Hem de nasıl endişeli bir süreç... kalp atışını görsek rahatlıycaz ama arkadaşım diyor ki doğurana kadar hatta doğurduktan sonra bile endişelerin bitmeyecek.
Aynen kesinlikle.. benim doktorum kan degerlerimi baktirtmiyor strese girmiyeyim diye bugun dayanamadim saglik ocagina gittim
Bir de doktorum dedi hem kese hem bebek icin ayri ayri gelme geldiginde ikisi birden gorelim daha cok stres olursun diyor ama boyle de stresliyim
Aynen kesinlikle.. benim doktorum kan degerlerimi baktirtmiyor strese girmiyeyim diye bugun dayanamadim saglik ocagina gittim
Bir de doktorum dedi hem kese hem bebek icin ayri ayri gelme geldiginde ikisi birden gorelim daha cok stres olursun diyor ama boyle de stresliyim
Kızlar, ben sabah progestan fitili yapmayı unuttum bişey olur mu? 11:30 da yapıyordum normalde saat 13:00 oldu. Şimdi göz doktorundayım. Acil çıkıp eve gideyim mi sizce yoksa bişey olmaz mı? Progesteron hormonum düşük olduğu için kullanıyorum bu ilacı, ayrıca iğne de yapıyorum her akşam.
Progesteron hormonunun azlığı düşüğe sebep oluyor diye çok korkuyorum.
Benim ilk oğlumda tüp bebekti. Tüp bebekte progeston takviyesi veriyorlar ama merak etme 1 kaç saat gecikme ile bir şey olmaz. Kalbini ferah tut. İnşallah sağlıkla bebişini kucsğına alırsın.
11 Mart Pazartesi gideceğim doktora. 5+2 olacak o zaman. Kalp atışını duymayı umuyorum ama bellide olmaz
Benim ilk oğlumda tüp bebekti. Tüp bebekte progeston takviyesi veriyorlar ama merak etme 1 kaç saat gecikme ile bir şey olmaz. Kalbini ferah tut. İnşallah sağlıkla bebişini kucsğına alırsın.
11 Mart Pazartesi gideceğim doktora. 5+2 olacak o zaman. Kalp atışını duymayı umuyorum ama bellide olmaz☺
Sen 6 Mart’ta gittiğinde sadece keseyi görebilirsiniz bence haftaya anca bebiş görünür diye tahmin ediyorum. Bana dr bugünden için gel ama sadece keseyi görürüz demişti. Bende bir hafta sonra geleyim kalp atışınıda dıyarım dedim tamam dedi
Sen 6 Mart’ta gittiğinde sadece keseyi görebilirsiniz bence haftaya anca bebiş görünür diye tahmin ediyorum. Bana dr bugünden için gel ama sadece keseyi görürüz demişti. Bende bir hafta sonra geleyim kalp atışınıda dıyarım dedim tamam dedi
Ayyyy ne güzel :) bana da kan tahlilş dediler aslnda ama ben merak da ediyorum ultrason olur mu diye. 28 şubatta kan tahlili yapılmıştı. Sana tekrar kan tahlili yapalım dendi mi?
Zaten benim progesteron hormonum düşük çıktı ona da bakacak olabilirler.