Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Bizim doktor ikili tarama yapacağını söyledi. İki hafta sonra çağırdı, fetal dna testini de o zaman yaptıralım dedi
Benim doktor da kesin olcum yapar diye dusundum durmaz yine de🤣beni taniyor adam evham queen difkfkfkfk
Fetal 9.haftadan sonra bakilabilir yaziyor bugunku onam formunda da, aslinda su an bile yaptirabilirsin yani canim🌸

Benim doktor da kesin olcum yapar diye dusundum durmaz yine de🤣beni taniyor adam evham queen difkfkfkfk
Fetal 9.haftadan sonra bakilabilir yaziyor bugunku onam formunda da, aslinda su an bile yaptirabilirsin yani canim🌸
Ben de hemen yaptırırım diye düşünüyordum ama doktor benim için en güvenilir hafta 12-13 dedi eşimin yanında. Eşim de onun ağzından çıkan şeyin tersini asla yapmaz. Mecbur beklicez :D

Ahhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu🥹♥️🥰🧿
Ayy inanamıyorum nasıl büyümüşş maşallah🧿😻 bende bugün 10+5düm eğer senin gibi ileri gitmemişse benim kuşum da bu kadar büyümüştür🤩benim şafak 3 geri sayım başladıı🫶🏼 çok sevindimm canım biz böyle mutlu olduysak canlı gören anneleri düşünemiyorum bu arada ben kıza benzeettim hadi hayırlısı 🌸

Son düzenleme:
Ayy inanamıyorum nasıl büyümüşş maşallah🧿😻 bende bugün 10+4 düm eğer senin gibi ileri gitmemişse benim kuşum da bu kadar büyümüştür🤩benim şafak 3 geri sayım başladıı🫶🏼 çok sevindimm canım biz böyle mutlu olduysak canlı gören anneleri düşünemiyorum bu arada ben kıza benzeettim hadi hayırlısı 🌸
Canımm çok sağol, sende gittiğinde o kadar güzel bişeyle karşılaşacaksın kiii. Minyatür hareket eden bi insan yavrusuuu :anne:

Ben de hemen yaptırırım diye düşünüyordum ama doktor benim için en güvenilir hafta 12-13 dedi eşimin yanında. Eşim de onun ağzından çıkan şeyin tersini asla yapmaz. Mecbur beklicez :D
Bana da fetal i 12.hafta dedi. 11. Haftada da ense kalınlığıyla burun kemiğine bakıcaz dedi. Bu arada ikili üçlü taramaya gerek yok dedi bana.

Kızlar çok mutluyummm. 🤩 Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım 🤣
Oyy nasallah canim gozun aydin 🩷🌸 el kol gorunce nasil mutlu oluyoruz ama di mi ya gercek bir insan formu nasil mutlu ediyor bizi😍😍👻👻🙈🙈 oh haftaya da gidiyormussun ara acilmamis olacak daha rahat edersin🙏🏼 ben bir aydan iki haftaya zor dusurdum doktoruma yalvar yakar ajdjdjdj adam en sonunda iyi tmm gellll yapti djfjfjf

Oyy nasallah canim gozun aydin 🩷🌸 el kol gorunce nasil mutlu oluyoruz ama di mi ya gercek bir insan formu nasil mutlu ediyor bizi😍😍👻👻🙈🙈 oh haftaya da gidiyormussun ara acilmamis olacak daha rahat edersin🙏🏼 ben bir aydan iki haftaya zor dusurdum doktoruma yalvar yakar ajdjdjdj adam en sonunda iyi tmm gellll yapti djfjfjf
Bana da iki hafta sonra 11.haftanda gel dedi. Ama ben haftaya bidaha gelsem azıcık baksak olur mu dedim kendimi acındırdım azcık 🤣 Kabul etti haftaya cuma yine gitcem.

Bana da iki hafta sonra 11.haftanda gel dedi. Ama ben haftaya bidaha gelsem azıcık baksak olur mu dedim kendimi acındırdım azcık 🤣 Kabul etti haftaya cuma yine gitcem.
Ben de hep tup bebek kozumu oynuyorum doktora ama kendi koydugu icin sanirim beboyu, yemiyor bu ayaklarimi 🤣🤣 ben sana yedinci haftada dedim tup bebekle ilgili kismi unut artik diye diyor 🙈 iki haftaya razi gelmesi bile mucizevi benim icin o yuzden adama kalsa ayda bir yetecek dokuzuncu aya kadar ajdjfjf

İnan ki kuş gibi hafiledim bide kıpırdadığını falan görünce ilk kez ağladım orda. DArısı tüm haber bekleyenlerimizin başına inşallah
amin amin insallah. gelecek hafta dahada buyumus olucak insallah annesi😍 peki son zamanlar ne belirtilerin vardi bende belirti manyaki oldum 😆

Yaa çok tebrik ederim çok güzel 🥰 bi sey sorcam ben yarın 8+4 olcam ve kontrole gitcem. Bu şekilde görür müyüm acaba sen 8 haftalikken de gitmiş miydin 🥹🥹
Ben 8+4te gördüğümde böyle bir bebek görüntüsü yoktu canım ama karın ultrasonuydu, vajinalde belki daha net seçilebilir başı vs 🫠

Ben tembelliğe çok alıştım her akşam diyorum ki yarın evi bal dök yala yapıcam yok yapamıyorum hiç canım istemiyor nolcak böyle ya
Ben hala kaldiramiyorum kafami. Yemek temizlik hepsi hak getire. Tum gun bi sagima devriliyorum bi soluma🤣 ve hic memnun degilim bu halimden. Ben ameliyatliyken bile kalkip isimi gucumu yapan biriyimdir. Progestan ignem son 4 ampul kaldi, bitince biraz gozum acilir diye umutluyum🥹

Ben hala kaldiramiyorum kafami. Yemek temizlik hepsi hak getire. Tum gun bi sagima devriliyorum bi soluma🤣 ve hic memnun degilim bu halimden. Ben ameliyatliyken bile kalkip isimi gucumu yapan biriyimdir. Progestan ignem son 4 ampul kaldi, bitince biraz gozum acilir diye umutluyum🥹
Bende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf ya :(

Back
X