Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Aaa ne kadar tuhaf, ben adım atar atmaz her hafta sömürüyorlar kanımı 😀 allahtan kötü bir şey olmamış sana 😑 devlete gidiyorum ben ama ne olursa olsun iki gebeliğimde de verdiğim kanın idrarın haddi hesabı yok. Neyse ki bir şeyin yokmuş canım 🩷
Evet canım bi an çok üzüldüm. Bi de riskli gebeyim ,daha önce 2 kaybım olduğu için. Her şerde bi hayır vardır derler , kanama olmasaydı başka bi doktora gitmezdim ve öyle devam ederdim. :(

Nasıl bir akıntı ki kırmızı mı kan gibi ise kandır ama akıntı bildiğimiz beyaz ise hamilelikte akıntı artışı olabiliyor enfeksiyon riski daha fazla ondan olabilir kötü kokulu sarımsı gibi ise enfeksiyon riski için doktora görünmekte fayda var ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ilk haftalarda ama ilaç kullanmadan geçti bol su iç diye önerdi doktorum şimdide suyu az içtiğim gün hemen akınto artıyor dün dedim hatta doktoruma olabilir bol su içeceksin dedi aşırı akıntı kaşınto koku olursa enfeksiyona karşımgel bakalım dedi
Şeffaf akıntı. Bende günde 4 litreden fazla su içiyorum ama olması normal mi

Ben 3 kilo vermişim almadım ama sürekli yemekte yiyorum bu hafta gittiğim de almamışsam doktorum test yapacakmış yiyip kilo almamak suan tehlikeliymiş bulantı olsa yemesem tamam. Bulantıdan ölürken bile yiyordum yani. Normalde birgün de yediğimi hamile değilken yesem 5 kilo alırdım😂😂
Ben de 3 kilo vermişim ilk 3 ay istifralardan. Ama bebek depolarımızı kullanıyor ilk 3 ay plasenta henüz devreye girmediği için. Bu yüzden bebişin gelişimi öndeydi şükür. 12.haftadan sonra plasenta devreye girdiği için ne yersek o gidiyor bebişe. 🙏

Şeffaf akıntı. Bende günde 4 litreden fazla su içiyorum ama olması normal mi
Kanı düşündürecek kırmızı pembe kahvede olabilir rengi öyle bir şey yoksa çok endişelenmemek lazım öncelikle bence gebelilte akıntı artışı normal diye biliyorum çünkü hormonlar değişiyor enfeksiyona daha yatkın oluyoruz vücutta bunu engellemek için daha fazla akıntı üretiyor ama dediğim gibi kaşıntı koku vs başka şeylerde varsa ya da ateş idrarda yanma vs enfeksiyonu düşündürücü ek şeyler varsa yine doktora gitmekte fayda var çünkü enfeksiyon da bebişler için zararlı olabilir ama bunlar yoksa yakın zmaanda doktora gideceksen o zamanı bekleyim orada yine de doktora danışmakta fayda var

Bayram sabahı bı kalktım burnum dolu aha bayramlık oldum dedim 🤦🏼‍♀️ valla benimde aklıma gelmedi bugün biri sinüzit olabilir demese aklıma gelmez baktım sinüzit belirtileri aynı ben doğum Dr. Tuzlu su yap dedi geçti 10 gün geçti hala iyileşme yok hayatımda ilk defa yaşiyorum tarifi yok başimi eğemiyorum zonkluyo hamilelikte yeni ilk günden beri zaten hastalıklar geçmedi şansıma antibiyotik adı neydi bende klomoks mu ne var hamilelikte içmiştim 2 tane geçti bıraktım
Burun yıkama kiti kullanmak iyi gelse de, bana asıl burnumu nemlendirme iyi geldi. Badem yağı, avokado yağı gibi kokusu rahatsız etmeyecek yağa kulak çöpünü batırıyorum. Nemlendiriyorum dikkatlice. Gece uykuma iyi geliyor.

Kanı düşündürecek kırmızı pembe kahvede olabilir rengi öyle bir şey yoksa çok endişelenmemek lazım öncelikle bence gebelilte akıntı artışı normal diye biliyorum çünkü hormonlar değişiyor enfeksiyona daha yatkın oluyoruz vücutta bunu engellemek için daha fazla akıntı üretiyor ama dediğim gibi kaşıntı koku vs başka şeylerde varsa ya da ateş idrarda yanma vs enfeksiyonu düşündürücü ek şeyler varsa yine doktora gitmekte fayda var çünkü enfeksiyon da bebişler için zararlı olabilir ama bunlar yoksa yakın zmaanda doktora gideceksen o zamanı bekleyim orada yine de doktora danışmakta fayda var
Doktora pazartesi günü gideceğim, idrarda yanma koku kaşıntı vs hiçbirşey yok sadece şeffaf akıntı var

Kızlar benim vajinam tam alta doğru tahriş olmuş çok rahatsız ediyor otururken, tuvaletten sonra silerken vs. Doktoruma gitmek istemiyorum kendisi tüp bebek merkezinde, henüz başka doktor da belirlemedim. Fetal dna sonucu çıkınca gel demişti o yüzden. Yarın gece bugün yara çıktı diye acile gitsem bakarlar mı? En azından bi krem falan verirler belki ya çok huzursuz etti beni acısı
Oğlumda travazol kullandığımı çok net hatırlıyorum dr a onu kullanabilir miyim deseniz rahatlıcaktır o kremle eminim. Sirkeli suyla yıkamak da iyi geliyo ph düzenliyor ikisi de.

Gün içinde şişeyle 3-3buçuk litre içiyorum ilaçlar takviyeleri içerkende bardak kullanıyorum 4 litreyi buluyor
bana cok geldi fazlası da böbrek yorar ama siz bi doktora sorun isterseniz, ama akıntıdan hiçkorkmayın normal, benim ilk gebelik belirtim de akıntıydı su gibi seffaf, o zamandan beri hiç kupkuru olmadı, idrar yolu enf gecirdim o ara yogunlaştı su içerek temizledim, kahverengi lekelenmem oldu 2 kez falan ama o da geçti suan tekrar su şeklinde akıntım

Günaydınn, dün doktora gittim 2 tane multivitamin önerdi doktorum içeriğine bakıp karar veririp birine başla dedi bir de d vit başlayalım dedi de multi vitamin kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz hangisi nasıldır bilen varsa, benim doktorumun önerdikleri;
İmom omega ve elenatal 2 karnımda olan
benim doktorum elenatal 2'ye başlattı beni,lohusalığında da 1i mi 3ü mü ne onu kullanacaksın dedi hatta

Kızlar benim vajinam tam alta doğru tahriş olmuş çok rahatsız ediyor otururken, tuvaletten sonra silerken vs. Doktoruma gitmek istemiyorum kendisi tüp bebek merkezinde, henüz başka doktor da belirlemedim. Fetal dna sonucu çıkınca gel demişti o yüzden. Yarın gece bugün yara çıktı diye acile gitsem bakarlar mı? En azından bi krem falan verirler belki ya çok huzursuz etti beni acısı
Yorumda vardı yukarıda sirkeli su diye ben de idrar yolu enfeksiyonu olduğumda doktorum onu kesinlikle önermişti ben çok yapamadım ama nette araştırdığımda da baya faydalı olduğu yazıyordı

benim doktorum elenatal 2'ye başlattı beni,lohusalığında da 1i mi 3ü mü ne onu kullanacaksın dedi hatta
Tadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım

Tadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım
valla bilinçaltım benimle oynamıyorsa bana çikolata kokusu geliyor :D kesinlikle öyle tiksinti yaratacak bir kokusu yok

Yorumda vardı yukarıda sirkeli su diye ben de idrar yolu enfeksiyonu olduğumda doktorum onu kesinlikle önermişti ben çok yapamadım ama nette araştırdığımda da baya faydalı olduğu yazıyordı
Sirkeli suyu zor yaparım 😞 travazol benim de aklımda ama sormadan da kullanmak istemiyorum bi gözükürüm olmadı akşam doktora

Multivitamin olarak elenatal 2 kullanıyorum. Çok oldu doktorum folik asiti bıraktırıp buna geçirmişti.

Haftaya da bu takviyelere başlayacağım ek olarak. Daha önce buraya atmıştım ama tekrar atayım. Çok iyi ürünler eczacım önermişti.

Eklentiler

• IMG_3765.webp
    IMG_3765.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 27
Back
X