Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Çok güzel görünüyor ya. Bende haftaya cuma 9+5 olmuş olacağım. İnşallah bende böyle görebilirim. Kim böyle usg görüntüsü atsa burnumun direği sızlıyor. Çok duygulanıyorum. Maşallah subhanallah. Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Ay evet ya benim de 3 hafta var özeldeki randevuma. Gittiğimde böyle olacağını görünce şimdi çok daha fazla heyecanlandım yaa

Çok güzel görünüyor ya. Bende haftaya cuma 9+5 olmuş olacağım. İnşallah bende böyle görebilirim. Kim böyle usg görüntüsü atsa burnumun direği sızlıyor. Çok duygulanıyorum. Maşallah subhanallah. Rabbım hayırlısıyla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin 🧿
Benim bugün 9+6 ydı ama baksana kocaman olmuş önden gittiği için sanırım. Sende böyle göreceksin, heyecanla neşeyle çıkacaksın o kontrolden hiçç merak etme :KK200: :nazar:

Ya kızlar ne güzel fotolar atmışsınız. Randevusu olanlar heyecanlandırdı ben de gidecektim bugün nerdeyse :D rüyamda da şahane bir kızım olmuştu onunla uğraşıyordum bir zeki teyzeleri görseniz :D (daha önce oğlum olmuştu rüyamda, sanırım şimdi yüzümdeki inatçı sivilceleri kabullendim onun etkisiyle kızımı gördüm 😅)

Eşim dev gibi iri yarı ona çekti demek ki :D Çok sağol canımın içi nabzım tansiyonum normale döndü rabbime bin şükür. Haber bekleyen herkes aynı mutlulukla dönsün oralardan
Ahahaha erkek bence ya 😍😍 bak benimki bir gun onde cikti sadece, ve o gun eli kolu cok kiz gibi nazli salinma halindeydi ajdjdjdj

Evet teyzesi yaaa o kadar narin o kadar tatlıydı kiii😍Usgde 1 hafta kadar önde gidiyor, doktor uzun boylu olacak dedi😍🧿 ne yedin kız büyütmüşün bu bıdığı böyle diyor😂
Oyy maşallah canım gözün aydın

Kizlar fetaldna icin hemsire geldi iki tup kanimi aldi gitti🤣 insallah guzel hayirli saglikli haberlerini alirim minigimin🩷🍓 bunu yaptirdigimiz icin artik 2/3/4lu tarama testlerine gerek kalmayacakmis🙏🏼 allahim hepimizin bebislerine saglik versin guzelce buyusunler insallah icimizde🌸

Benim de haftaya cuma ayy sizi gördükçe heveslendim 🥰🥰

Kizlar fetaldna icin hemsire geldi iki tup kanimi aldi gitti🤣 insallah guzel hayirli saglikli haberlerini alirim minigimin🩷🍓 bunu yaptirdigimiz icin artik 2/3/4lu tarama testlerine gerek kalmayacakmis🙏🏼 allahim hepimizin bebislerine saglik versin guzelce buyusunler insallah icimizde🌸
Bizim doktor ikili tarama yapacağını söyledi. İki hafta sonra çağırdı, fetal dna testini de o zaman yaptıralım dedi

Kızlar çok mutluyummm. 🤩 Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım 🤣
Ay gözün aydınnn çok sevindimmm minnoşların hareketlerini görünce çok şaşırdım ben de ama göz yaşlarımız pıt alıştırıyorlar kendilerine iyice 🥹

Kızlar çok mutluyummm. 🤩 Bebişimi gördüm 3 cm olmuş 9+4 haftasıyla uyumlu çıktı. Eli ayağı da durmuyordu çok hareketli. Haftaya randevumu da kaptım 🤣
Maşallah kuzum böyle güzel devam etsin annesi inşallah 🥰

Back
X