Merhabalar kizlar Benimde 27 subatti bat ama hala test yapmaya cesetin yok bakalım iyice geçsin de ondan sonra salı kan veririm çıkan değere göre randevu alırım varsa birseyler
Kızlar bu ay bende umutluyum inşallah rabbim nasip eder. Pkoluyum. Klomen+glifor+ecopirin pro+dostinex+folbiol verdi doktorum. Perşembe günü yumurtalarıma baktı yumurta sayımın çok olduğunu söyledi, bir tanesi de 12,5 mm olmuş. Ve bugün ilk defa çatlatma iğnesi ovitrelle vurulucam biraz korkuyorum tedirginim inşallah bu ay tutar
Şubatin 26 sında kan değerim 112,26 ydi.
Bugün tekrar kan verdim yarın çıkar sonucum
Doktorum 2 bucuk haftadan önce gelme dedi
Yarın ki kana göre kesin haftası belli olur benim hesaplarıma göre 4+3 haftalık olabilir
Merhaba, inşallah ben de kasım annesi olacağım.. çarşamba günü 2. gebelik testini yapacağız. Umarım değerim artar. 5 yıldır bu haberi bekliyordum. En sonunda pozitif sonuç aldık. şimdi hem seviniyorum hem de korkuyorum.
Merhaba, inşallah ben de kasım annesi olacağım.. çarşamba günü 2. gebelik testini yapacağız. Umarım değerim artar. 5 yıldır bu haberi bekliyordum. En sonunda pozitif sonuç aldık. şimdi hem seviniyorum hem de korkuyorum.
Şubatin 26 sında kan değerim 112,26 ydi.
Bugün tekrar kan verdim yarın çıkar sonucum
Doktorum 2 bucuk haftadan önce gelme dedi
Yarın ki kana göre kesin haftası belli olur benim hesaplarıma göre 4+3 haftalık olabilir
Hem de nasıl endişeli bir süreç... kalp atışını görsek rahatlıycaz ama arkadaşım diyor ki doğurana kadar hatta doğurduktan sonra bile endişelerin bitmeyecek.