2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım gormussun keseyi belki geç döllenmedir üzülme sağlıkla büyüsün yeterki.

Kaç hafta seninki? Doktora sıkıntın yoksa geç gitmek daha güzel keseyi görebilmek, kalbini duyabilmek açısından

Benim en son Cuma günü 1213 olan degerimle pazartesi günü ultrasonda keseyi gördük hatta dr.ici boş değil demişti minicik gorunuyodu ve beta 2000 olunca ultrasonda görebiliriz demişti bunu sizlere bilgi olsun yazdım kızlar ona göre gidebilirsiniz Dr.a

Valla öyle yok kese o tamam bebek olcak mı o tamam kalp ikili tarama 3 lü cinsiyet derkennnn
Ben 2 çocuğumda da tarama testlerini yaptırmadım. Dedim Rabbim vermesin sıkıntı varsa bebeğimi aldıramam hiç değilse hamileliği rahat geçireyim. Test yaptırdığı için sıkıntıda kalan sonra bebeğinin sağlıklı olduğunu gören anneleri de duyunca tamamen vazgeçmiştim. Cinsiyeti merak ediyorum ama :)

Bugün burada bir arkadaş yazmıştı şalgam suyunu normalde hiç sevmeme rağmen yarım litre içtim öğleden sonra. Sıvı ihtiyaxını böyle karşıladım ve hamd olsun midem daha iyi. Bir de dün gece ayva yedim o da iyi geldi mideme. Sudan tiksindim, çaydan tiksindim. çay iyi oldu da sudan tiksinmem kötü oldu.

Çok fena bulantılarım var kızlar, sizde durum nasıl? Ilk hanileliğim daha kolay geçmişti
Senin bebeğin büyümüş maşallah :) benim bulantılarım yaklaşık 1haftadır var. Çok erken başladı. Ayva ve şalgam suyu iyi geldi. Şalgam suyunu buradan öğrendim folik asit açısından da çok faydalıymış.

Hayırlı olsun arkadaşım rabbim kolaylığını versin insallah

Hormonlar değişiyor mutsuzluk o yüzden olmalı bence. Hiç bir şey yapmak istememen de bedenin bebek icin uğraşırken güçsüz kalıyorsun düşün bedeninde iki kalp iki karaciğer olmaya başladı. Kolay degil elbet etkileneceksin yapmak istemiyorsan yapma sonuçta bi yerden sonra düzelecek hersey eski düzenine dönersin

Oğlum 5 yaşında 2-2,5 senedir kardeş heyecanı içinde insallah hayal ettiği gibi olur. Kucağına atlamaması gibi seyler icin erken söylemek gerekebilir ama bende kalp atışı sonrası söyleyeceğim
Bence geç söylemekte fayda var çocuklara, özellikle zaman kavramı olmayan çocuklara. Çünkü çocuk iöin 9 ay çook uzun bir süre. Ayrıca doğduğunda kendine arkadaş olacağını sanıyorlar. Oyun oynayabikmesi için 1yıl kadar daha bekleyeceğini de düşündüğümüzde abi ve abla için bu süreç çok daha uzun.

İnşallah Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun. Hem çok rahat hem de sorunsuz geçsin bu süreç ve sonunda bebeklerimizi öz anneli babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

İnşallah Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun. Hem çok rahat hem de sorunsuz geçsin bu süreç ve sonunda bebeklerimizi öz anneli babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimize sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…