Ben hale bekleyenlerdenim. Bence sen de biraz daha bekle. Görememek daha zor oluyor çünküKızlar geçen hafta pazartesi bhcg değerim 69 çıkmıştı bugün ise 1001.1 çıktı çok şükür. Kese için bir hafta sonra mi gitmeliyim
Maşallah canım gormussun keseyi belki geç döllenmedir üzülme sağlıkla büyüsün yeterki.Ben geldim: ) doktor geçen ayki durumu biliyordu kan testi istemedi çok şükür direkt ultrasonla baktı kesecik gözüktü 4 haftalık dedi sata göre 6 hafta ama tam belli olmaz o dedi haftaya gel tekrar dedi iyi bir yere yerleşmiş minik bir kesecik beslenmene dikkat et dedi. Kan testi yapmadı başka testlerde istemedi. Çok şükür Rabbim hepimiz en yardımcı olsun sağlıkla geçirelim inşaAllah
Bende ağrı felan olmamıştı tatlım, ama normali daha huzur verici :)Vajinal zor oluyormu agri falan nasil
Kaç hafta seninki? Doktora sıkıntın yoksa geç gitmek daha güzel keseyi görebilmek, kalbini duyabilmek açısındanBen bugün dayanamadım yine gebelik testi aldım:) kendimi oyalıyorum doktora gitmemek için 2 çizgi birinciden daha koyu çıktı bu seferde şimdi gidersem kalp atışı için sabırsızlanıcam diye gitmek istemiyorum
İlk değil mi? 3. Olunca daha sakin oluyorsun galibaÇok aceleciyizendişeliyiz böyle 9 ay geçmez : ) ilk 3 ayda daha bu haldeyiz ben yoruldum: )
Cinsiyet öğreniyorum ama tarama testi yaptırmıyorum.Yok ben cinsiyette öğrenmiyorum:) tarama testide istemiyorum sağlıkla keyifle hamilelik geçirmek istiyorum : )
İyi geceler kızlar.Bende nasipse Ekim annesi olucam inşallah.6 yaşında bir oğlum var.Bugün 5+6 haftalığız kontrolüm vardı bugün ve çok şükür kalp atışlarını gördük ultrasondan özellikle merak edenlere yazayım istedim ama duymadık tabi daha çok küçük ultrasonda gördük çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Ben 2 çocuğumda da tarama testlerini yaptırmadım. Dedim Rabbim vermesin sıkıntı varsa bebeğimi aldıramam hiç değilse hamileliği rahat geçireyim. Test yaptırdığı için sıkıntıda kalan sonra bebeğinin sağlıklı olduğunu gören anneleri de duyunca tamamen vazgeçmiştim. Cinsiyeti merak ediyorum ama :)Valla öyle yok kese o tamam bebek olcak mı o tamam kalp ikili tarama 3 lü cinsiyet derkennnn
Bugün burada bir arkadaş yazmıştı şalgam suyunu normalde hiç sevmeme rağmen yarım litre içtim öğleden sonra. Sıvı ihtiyaxını böyle karşıladım ve hamd olsun midem daha iyi. Bir de dün gece ayva yedim o da iyi geldi mideme. Sudan tiksindim, çaydan tiksindim.29Aralık canım,evet özele canım,oğlumda da aynı doktoro gitmiştim
sabah hiç yiyemiyorum midem almıyo öğleyin az yiyebiliyorum,resmen yarım saatte bir midem kazınıyor sonrasında yemeyince öğürtü geliyor özellikle şu saatlerde çok yiyesim geliyor
ayy ne güzel sevinecek oğluninş doktordan güzel şeyler duyarsın canım hadi bakalım
Ya sormaaa kv sinir oldum resmen yedi ceddine yaymış,annemi tembihledim ama o bile söylemiş,şu an babam bilmiyor ve bazı arkadaşlarım
yaaa canım çok sevindim silikte olsa vardır ohadi gözünaydın
hoşgeldin canım,hayırlı olsuncanım bundan önce 2hamileliğim daha oldu hep son aylarda olmuştu,belki bi vitamin eksikliğidir hallolur doktora sorarsın muhakkak
1hafta daha garanti olur bencede canım,değerin artmış maşallah gözünaydın
sat mı 24 aralıktı acaba,benim sat 29Aralık bende doktora gittim sadece kese gördük ve 2-3 hafta sonra çağırdı kalp için,içini ferah tut her bebek haftasında devam etmiyor ama yetişiyor sonradan,canını sıkma canım,bebişide kendinide üzme
Çocuklar izin verse ben hiç yataktan çıkmayacağım. Küçükler ama ona rağmen uyuyorum elimde olmadanYaaa kizlaaaaaaar
Asiri halsizlik var bende, odadan yatak odasina giderken dahi koridorda oturup oyle gidiyorum
Sağlık ocağında tahlil ile öğrendiğim için hemen kaydımı aldılar. 12.haftada gel vitamine başlayacağız dedi.Bende yarın doktora gidicem bakalım. Sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. Hamileler için bazı vitaminleri onlar ücretsiz veriyorlardı.
Senin bebeğin büyümüş maşallah :) benim bulantılarım yaklaşık 1haftadır var. Çok erken başladı. Ayva ve şalgam suyu iyi geldi. Şalgam suyunu buradan öğrendim folik asit açısından da çok faydalıymış.Çok fena bulantılarım var kızlar, sizde durum nasıl? Ilk hanileliğim daha kolay geçmişti
Kızlar kısaca kendimden bahsedeyim.hamile oldugumu dün test yaparak öğrendim 5 haftalık bebis gozukmez diye doktora haftaya gidicem.18 aylik erkek bir evladım var onu sütten kesmek üzdü biraz beni.ilk bebegim iki sene sonra olduğu için ikinci bebek için beklmek istemedim rabbim nasip etti çok mutluyum..
Kuzular bunu çekinerek yazıyorum ama yazmam lazım, inşallah tek değilimdir. Ben çok mutsuzum. Yani mutsuz da demeyelim de fazlasıyla keyifsizim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum o an açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Açım sürekli. Yemek yapmak istemiyor canım. Aç kaldıkça mide ağrım has safhaya çıkıyor ve hiç kalkamıyorum yataktan, iyice gömülüyorum yatağa, namazlarımı aksatmaya başladım, iştahım sıfır çok halsizim kendimi tamamen saldım sürekli tansiyonum oynuyor sanırım. Ani bi halsizlik geliyor sık sık. Sonra ani bir üşüme oluyo ve hemen üşütüyorum bağırsaklarım bozuluyor, sonra ani bir terleme. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ev aldı başını gidiyor. Kendim de aldım başımı gidiyorum ya bu ne böyle, bu hal normal mi bendeki. normalde çok keyifli ufacık şeyden bile keyif alan bir insanım, şimdi hep keyifsiz ve gerginim kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum. Benim gibi olan var mı nedir bu hal böyle((
Amin canım inşallah hepimizin güzel sonlansın hamileliğiRabbim bunu tamamina erdirsin canim insallah. Gercekten zor bir sinav.
Bence geç söylemekte fayda var çocuklara, özellikle zaman kavramı olmayan çocuklara. Çünkü çocuk iöin 9 ay çook uzun bir süre. Ayrıca doğduğunda kendine arkadaş olacağını sanıyorlar. Oyun oynayabikmesi için 1yıl kadar daha bekleyeceğini de düşündüğümüzde abi ve abla için bu süreç çok daha uzun.Oğlum 5 yaşında 2-2,5 senedir kardeş heyecanı içinde insallah hayal ettiği gibi olur. Kucağına atlamaması gibi seyler icin erken söylemek gerekebilir ama bende kalp atışı sonrası söyleyeceğim
İnşallah Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun. Hem çok rahat hem de sorunsuz geçsin bu süreç ve sonunda bebeklerimizi öz anneli babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Merhaba siteyi uzun süredir takip ediyorum yeniyim aranızda, Allah nasip ederse bende ekim ayında anne olacağım ❤
Temmuz ayında doğum yaptım ancak bebeğimi doğum sırasında kaybettim. Cuma günü tekrar hamile olduğumu öğrendim. Inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi
Pardon takvimin varmış senin canım şimdi gördümbizim de sata göre doğum tarihi 17 ekim görünüyo
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimize sağlıkla kavuşalımİnşallah Rabbim yardımcın, yardımcımız olsun. Hem çok rahat hem de sorunsuz geçsin bu süreç ve sonunda bebeklerimizi öz anneli babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.