahipsiz sanmasınlar beni diye normalde benden daha sakin biridir hiç sinirlenmez hele benim sancılar başladı bakıyorum o benden daha fena olmuş neyse ki çok şükür gerek kalmadı hemşireler doktor peşimde pervane oldu

canım benim annemle babam dada vardı hamileyken iğne vurulanlara bende şaşırıyorum benim anneme ilk çocukta hiç bişey yapılmamış ilkte sorun olmuyomuş doğumdan hemen sonra yapmışlar sonra bana hamile kalmış yine hamileyken vurulmamış bişey ilk doğumdan sonraki beni koruyormuş neyse benden sonra da vurulmuş üçüncü kardeşim benden 14 sene sonra oldu unutmuyorum o zamanlar bir sürü muhabbet olmuştu doktor 14 sene geçmiş bu iğnenin zamanı geçmiş artık bu bebeği korumaz çok riskli bi gebelik düşebilir engelli doğabilir vs vs çok korkuttular karnından sıvı alalım dediler annem kabul etmedi düşerse düşecek zaten tutamayız engelli olursa da allahtan dedi bidaha doğuma kadar hiç doktora gitmedi allaha şükür şuan zehir gibi kardeşim var okul birincisi hepimizi geçti sıpa yani korkma bişey olacağını sanmam doktorun en iyisini bilir belki hamileyken vurulan iğneler ekstra önlemdir yada farklı yöntem olabilir

Bende şubatta çift yumurtladim.Biri bebeğe,biri kiste dönüştü.Bugünkü muayenede 27mmlik kistim kaybolmuştu.O da döllenseydi ikiz annesi olurdum.Nasip..

cok tatlısın

benimde erkek ama aşırı babacı ilk doğduğundan beri gazını bile babada rahat çıkarıyordu ilk aylar yani bazen genellemeye uymayabiliyolar benim kocam senin diiil diyo bazen işe gitme diyo bana o zaman baban gitsin ben kalayım diyorum hemen koşup dış kapıyı açıyo hadi bye bye diyo

Çıkarırsan benim yerime de bağır şaka şaka inşallah sana dünya iyisi doktor denk gelir canım.

Bnm kahve akintm hic gecmedi cnm ona ragmen kesti dr. Bakalim hayirlisi Rabbim yasatmasin o durumu bizlere

Hıı banada vajinal bakar yine galiba. Aslında mantıklı daha net olur. Gerçekten o teoriye göre erkek görünüyor. Benimkide o teoriye göre kız görünüyor bakalım ne çıkacak
Hadi ya :) hic kiz diyen cikmadi zati hislerine gore herkes erkek dedi kUzm..bakalim bnde nasilsa ikiside yk rahatligindaym :) saglikla gelsin miniklerimiz insallah

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
En yakın arkadaşımın küçük oğlu akrep burcu..Öyle böyle değil ama nasıl yaramaz ..Allah yardımcın olsun diyo bana arkadaşım

Yahu kızlar kime akrep burcu olacak desem vah vah diyor, var mı sizde öyle tepkiler... Akrep burcunun nesi kötü anlamadım ki!
Dogdugunda anlarsjn kuzum neyinin kotu oldugunu ben anlatmayayim hevesiniz kursaginizda kalmasin

Aynen sağlıklı olsunda. Benimde ilk çocugum olacak. Uğraşsan saçının telini yapamazsın birde cinsiyet seçme lüksüne girmememeliyiz. Allahın ne büyük hikmeti valla
Hadi ya :) hic kiz diyen cikmadi zati hislerine gore herkes erkek dedi kUzm..bakalim bnde nasilsa ikiside yk rahatligindaym :) saglikla gelsin miniklerimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…