Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
Kızlar merhabalar, size çok farklı bi sorum olacak. Lütfen beni yanlış anlamayın, 18ci haftada iki doktorum da bebeğimizin cinsiyetinin erkek olduğunu belirtti, hatta biri pipisini de gosterdi. Fakat anne hissiyatı mı ya da farklı bişey mi bilmiyorum bebeğim sanki %100 kız mış gibi hissediyorum, sonradan yanlış cinsiyet belirleme olma olasılığı var mı acaba ya da ? Bu düşünce bırakmıyor peşimi.

Kızlar merhabalar, size çok farklı bi sorum olacak. Lütfen beni yanlış anlamayın, 18ci haftada iki doktorum da bebeğimizin cinsiyetinin erkek olduğunu belirtti, hatta biri pipisini de gosterdi. Fakat anne hissiyatı mı ya da farklı bişey mi bilmiyorum bebeğim sanki %100 kız mış gibi hissediyorum, sonradan yanlış cinsiyet belirleme olma olasılığı var mı acaba ya da ? Bu düşünce bırakmıyor peşimi.
Üzmek istemem ama o haftada erkek bebekte yanılma payı olmaz canım

merhabalar banada büyük ihtimal kız dedi doktorum, bende erkek hissediyorum.
bu cinsiyetçi bakış açısı değil öyle hissediyorum.
değişebilir, değişmeyebilir biz yanlış hissetmiş olabiliriz. ikisininde olasılıkları var
değişme değilde yanlış görmüşüm olabiliyor

Kızlar gunaydin amniyosentez oldum şimdi müşahede altindayim sknti yok gibi
Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün 🤲🏻 Bi önceki yazdıklarını da okudum az önce. Kim ne yorum yapıyorsa en yakının bile olsa ağzının payını vermelisin bence, herkes haddini bilsin ya. Kimsenin hamileliğini zehir etmeye hakkı yok, bir daha bu güzelliği yaşar mısın yaşamaz mısın Allah bilir. O yüzden şu an tadını çıkartmaya bak, kimseyi sallama ❤️

Rabbim hayırlı haberlerle yüzünü güldürsün 🤲🏻 Bi önceki yazdıklarını da okudum az önce. Kim ne yorum yapıyorsa en yakının bile olsa ağzının payını vermelisin bence, herkes haddini bilsin ya. Kimsenin hamileliğini zehir etmeye hakkı yok, bir daha bu güzelliği yaşar mısın yaşamaz mısın Allah bilir. O yüzden şu an tadını çıkartmaya bak, kimseyi sallama ❤️
Sağol kuzum inşallah hersey guzel olacak ve ben doya doya yasicam hamileligimi🙏

merhabalar banada büyük ihtimal kız dedi doktorum, bende erkek hissediyorum.
bu cinsiyetçi bakış açısı değil öyle hissediyorum.
değişebilir, değişmeyebilir biz yanlış hissetmiş olabiliriz. ikisininde olasılıkları var
değişme değilde yanlış görmüşüm olabiliyor
Benim bebeğim bacaklarıyla kaptmıştı doktor cinsiyetini göremedi ama ben de erkek hissediyorum 😅

Canm 13de kıza benziyor dendi başka bir doktor 15de erkek dedi 16da ikili test sonucunu götüreyim diye gittim biri kız dedi biri erkek dedi bu gün 16+4de tekrar kız dendi 🤣 çorba oldu anlayacağın bide dediğin gibi kordonla pipiyi madem ayırt edemiyorsun yüzde 99erkek deme bari benzetiyorm diye söyle
Sizin baya bi karışmış çok sinir bişey ama ya ilk gebeliğim de de böyle olmuştu bi benim başıma gelir sanmıştım 😂

Bana da kız dediler ama çok fena erkek hissediyorum ben de 🙈
Ben çok erkek hissediyordum hatta baya emindim isim falan beğendim ama kızmış miniğim dna ile tescilli üstelik 😂 oğluma hamileykende kız görüyordum rüyamda belki bilinçaltı hisleri de etkiliyordur 😁

Canlar laf paraya gelince kimse de yok ee diyorlar devlet sunmuş böyle bi test neden yaptirmayasin yapacak doktora güvenmesem yaptirmazdom ama işinin ehli biriymiş ne olacaksa olacak rabbime biraktim🙏
Eskişehir Osmangazi tıp fakültesinde 440 lira gibi bir fiyata fetal dna testi yapılıyormuş, gitme imkanınız varsa düşünebilirsiniz

Ben çok erkek hissediyordum hatta baya emindim isim falan beğendim ama kızmış miniğim dna ile tescilli üstelik 😂 oğluma hamileykende kız görüyordum rüyamda belki bilinçaltı hisleri de etkiliyordur 😁
Benim de ilk çocuğum erkek yeğenler falan da öyle erkeğe hep alıştık sanırım. Etraf hep erkek olunca kızı düşünemiyor olabilirim diyorum ben de. Ama şöyle net desin çok da mutlu olurum ya 🥰

Sizin baya bi karışmış çok sinir bişey ama ya ilk gebeliğim de de böyle olmuştu bi benim başıma gelir sanmıştım 😂
Kızınız mi oldu oğlunuz mu peki 😂hiç sormayın baya sinir bozucu ama artık kızım olacak diye düşünüyorum ben sağlıkla gelsin kuzucum 🤲

Bende özele gittim hepsinde farklı söylediler ondan şaşırdım
Detaylıda görmeyince tam emin olmayın bana kordondur o zaman gördüğüm dedi hayır işin ilginci devlette gözüken kordon ozel hastanede niye gözükmedi 🤣 En garantisi detaylı ultrasona kadar kimseye cinsiyet söylememek alışveriş yapmamak benim ilk gebeligimde doktor 13de erkek dedi öyle de kaldı böyle olacağını hiç düşünmedigimden herkese önce kız dedim sonra erkek şimdi bişey demiyorum detaylıda da göreyim o zaman emin olcam tecrübe oldu 🤣

Back
X