demekki biri birine uymuyo

bende de vardır biraz inat ama çokta değil. Ben böyle şeylerin daha çok kalıtsal olduğunu düşünüyorum anne çocukken uslu baba usluysa çocuk hangi burç farkedermi yaramaz pek olmaz büyütme şeklide çok önemli hatta çocuğu inatçı yada yaramaz olmasını aile çok etkiliyo çocukları 12 ye bölüp ay ay ayıramayız ☺☺ mesela komşumun 3 yaşında oğlu var balkonda pipisini sallayıp milletin üstüne işiyo göz göre göre millet tepki gösteriyo buda diyoki ay yaramaz ne yapayım zeki çocuklar yaramaz olurmuş diyo hoşuna bile gidiyo ellemeyin oğluma diyo oğlanı alıyo öpüp kokluyo bi aferin demediği kalıyo e böyle yaparsan yaramaz olur tabi yarın kakasınıda yapar fırlatır artık laf anlar o yaşta çocuk tepki vermek yaptığının yanlış olduğunu anlatmak lazım oğlan diğer çocukları dövüyo illet bişey annesi hiç dövme demiyo e sizin çocuklarınızda ona vursun hepsi eşit bende yaramazmışım küçükken bana çekmiş diyo böyle mantıkmı var
canım yaa çok geçmiş olsun neyin varmış neden öyle olmuş peki allah bidaha yaşatmasın