Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ben işteyim evden yaptgm ekmeemi yedm shdjdjd olsn napalm bunada şükür🥰

Kıyamam yatmaktanda sıkılır ki insannn , sende hareketlenmk istiyorsundr 🥹♥️ şu riskli haftaları bi atlatsak allahın izni ile🥰
vallahi çok sıkıldım şımarıklık olmasın herşeyimle ilgileniyorlar ama sırtım ağrıyor yani yatmaktan da, amin canım geçecek az kaldı 🤗🤗

Eğitimi bulamadım doğumuma 1 buçuk ay kaldı izmir acıbademde doğum olacak. Hediye bakım çantası dışında 2 gece kaldığımız süreç içerisinde bebeğin bezi mendili vs her şeyi ile ilgilenilmiyor mu? Kıyafet emzik vs götürcem de bez ıslak mendil pişik kremi vs emşn olamadım
Mustela krem, uni baby ıslak mendil. Prima bebek bezi vermişlerdi ben dogum yapali neredeyse 6 sene oldu. O dönemde ilk etapta o markaları sağlıklı bulamadığım için kullanmak istemiştim. O yuzden yanımda götürdüm. Karma olarak kullandık. Annenin pedi de dahil olmak üzere her şeyle ilgileniyorlar yoksa

Kızlar bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Kanama alanı var. Takipte kalacağız dedi doktor. Ama 2-3 defa gösterdi kalp atışını 🥹
Canım çok sevindim. Ben de bu süreçten geçiyorum. Kan uyuşmazlığı var mıydı sende de? Ben haftalardır yatıyorum, oturmamı bile uygun görmüyordu doktor. Dün makarna pişirebildim haftalar sonra :) Progestanını kullan, boool su iç minimum 2 litre içmelisin ve magnezyum kullanmalısın. Akşamları mutlaka kullan ama rahimde kasılma hissedersen ekstra olarak da kullan. Benim çok şükür küçülme başladı ama uzun bir süreç bu

Ooyy bu kesin erkek yaaaaa🩷🩷🩷🩷 boylu olsun oh mis🧿🧿🙏🏼🙏🏼 hadi gozun aydin derin oh cektin sukur canim sen de.
Eşim dev gibi iri yarı ona çekti demek ki :D Çok sağol canımın içi nabzım tansiyonum normale döndü rabbime bin şükür. Haber bekleyen herkes aynı mutlulukla dönsün oralardan

Yaaaa Maşallah ona. Bakar bakmaz içime bir prenses olduğu doğdu. Hadi hayırlısı sağlıkla gelişsin minik kuş :KK200:
Canımm vallahi ben hep erkek diyordum ama ilk defa bugün bu halini görünce kız gibi geldi bana da tipi :KK200: Ben hareket eder mi diye sordum , doktor da tabiki hemen rahatsız edelim dedi. karnımı silkeledi baya. Sonra bi kızdı minik kuşum ayaklarıyla kendini geriye iteledi elleri kaldırdı havaya ama nasıl nazlı bişeyy ayy Allahım bütün anne adaylarına bu duyguları tattırsın inşallah

Canım çok sevindim. Ben de bu süreçten geçiyorum. Kan uyuşmazlığı var mıydı sende de? Ben haftalardır yatıyorum, oturmamı bile uygun görmüyordu doktor. Dün makarna pişirebildim haftalar sonra :) Progestanını kullan, boool su iç minimum 2 litre içmelisin ve magnezyum kullanmalısın. Akşamları mutlaka kullan ama rahimde kasılma hissedersen ekstra olarak da kullan. Benim çok şükür küçülme başladı ama uzun bir süreç bu
Allah razı olsun. Rabbim size de güç kuvvet versin. Kan uyuşmazlığımız yok. Kanama alanı için bir sebep de görmüyorlar. Şu an sadece progestan veriyorlar. Hastaneden çıkarmadılar. Bekliyoruz. İnşallah hayırlı haberler alırız. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻

Kızlar ben dün saglık ocagından sonra bugün de kendi doktorumda gördüm yavrumu, resmen oynuyordu🤭 9+3 dedi. İlaçlarımı kesti şükürler olsun,sadece 1 hafta daha fitile devam et dedi. Kanlarıma baktı, haftaya yine randevu verdi. Miğdem çok kötü diye dertlenince, ilaç almayarak dayanmanı istiyorum, çok zorlanırsan al dedi🤷🏼‍♀️ vicdan yaptırıyor yaa😂 aldım yani bugün nasıl almıyım ofise gelecektim, herkesin içinde ayılıp bayılamam mecbur😬 gerçi bu sefer de prilamın sersemliğinden bi ayılma bayılma var üstümde, kapıyı kapattım yatıyorum ofiste. Fetal Dna istiyorum dedi, broşür verdi, dış merkezle görüş dedi. Paket paket çeşitleri yazıyor, full paket öneriyorum dedi, ne dediyse yaptıracagım artık sorgu ve şüphe konusunu geçtim ben, dün de bahsetmiştim sizlere. Haa birde doktoruma ayıp olmasın söyliyim artık dedim, hocam ben kısmetse 32. Haftadan sonra sizle devam edemeyeceğim, Miamide dogum olacak, sizden tüm dökümanları toplayıp gideceğim dedim, ne dese begenirsiniz, zaten o da olmayacakmış, Amerikaya yerleşme kararı almış, birkaç aya gidiyormuş🤭🤭😂 ee o zaman doguma bi yanıma ugrayıverin dedim gülüştük. Çok dogru bir karar almışsın dedi.
Allah bin kere razı olsun, tedavimi bu aşamaya ulaştırdı ama başka Dr bulmam gerekecek sanırım. Benden haberler bu kadar sevgili Kasım anneleri😘
Ayy bu goruntu 9 haftami ayy allahim su mucize ye vak ya

Ahhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu🥹♥️🥰🧿
Çok güzel görünüyor ya. Bende haftaya cuma 9+5 olmuş olacağım. İnşallah bende böyle görebilirim. Kim böyle usg görüntüsü atsa burnumun direği sızlıyor. Çok duygulanıyorum. Maşallah subhanallah. Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🧿

Canımm vallahi ben hep erkek diyordum ama ilk defa bugün bu halini görünce kız gibi geldi bana da tipi :KK200: Ben hareket eder mi diye sordum , doktor da tabiki hemen rahatsız edelim dedi. karnımı silkeledi baya. Sonra bi kızdı minik kuşum ayaklarıyla kendini geriye iteledi elleri kaldırdı havaya ama nasıl nazlı bişeyy ayy Allahım bütün anne adaylarına bu duyguları tattırsın inşallah
Yaaaa maşallah Allahım bu mutluluğunu heyecanını daim ettirsin inşallah. Bence de bir prenses geliyo :KK36:

Back
X