o zaman sorayım,çikolata kokusu alıyor musun sen deBen de elenatal 2 kullanıyorum 2. kutumdayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sorayım,çikolata kokusu alıyor musun sen deBen de elenatal 2 kullanıyorum 2. kutumdayım.
Hahah ben tam çikolata değil de değişik tat alıyorum ilacı yutmadan önce en başından bu yanao zaman sorayım,çikolata kokusu alıyor musun sen deben de 12.hafta itibariyle folik asidi bırakıp bunu kullanmaya başladım
Benim de öyle hatta en son ikili tarama haftasında yine tam kan ve idrar istedi şırıngaya kan gelmedi o kadar zor aldılar kiAaa ne kadar tuhaf, ben adım atar atmaz her hafta sömürüyorlar kanımıallahtan kötü bir şey olmamış sana
devlete gidiyorum ben ama ne olursa olsun iki gebeliğimde de verdiğim kanın idrarın haddi hesabı yok. Neyse ki bir şeyin yokmuş canım
![]()
Dün başladık canımkızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
Canın ben regenesis max kullanıyorum en başından beri memnunum gayet doktor da kesmemi söylemedi her kontrolde soruyorum ek olarak d vitamini ayrı alıyorumGünaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan
Ben de 4 litre hatta bazen geçerek su içiyorum içmeyince hemen kasık ağrılarım başlıyor. Bilinçli olarak değil susadığım için içiyorum. Dün bir gebe seminerine katıldım bunu sordum oradaki hemşirelere bana hiçbir sıkıntı olmayacağını hatta iyi olduğunu idrar yolu enfeksiyonu olma riskimin olmadığını söylediler sadece birden oturup hepsini bir anda içmek sadece tuvalete götürür aralıklarla içiyorsanız hiçbir sıkıntı olmaz dediler.akıntı şeffaf kokusuzsa gayet normal de 4biraz fazla degil mi su için
Pazartesi günü doktoruma su mevzusunu sorayım. Biraz öncede ayağım kaydı ama düşmedim allahtan hafif kaydı doktorumu aramaya utanıyorum artık herşeyde arayıncabana cok geldi fazlası da böbrek yorar ama siz bi doktora sorun isterseniz, ama akıntıdan hiçkorkmayın normal, benim ilk gebelik belirtim de akıntıydı su gibi seffaf, o zamandan beri hiç kupkuru olmadı, idrar yolu enf gecirdim o ara yogunlaştı su içerek temizledim, kahverengi lekelenmem oldu 2 kez falan ama o da geçti suan tekrar su şeklinde akıntım
valla bilinçaltım benimle oynamıyorsa bana çikolata kokusu geliyorkesinlikle öyle tiksinti yaratacak bir kokusu yok
Doktorumda imom veya elenatal 2 den birini alabilirsin demişti 2 elenatal onu soracağım eczaneye ben deBen de elenatal 2 kullanıyorum 2. kutumdayım.
Sağ ol canımmm deneyeceğimBenim başından beri gaz sorunum vamide yanması yok şu an ama belki sen azcık ilerdesin benden ondandır
dikkat et ben soğuk süt içiyordum geçiyordu mide yanmam. İşe yarar mı bilmiyorum dene istersen. Aman hava karlı istersen azcık ılıt öyle iç hasta falan olma
![]()
Onu hiç duymamıştım tadı nasılCanın ben regenesis max kullanıyorum en başından beri memnunum gayet doktor da kesmemi söylemedi her kontrolde soruyorum ek olarak d vitamini ayrı alıyorum
Canım ben de senin gibiyim. Bu konuyu gebe eğitimi veren hemşireye sordum bana olumsuz bir şey söylemedi hatta çok iyi yapıyorsun dedi. Herkesin bünyesi farklıdır tuzlu ağırlıklı besleniyorsan sürekli su içme ihtiyacı duyman çok normal. Hele ki şimdi yaz geliyor. Bana sadece oturup bir anda içmenin hiçbir faydası yok olduğu gibi idrara geçer dedi. Ben zaten öyle yapmıyorum senin de öyle yapmadığını gün içine yayarak içtiğini düşünüyorum. Bir de matematik hesabıyla düşündüğünde saat 9 da kalkıp 11 de uyuyan bir insan her saat başı 1 su bardağı su içse zaten 2.8 litre su yapıyor. Bu hesaptan 6 bardak fazla su içmek bana pek absürt gelmiyor zira gün içinde temizlik,yürüyüş derken zaten susayıp 6 bardak su daha içilmesi işten bile değil. Demekki vücudunun ihtiyacı var ki içiriyor ben de doktoruma gittiğimde şikayetlerim ve yaptıklarım hakkında bilgi verirken su detayını yeniden dile getireceğim bana olumsuz bir dönüş yaparsa buraya yazarım bilgilendirmek adınaPazartesi günü doktoruma su mevzusunu sorayım. Biraz öncede ayağım kaydı ama düşmedim allahtan hafif kaydı doktorumu aramaya utanıyorum artık herşeyde arayınca![]()
Sizin de değerlerinin düzelir ve müjdeli haberi en kısa zamanda alırsınız inşMaşallah![]()
Bence bir tadı yok ben hiçbir tad almıyorum. Ama içeriği ocean mummy ile aynı ocean mummy de ek olarak d3 vitamini var sadece. Ben zaten devletin verdiği d vitamini bitirdikten sonra oceanın d vitaminine geçeceğim için çok dert etmedim. Dışı sarı d3k2 olması lazım vitaminin adı. Sadece aç karna içmeyin aç karna içince midemden balık tadı geliyor içinde balık yağı var çünküOnu hiç duymamıştım tadı nasıl
İçerikleri genel olara yakın gibi zaten ben de mide bulantısı ve tiksinme olduğu için haşa kolay içebileceğime bakıyorum artık, teşekkür ederim sana daBence bir tadı yok ben hiçbir tad almıyorum. Ama içeriği ocean mummy ile aynı ocean mummy de ek olarak d3 vitamini var sadece. Ben zaten devletin verdiği d vitamini bitirdikten sonra oceanın d vitaminine geçeceğim için çok dert etmedim. Dışı sarı d3k2 olması lazım vitaminin adı. Sadece aç karna içmeyin aç karna içince midemden balık tadı geliyor içinde balık yağı var çünküeczacıya sorduğumda tok karna içmemi tavsiye etti ben de kahvaltıdan sonra içiyorum hiçbir tad ve koku problemi yaşamadım o yüzden.
ayyy memnun olduklarını yaz canımmmmDün başladık canımKulaktan ve koltuk altı ateş ölçer, termometre, tarak fırça seti, bebek çamaşırı yıkama filesi, alt açma örtüleri, alt silme pamukları, siveno yenidoğan seti ve bebek odası için ikea’dan hemnes divan aldık. Nasip olursa Mayıs başında da bebek arabası pusete karar verip almış olmak istiyoruz bakalım
Ay çok heyecanlı girip girip siparişlerime bakıyorum
Teşekkür ederimCanım ben de senin gibiyim. Bu konuyu gebe eğitimi veren hemşireye sordum bana olumsuz bir şey söylemedi hatta çok iyi yapıyorsun dedi. Herkesin bünyesi farklıdır tuzlu ağırlıklı besleniyorsan sürekli su içme ihtiyacı duyman çok normal. Hele ki şimdi yaz geliyor. Bana sadece oturup bir anda içmenin hiçbir faydası yok olduğu gibi idrara geçer dedi. Ben zaten öyle yapmıyorum senin de öyle yapmadığını gün içine yayarak içtiğini düşünüyorum. Bir de matematik hesabıyla düşündüğünde saat 9 da kalkıp 11 de uyuyan bir insan her saat başı 1 su bardağı su içse zaten 2.8 litre su yapıyor. Bu hesaptan 6 bardak fazla su içmek bana pek absürt gelmiyor zira gün içinde temizlik,yürüyüş derken zaten susayıp 6 bardak su daha içilmesi işten bile değil. Demekki vücudunun ihtiyacı var ki içiriyor ben de doktoruma gittiğimde şikayetlerim ve yaptıklarım hakkında bilgi verirken su detayını yeniden dile getireceğim bana olumsuz bir dönüş yaparsa buraya yazarım bilgilendirmek adına
onlar alışıklar bence ya herkes neler neler soruyorPazartesi günü doktoruma su mevzusunu sorayım. Biraz öncede ayağım kaydı ama düşmedim allahtan hafif kaydı doktorumu aramaya utanıyorum artık herşeyde arayınca![]()
evet erkek canımT tirsemavisi canım seninkilerin cinsiyeti belli oldumu
Maşallah sağlıkla doğsun inşallahevet erkek canım
doktor problem görmezse sıkıntı yok tabii ama sıvı dengesi vucudun elektrolit dengesidir. ben 2 yıl önce taş düşürdüm böbrek, sigara içmem gluten bile tuketmemeye calısırım aşırı saglıklı beslenirim ekmek yemem vs ama taş oldu vucudumda doktor da elektrolit dengesi bozuldugu için dedi ya az su içtigin için ya da cok su içtigin için dedi. o zaman az su içiyordum sonra yaz geldi diye 4 litreleri geçmişimdir bu sefer kum dökmeye başladım. yani ideal degeri geçirmemek lazım bence. ama bunlar gebelikten önceydi belki bi bu kadar daha içmen lazım bile diyebilirler. elektrolit dengesini sodyum potasyum ve su saglar. yani özünde tuz. tuz tuketimine de uygunsa hiç bir problem olmaz tabiiTeşekkür ederimgeceleri sabahları susuyorum bu miktara rağmen bide