- 22 Kasım 2022
- 1.757
- 1.874
- 63
bugün sata göre 9+6 ama bebo 10+5Bilmem kızların irisini duymadım hiçbugün kaç çıktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün sata göre 9+6 ama bebo 10+5Bilmem kızların irisini duymadım hiçbugün kaç çıktı
Benim doktor da kesin olcum yapar diye dusundum durmaz yine deBizim doktor ikili tarama yapacağını söyledi. İki hafta sonra çağırdı, fetal dna testini de o zaman yaptıralım dedi
Benimki de ileride çıkmıştıbugün sata göre 9+6 ama bebo 10+5![]()
![]()
Evet ya onların keyfi yerinde biz kendimizi yiyip bitiriyoruz boşu boşunaBenimki de ileride çıkmıştıgüzel güzel büyüyorlar biz kudurukluğumuzdan bahane üretiyoruz qjansnksks
Ben de hemen yaptırırım diye düşünüyordum ama doktor benim için en güvenilir hafta 12-13 dedi eşimin yanında. Eşim de onun ağzından çıkan şeyin tersini asla yapmaz. Mecbur beklicezBenim doktor da kesin olcum yapar diye dusundum durmaz yine debeni taniyor adam evham queen difkfkfkfk
Fetal 9.haftadan sonra bakilabilir yaziyor bugunku onam formunda da, aslinda su an bile yaptirabilirsin yani canim![]()
gözünaydın canımmm çok sevndim ohh güzel haberler gelmeye devam ediyor sıradaKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
![]()
Ayy inanamıyorum nasıl büyümüşş maşallahAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Allah bir mutlu bir anne daha çok sevindim canımKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
![]()
Canımm çok sağol, sende gittiğinde o kadar güzel bişeyle karşılaşacaksın kiii. Minyatür hareket eden bi insan yavrusuuuAyy inanamıyorum nasıl büyümüşş maşallahbende bugün 10+4 düm eğer senin gibi ileri gitmemişse benim kuşum da bu kadar büyümüştür
benim şafak 3 geri sayım başladıı
çok sevindimm canım biz böyle mutlu olduysak canlı gören anneleri düşünemiyorum bu arada ben kıza benzeettim hadi hayırlısı
![]()
Bana da fetal i 12.hafta dedi. 11. Haftada da ense kalınlığıyla burun kemiğine bakıcaz dedi. Bu arada ikili üçlü taramaya gerek yok dedi bana.Ben de hemen yaptırırım diye düşünüyordum ama doktor benim için en güvenilir hafta 12-13 dedi eşimin yanında. Eşim de onun ağzından çıkan şeyin tersini asla yapmaz. Mecbur beklicez![]()
Oyy nasallah canim gozun aydinKızlar çok mutluyummm.Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım
![]()
Ay ne yedin bize de söyleEvet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiiiUsgde 1 hafta kadar önde gidiyor, doktor uzun boylu olacak dedi
ne yedin kız büyütmüşün bu bıdığı böyle diyor
![]()
Bana da iki hafta sonra 11.haftanda gel dedi. Ama ben haftaya bidaha gelsem azıcık baksak olur mu dedim kendimi acındırdım azcıkOyy nasallah canim gozun aydinel kol gorunce nasil mutlu oluyoruz ama di mi ya gercek bir insan formu nasil mutlu ediyor bizi
oh haftaya da gidiyormussun ara acilmamis olacak daha rahat edersin
ben bir aydan iki haftaya zor dusurdum doktoruma yalvar yakar ajdjdjdj adam en sonunda iyi tmm gellll yapti djfjfjf
Ben de hep tup bebek kozumu oynuyorum doktora ama kendi koydugu icin sanirim beboyu, yemiyor bu ayaklarimiBana da iki hafta sonra 11.haftanda gel dedi. Ama ben haftaya bidaha gelsem azıcık baksak olur mu dedim kendimi acındırdım azcıkKabul etti haftaya cuma yine gitcem.
amin amin insallah. gelecek hafta dahada buyumus olucak insallah annesiİnan ki kuş gibi hafiledim bide kıpırdadığını falan görünce ilk kez ağladım orda. DArısı tüm haber bekleyenlerimizin başına inşallah
Yaa çok tebrik ederim çok güzelbugün sata göre 9+6 ama bebo 10+5![]()
![]()
Ben 8+4te gördüğümde böyle bir bebek görüntüsü yoktu canım ama karın ultrasonuydu, vajinalde belki daha net seçilebilir başı vsYaa çok tebrik ederim çok güzelbi sey sorcam ben yarın 8+4 olcam ve kontrole gitcem. Bu şekilde görür müyüm acaba sen 8 haftalikken de gitmiş miydin
![]()
Ben hala kaldiramiyorum kafami. Yemek temizlik hepsi hak getire. Tum gun bi sagima devriliyorum bi solumaBen tembelliğe çok alıştım her akşam diyorum ki yarın evi bal dök yala yapıcam yok yapamıyorum hiç canım istemiyor nolcak böyle ya
Bende Bende hiç kafamı kaldıramıyorum enerjim hiç yok neredeyse karnımı doyurmaya var sadece banyo yapacağım zaman bile 10 kere düşünür oldum 2 günde 1 mutlaka yıkanan ben öf yaBen hala kaldiramiyorum kafami. Yemek temizlik hepsi hak getire. Tum gun bi sagima devriliyorum bi solumave hic memnun degilim bu halimden. Ben ameliyatliyken bile kalkip isimi gucumu yapan biriyimdir. Progestan ignem son 4 ampul kaldi, bitince biraz gozum acilir diye umutluyum
![]()