- 26 Şubat 2017
- 93
- 115
- 34
Çok sağol canim.düşük yapmana çok üzüldüm.tekrardan hamile kalman ne kadar guzel rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin.iki çocuk düşünen anneler için arayı açmamak en güzeli bence biraz zor oluyor rabbim verir kolaylığınıAllah bağışlasın oğlunu canım. Bence çok iyi yapmışsın hem ikisi beraber büyür hem de çok zaman geçirmeden tekrar hamile kalmışsın ne güzel. Benim de geçen sen 8 haftalık bi kaybım var malesef, o hemen ilk ayda gelmişti. Şimdi bu bebiş 8.ayda geldi. Ben düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da ben de arayı açmıycam 2.bebiş için :)
Tamam hormonlardan. Şu ilk haftalarda yaşadığımız bi çok şeyin sebebi hormonlar. Sen hep bebeğini düşün, elini karnına koy ve onunla konuş canımUmarım hormonların etkisidir . Bu halimin bebeğime geçmesinden endişeliyim
Çok şükür Allahım sonunda nasip etti, inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder canımÇok sağol canim.düşük yapmana çok üzüldüm.tekrardan hamile kalman ne kadar guzel rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin.iki çocuk düşünen anneler için arayı açmamak en güzeli bence biraz zor oluyor rabbim verir kolaylığını
Dualarım seninle kuzumbende dua istiyorummm
merhaba hoşgeldin canım,bence görünür hayırlı olsunMerhabalar ben de ekim annesiyim 5+3 hamileyim .Doktora Henüz gitmedim kese görünür mü acaba?
asmlerde yapılıyor diye biliyorum canım,bende gerekli tüm testleri orda yaptırdımKızlar dün doktorum 10 gün sonraki kontrolüme kadar sağlık ocağında bunları yaptırmamı söyledi. Yarın sabah yaptıracağım. Yaptıran var mı? Şu sondaki toxoplasmalar sağlık ocağında ve devlette yapılmıyo sanki, bilen var mı?
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun,bebeğini niye sütten kesiyosun canım,sağlıcakla gelsin yavrun inşallahKızlar merhaba aranıza bende katilabilirmiyim☺
canım çekinecek bir şey yok 3 aşşağı 5yukarı hepimiz aynıyız,herkes farklı döndmlerde farklı yaşasada hormonsal durumlar,geçecek olduğuna inan ve la havle de sürekli,bende çok asabiyim hatta kilo aldım mutsuzum ama 2evladım ve eşim var onlar için dikkat etmeye uğraşıyorum tabi bazen olmuyor,sşırı gerginim eşimin bana sarılmasını bile istemiyorum bi tuhaf oldum,yemek zorla yapıyorum kaç gündür evi süpürmedim birazdan süpüreyim artık,bu günler geçici ama hormonlara anlatamıyoruz işte,bizi bizden başka kimse anlamaz,bol bol yaz kuzumKuzular bunu çekinerek yazıyorum ama yazmam lazım, inşallah tek değilimdir. Ben çok mutsuzum. Yani mutsuz da demeyelim de fazlasıyla keyifsizim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum o an açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Açım sürekli. Yemek yapmak istemiyor canım. Aç kaldıkça mide ağrım has safhaya çıkıyor ve hiç kalkamıyorum yataktan, iyice gömülüyorum yatağa, namazlarımı aksatmaya başladım, iştahım sıfır çok halsizim kendimi tamamen saldım sürekli tansiyonum oynuyor sanırım. Ani bi halsizlik geliyor sık sık. Sonra ani bir üşüme oluyo ve hemen üşütüyorum bağırsaklarım bozuluyor, sonra ani bir terleme. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ev aldı başını gidiyor. Kendim de aldım başımı gidiyorum ya bu ne böyle, bu hal normal mi bendeki. normalde çok keyifli ufacık şeyden bile keyif alan bir insanım, şimdi hep keyifsiz ve gerginim kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum. Benim gibi olan var mı nedir bu hal böyle((
Bence de canim aloee veraa arkadaşımın dediği gibi uzme kendini.hormonlarla alakalı geçici bir süre mide bulantilarin geçtikten sonra hepsi geciyo bende ilk bebek de öyle olmuştu çünküKuzular bunu çekinerek yazıyorum ama yazmam lazım, inşallah tek değilimdir. Ben çok mutsuzum. Yani mutsuz da demeyelim de fazlasıyla keyifsizim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum o an açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Açım sürekli. Yemek yapmak istemiyor canım. Aç kaldıkça mide ağrım has safhaya çıkıyor ve hiç kalkamıyorum yataktan, iyice gömülüyorum yatağa, namazlarımı aksatmaya başladım, iştahım sıfır çok halsizim kendimi tamamen saldım sürekli tansiyonum oynuyor sanırım. Ani bi halsizlik geliyor sık sık. Sonra ani bir üşüme oluyo ve hemen üşütüyorum bağırsaklarım bozuluyor, sonra ani bir terleme. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ev aldı başını gidiyor. Kendim de aldım başımı gidiyorum ya bu ne böyle, bu hal normal mi bendeki. normalde çok keyifli ufacık şeyden bile keyif alan bir insanım, şimdi hep keyifsiz ve gerginim kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum. Benim gibi olan var mı nedir bu hal böyle((
sagol canim.Hamileyken emzirilmez diye biliyorum ama doktora gidince sorucamDualarım seninle kuzum
merhaba hoşgeldin canım,bence görünür hayırlı olsun
asmlerde yapılıyor diye biliyorum canım,bende gerekli tüm testleri orda yaptırdım
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun,bebeğini niye sütten kesiyosun canım,sağlıcakla gelsin yavrun inşallah
canım çekinecek bir şey yok 3 aşşağı 5yukarı hepimiz aynıyız,herkes farklı döndmlerde farklı yaşasada hormonsal durumlar,geçecek olduğuna inan ve la havle de sürekli,bende çok asabiyim hatta kilo aldım mutsuzum ama 2evladım ve eşim var onlar için dikkat etmeye uğraşıyorum tabi bazen olmuyor,sşırı gerginim eşimin bana sarılmasını bile istemiyorum bi tuhaf oldum,yemek zorla yapıyorum kaç gündür evi süpürmedim birazdan süpüreyim artık,bu günler geçici ama hormonlara anlatamıyoruz işte,bizi bizden başka kimse anlamaz,bol bol yaz kuzum
Sor canım ama emzirende çok var,benim başıma gelmedi hiç tabi en iyi karar doktorununsagol canim.Hamileyken emzirilmez diye biliyorum ama doktora gidince sorucam
Toxoplasma ve rubella da bakılıyo mu canım asm de, onlara da orda mı baktırdınDualarım seninle kuzum
merhaba hoşgeldin canım,bence görünür hayırlı olsun
asmlerde yapılıyor diye biliyorum canım,bende gerekli tüm testleri orda yaptırdım
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun,bebeğini niye sütten kesiyosun canım,sağlıcakla gelsin yavrun inşallah
canım çekinecek bir şey yok 3 aşşağı 5yukarı hepimiz aynıyız,herkes farklı döndmlerde farklı yaşasada hormonsal durumlar,geçecek olduğuna inan ve la havle de sürekli,bende çok asabiyim hatta kilo aldım mutsuzum ama 2evladım ve eşim var onlar için dikkat etmeye uğraşıyorum tabi bazen olmuyor,sşırı gerginim eşimin bana sarılmasını bile istemiyorum bi tuhaf oldum,yemek zorla yapıyorum kaç gündür evi süpürmedim birazdan süpüreyim artık,bu günler geçici ama hormonlara anlatamıyoruz işte,bizi bizden başka kimse anlamaz,bol bol yaz kuzum
Korkma ve kötü düşünme sakın canım. Biliyosun ki kasık ağrıları da yoğun akıntı da normal şeyler. Evdeysen bi süre yat ve dinlen. Hatta ayaklarının altına yastık falan koy yukarıda dursun biraz. Dikkat et kendine, hiç de kötü bi şey düşünmeAz önce a101gittim tam markette bişeyler geldi benden eyvah dedim kasıklarımada ağrı vurunca herşey buraya kadarmış dedim kanama oldu sandım,eve geldim yoğun akıntı gelmiş hemde kasık sancılı açıkçası ilk kez bu kadar korktum
Aslında düşük olur diye bide süt bebeği zehirler diyolar.kimi doktor emzirilir diyomus bende o yuzden bir doktora sorup karar vermek istemiyorum ama büyük ihtimal kedicem heralde bebek emince anne güçsüz kaliyomus vitaminsiz kaliyomus ona göre karar vericem bakalim.Kizlar hepinize çok teşekkür ederim ilk bebegimde de buraya üye olmuştum bu kadar ilgi olmamıştı mesajlarimi okuyup cevap yazdığınız icin çok sagolunSor canım ama emzirende çok var,benim başıma gelmedi hiç tabi en iyi karar doktorunun
Yapılıyormuş canım,dayımın kızı ebe hemşire asm de ona sordum ama bsna yapıldı mı bilmiyorumToxoplasma ve rubella da bakılıyo mu canım asm de, onlara da orda mı baktırdın
Ay tamam kuzucum çok teşekkür ederim. Sana da yapılmıştır büyük ihtimalle canımYapılıyormuş canım,dayımın kızı ebe hemşire asm de ona sordum ama bsna yapıldı mı bilmiyorum
Eşime dedim böyle böyle oldu diye,e doktor ilişki bile yasak dediğine göre bebeğin yerleşimi aşşağıda heralde dedi kasık ağrım artarsa akıntıyla beraber giderim doktora,eşimde sağolsun korkuttuKorkma ve kötü düşünme sakın canım. Biliyosun ki kasık ağrıları da yoğun akıntı da normal şeyler. Evdeysen bi süre yat ve dinlen. Hatta ayaklarının altına yastık falan koy yukarıda dursun biraz. Dikkat et kendine, hiç de kötü bi şey düşünme
Aslında düşük olur diye bide süt bebeği zehirler diyolar.kimi doktor emzirilir diyomus bende o yuzden bir doktora sorup karar vermek istemiyorum ama büyük ihtimal kedicem heralde bebek emince anne güçsüz kaliyomus vitaminsiz kaliyomus ona göre karar vericem bakalim.Kizlar hepinize çok teşekkür ederim ilk bebegimde de buraya üye olmuştum bu kadar ilgi olmamıştı mesajlarimi okuyup cevap yazdığınız icin çok sagolun
Rica ederiz canım,birbirimize tam destek sonuna kadar inşallahAslında düşük olur diye bide süt bebeği zehirler diyolar.kimi doktor emzirilir diyomus bende o yuzden bir doktora sorup karar vermek istemiyorum ama büyük ihtimal kedicem heralde bebek emince anne güçsüz kaliyomus vitaminsiz kaliyomus ona göre karar vericem bakalim.Kizlar hepinize çok teşekkür ederim ilk bebegimde de buraya üye olmuştum bu kadar ilgi olmamıştı mesajlarimi okuyup cevap yazdığınız icin çok sagolun
Sen içini ferah tut öncelikle. Doktor benek aşağı yerleşmiş falan dedi mi, o zaman ilk 3 ay biraz dikkat etmek, fırsat buldukça yatmak gerekiyo canım. Ama kendini hiç strese sokma. Kasık ağrın artarsa doktoruna için rahatlasın diye gidersinEşime dedim böyle böyle oldu diye,e doktor ilişki bile yasak dediğine göre bebeğin yerleşimi aşşağıda heralde dedi kasık ağrım artarsa akıntıyla beraber giderim doktora,eşimde sağolsun korkuttubide kızıyor niye yoruyomuşum kendimi
Ben de aynısını düşündüm, bu işlerden anlayan biri varsa kazen den sayfayı alabilir ve liste yapar ne güzel olur. Ben pek anlamıyorum böyle şeylerden malesefSabah geliyorum sonra bu saatlerde okuyorum tek tek su coklu alintiyi beceremedim yasliliktan :))) sonra tek tek alinti yapip basa donmekte zor oluyor kalabaliklastikca sayfa cok oluyor
A Ayc_n canim insallah bu bebegini saglikla sorunsuz kucagina almak nasip olur
Simdi isimde unuttm 5+3 kese gorurmuyum demis gorursun ben 5+3 vajinal ultrasonla gordum belki idrara sıkısık olsaydim karindan da gorurdum bilemedim
Sonra biride progestan i sabah icinde kotu oluyorum demis sabah aksam degilse aksamyatarken icinde etkisi daha oluyor
Aklimda kalanlar
Yeni hamislerde hosgeldinizz acana kazen birine devredemiyormu grubu liste yapilsa ne guzel olur