Doktora sordunuzmu hiç ben sormadim ama bi sorun oluyormu acabaBen de 19 dayım bende hala almadım. Zayıfladım birkaç kilo onları aldım gebe kaldığım kilodayım şuan ama ekmek hayatımda hiç yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sordunuzmu hiç ben sormadim ama bi sorun oluyormu acabaBen de 19 dayım bende hala almadım. Zayıfladım birkaç kilo onları aldım gebe kaldığım kilodayım şuan ama ekmek hayatımda hiç yok
Bende endişe ediyorum acaba bebiş buyumuyormu diyeeSağlıkla gelsin canımt
Evlat evlattır cinsiyet farketmez sizin baş göz üstüne ama seni anlamak zor değil dediğin gibi detaylıda tam belli olur artık
Maşallah canım bebeğin sağlıklı olduğu sürece almaman daha iyi aslında![]()
Beni yanlış anlamadın dimi canım sana hak veriyorum talihsizlik olmuş okadar emin konuşmak ama yapacak bişey yok detaylıda kesinleşir sende ona göre kızım yada oğlum diye yoluna devam edersin sağlıkla inşallahBenim bir oğlum var zaten kız da olsa erkek de olsa benim için problem yok sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter çocuk diye yıllardır hasret çeken insanlar var nankörlük olur ama kız diyor kıza alışıyorsun sonra biri erkek biri kız diyor insanı o sinir ediyor yoksa Rabbim evlat vermiş kızı da erkeği de bir
Büyüyordur annesi merak etme belkide sadece bebişine gidiyordur kilolarDoktora sordunuzmu hiç ben sormadim ama bi sorun oluyormu acaba
Bende endişe ediyorum acaba bebiş buyumuyormu diyee![]()
Yok balım ne yanlış anlaması estağfurullah aynen öyle detaylıda da görsünler bakalım ne diyecekler ona göre alışverişimizi de yaparızBeni yanlış anlamadın dimi canım sana hak veriyorum talihsizlik olmuş okadar emin konuşmak ama yapacak bişey yok detaylıda kesinleşir sende ona göre kızım yada oğlum diye yoluna devam edersin sağlıkla inşallah![]()
Ben resmen depdeliyimİyi ol inşallah. Biz de iyiyiz. Arada günlük gerginlik sinir durumları oluyor. Doğuma kadar nasıl dayanacagiz bilmiyorum![]()
Sıcak şeyler sanırım iyi gelecek bugün eczacı arkadaşım da asla ilaç kullanma dediBen de aynı şekildeyim boğazımı iyileştiremedim bir türlü
Şöyle ki ben hergun bir veya iki yumurta kesin yiyorum yanında biraz peynir yiyorum bir bardak meyve suyu ve marul roka flaan yiyorum domates salatalık mevsimi değil diye yemiyorum aralarda kuru yemisle meyve yiyorum akşam da çorba ve yemek ne varsa yiyorum bir dilim ekmek belki pilav yok ama makarna arada yiyorum. Kontrollerde bebeğin gelişimi güzel diyorlar anormal bir konuşma olmadı. 2 litreden fazla su içiyorum bazen bir fincan kahve. Günlük akışıma göre şekil alıyor tabii kiDoktora sordunuzmu hiç ben sormadim ama bi sorun oluyormu acaba
Hayir çocuk etkileniyor diye daha çok sinirleniyorumBen resmen depdeliyimbiri bişey dese de çatsam diye bekliyorum tuhaf biseye dönüştüm sinirim geçince de üzülüyorum niye böyleyim diye biraz da oturup agliyorum sonra hiç bişe olmamış gibi devaaam
![]()
Anladim cnm bn o kdr dikkat etmiyorum ama meyvemi hergun tuketmeye çalisiyorum kahvaltida oyle çok istahli degilim aksam yiyorum bi tikŞöyle ki ben hergun bir veya iki yumurta kesin yiyorum yanında biraz peynir yiyorum bir bardak meyve suyu ve marul roka flaan yiyorum domates salatalık mevsimi değil diye yemiyorum aralarda kuru yemisle meyve yiyorum akşam da çorba ve yemek ne varsa yiyorum bir dilim ekmek belki pilav yok ama makarna arada yiyorum. Kontrollerde bebeğin gelişimi güzel diyorlar anormal bir konuşma olmadı. 2 litreden fazla su içiyorum bazen bir fincan kahve. Günlük akışıma göre şekil alıyor tabii ki
Hem bizim hem de bebeğimizin sağlığı çok önemli bu süreç içinde. İnşallah hep birlikte iyi oluruz. Fazla kilo da almaya gerek yok. Dikkat edersek hem bebek hem bize iyi gelir inşallahAnladim cnm bn o kdr dikkat etmiyorum ama meyvemi hergun tuketmeye çalisiyorum kahvaltida oyle çok istahli degilim aksam yiyorum bi tik
Sorarım tabiiRıca ederım ne demek kafana takılan seylerı sor bana her zamanılk usg kısa suruyo zaten hıc heyecan yapma boyutuna ende kalınlıgına falan bakılıyor.sonrada zaten 20 cı haftada cagırırlar ayrıntılı ıcın ama tabı ebe randevulerın olur GP ne gıdersın
Amin inşallah☺ evet erkek erken canlanır diyorlar erken hisseder mişsin kız biraz daha geç hissediliyormuş
İnşallah canımMerhabalar cnm bende 14. Haftada gitmistim cinsiyet ogrenmek icin doktor 1 ay sonra gel dedi her gun gun sayiyorum doktora gitmek icin. ilk gebeligim benimde 7 yil sonra geldi mucizem. aklim fikrim bebegimde iyi mi ,kalp atisi var mi vs bi ton dusunce, inşallah hareketlerini hissedince daha rahat oluruz![]()
bende hissediyorum artık hissedilir :)Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden var mı? Ben gün içinde 2-3 defa hissediyor gibiyim yanilmiyorumdur umarım
ikili testi normal çıkanlar 3 lü 4lü yapmıyorlar. zaten çok güvenirliği de kalmamışKızlar merhaba doktorunuz 3lü test yada 4 lü test yapacak mı onunla ilgili birşey dedi mi ben en son 2 li yaptırmıştım 17 hafta olduk bugün devlette 3 lü yapılıyormuş sanırım ama pek de önermiyorlarmış güvenilirliğini
Aynen öyle canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAllah yardımcımız olsun inşallah canım annelik işte zor her türlü. Minişlerimizin keyfi yerinde olsun yeter![]()
Canım ya ben çok acıkıyorum , yemeyeyim diyorum ama ya ihtiyaç varsa diye vicdan azabı çekiyorum. Sen acıkmıyor musun yoksa kilo almamak için mi kendini tutuyorsun? Bana doktorum acıktığında aç kalma bebeklerin için dedi ben bir de emziriyorum çünküDoktora sordunuzmu hiç ben sormadim ama bi sorun oluyormu acaba
İkilide sorun yoksa diğerlerini yapmıyorlar benim yaşadığım yerde. Yaptırma bence sorun yoksa gerek yokturKızlar merhaba doktorunuz 3lü test yada 4 lü test yapacak mı onunla ilgili birşey dedi mi ben en son 2 li yaptırmıştım 17 hafta olduk bugün devlette 3 lü yapılıyormuş sanırım ama pek de önermiyorlarmış güvenilirliğini