2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım çekinecek bir şey yok 3 aşşağı 5yukarı hepimiz aynıyız,herkes farklı döndmlerde farklı yaşasada hormonsal durumlar,geçecek olduğuna inan ve la havle de sürekli,bende çok asabiyim hatta kilo aldım mutsuzum ama 2evladım ve eşim var onlar için dikkat etmeye uğraşıyorum tabi bazen olmuyor,sşırı gerginim eşimin bana sarılmasını bile istemiyorum bi tuhaf oldum,yemek zorla yapıyorum kaç gündür evi süpürmedim birazdan süpüreyim artık,bu günler geçici ama hormonlara anlatamıyoruz işte,bizi bizden başka kimse anlamaz,bol bol yaz kuzum:KK200:
Bence de canim aloee veraa arkadaşımın dediği gibi uzme kendini.hormonlarla alakalı geçici bir süre mide bulantilarin geçtikten sonra hepsi geciyo bende ilk bebek de öyle olmuştu çünkü
Sağolun kızlar biraz içim rahatladı, kendimi fazla sorguluyorum ve iyice mutsuzlaşıyorum, hormonlardan demek

Sen içini ferah tut öncelikle. Doktor benek aşağı yerleşmiş falan dedi mi, o zaman ilk 3 ay biraz dikkat etmek, fırsat buldukça yatmak gerekiyo canım. Ama kendini hiç strese sokma. Kasık ağrın artarsa doktoruna için rahatlasın diye gidersin
Demedi sanki sma eşim dedi diyor ultrasondayken belkide ben heyecanddn anlamadım,oplumda leke grliyordu onda da aşşağıdaydı kesem:kızgın:
Cinsiyeti ogrenmicem diyenler arkidisler bende ogrenmesem yeri oglumla birebir belirtiler yasiyorum :KK76:
hiç belli olmaz:spor:

Kuru fasülye ysptım zorla kalkıp düdüklüde dibine tutmuş:KK53:
Ben düşündüm kazene yazıp bi liste ben yapayım diye ama yetişebilir miyim diye tereddüt ettim açıkçası,bu dönem sınavlarım var kpss var:oha:e bir de çocuklar:KK53:

Eşime dedim böyle böyle oldu diye,e doktor ilişki bile yasak dediğine göre bebeğin yerleşimi aşşağıda heralde dedi kasık ağrım artarsa akıntıyla beraber giderim doktora,eşimde sağolsun korkuttu:KK57:bide kızıyor niye yoruyomuşum kendimi:KK14:
Bana da yasakladi doktor. Ozellikle gece kramp girebiliyor ama eskiye oranla daha az olmaya basladi. Sende ne sikayetler vardi baska. Crinone jel kullaniyorum akintim ondan kaynakli diue dusunuyorudm

Kızlar kısaca kendimden bahsedeyim.hamile oldugumu dün test yaparak öğrendim 5 haftalık bebis gozukmez diye doktora haftaya gidicem.18 aylik erkek bir evladım var onu sütten kesmek üzdü biraz beni.ilk bebegim iki sene sonra olduğu için ikinci bebek için beklmek istemedim rabbim nasip etti çok mutluyum..
Hosgeldin. Bebeklerimiz hemen hemen aynı. Benimde 25 Mayıs 2017 li kızım var. Henüz kesmedim memeden. :anne:

Kesinlikle bende her şerde bir hayır olduğuna inananlardanım o yüzden kahrolmuş olmama rağmen bir gün neden demedim.
Çok şükür 7 ay sonra tekrar o güzel haberi aldım inşallah birde kalp atışını duyabilirsem içim rahat edecek.
Hepimiz sorunsuz harika 9 aylar geçirelim inşallah
Rabbim bunu tamamina erdirsin canim insallah. Gercekten zor bir sinav.

Kuzular bunu çekinerek yazıyorum ama yazmam lazım, inşallah tek değilimdir. Ben çok mutsuzum. Yani mutsuz da demeyelim de fazlasıyla keyifsizim. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Dışarı çıkıyorum yürüyüş yapıyorum o an açılıyorum eve geliyorum yine aynı. Açım sürekli. Yemek yapmak istemiyor canım. Aç kaldıkça mide ağrım has safhaya çıkıyor ve hiç kalkamıyorum yataktan, iyice gömülüyorum yatağa, namazlarımı aksatmaya başladım, iştahım sıfır çok halsizim kendimi tamamen saldım sürekli tansiyonum oynuyor sanırım. Ani bi halsizlik geliyor sık sık. Sonra ani bir üşüme oluyo ve hemen üşütüyorum bağırsaklarım bozuluyor, sonra ani bir terleme. Ne giyeceğimi şaşırdım. Ev aldı başını gidiyor. Kendim de aldım başımı gidiyorum ya bu ne böyle, bu hal normal mi bendeki. normalde çok keyifli ufacık şeyden bile keyif alan bir insanım, şimdi hep keyifsiz ve gerginim kimseyle telefonda dahi görüşmek istemiyorum. Benim gibi olan var mı nedir bu hal böyle :KK43:((
Canim benim emin ol yalniz degilsin hamilelik oyle farkli bir durum ki her sey olabilir. Dusunsene içinde minnacik bir insan var. mucize bu baska bir sey değil. Bu surecte de dusunmediklerimizi dusunebiliriz, hissetmediklerimizi hissedebiliriz. Bunlar cok normal

Bana da yasakladi doktor. Ozellikle gece kramp girebiliyor ama eskiye oranla daha az olmaya basladi. Sende ne sikayetler vardi baska. Crinone jel kullaniyorum akintim ondan kaynakli diue dusunuyorudm
Kramp arada giriyor çok kısa hemen geçiyor canım,akıntım hep var Allahtan beyaz beyaz akıntıdan korkma dedi doktor progesteron arttıkça oluyormuş,şimdiden rahat uyuyamıyorum sol taraf yatmalıymışız,kasık ağrımda devam ediyor malesef yine neyse ki dinlenirken geçiyor ama ne mümkün yatıp durmak

Cok gecmis olsun canim insallah bebegini sag salim kucagina almak nasip olur.dis gebelikte baska belirti olmusmuydu mide bulantisi falan gibi
Benim hiç bi belirtim olmamıştı zaten şükür ki değerlerim çok yuksek değildi ama normal hamilelik gibi değerleri artan dış gebelik olabiliyo Allah korusun tüpte büyüyor tüpünü kaybedenler var Rabbim kimseye yasatmasin oyüzden dikkat etmek gerekiyo bu duruma.

B biberon2013

Bende baktırıcam canım. Dediğin gibi içim rahat eder keseyi görürsem. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım inşallah herşey yolundadır güzel haberler alırsın.

Maşallah canım ne kadar güzel, biz de dün keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı. İnşallah bize de görmek nasip olsun :dua:
Rahat rahat görürsün inşallah canım bebiş büyür ozamana kadar.

Kızlar dün doktorum 10 gün sonraki kontrolüme kadar sağlık ocağında bunları yaptırmamı söyledi. Yarın sabah yaptıracağım. Yaptıran var mı? Şu sondaki toxoplasmalar sağlık ocağında ve devlette yapılmıyo sanki, bilen var mı?
Banada uzun bi liste verdi Dr.gecen hafta bende s.ocaginda yaptırdım kalanlarini özelde yaptiricaz.
İstersen bakayım kağıda hatırlayamadım hangisi olduğunu.

Öyle bikere denedim kahve akıntım var benim o arttı tedirgin oldum oyüzden normal içiyorum.
Bi sabah bitane de akşam yatarken.

Ben geldim: ) doktor geçen ayki durumu biliyordu kan testi istemedi çok şükür direkt ultrasonla baktı kesecik gözüktü 4 haftalık dedi sata göre 6 hafta ama tam belli olmaz o dedi haftaya gel tekrar dedi iyi bir yere yerleşmiş minik bir kesecik beslenmene dikkat et dedi. Kan testi yapmadı başka testlerde istemedi. Çok şükür Rabbim hepimiz en yardımcı olsun sağlıkla geçirelim inşaAllah

Ben birde bu ailelere cok kızıyorum bu süreçte henüz hiç doktora gitmedim sadece idrar testi ile biliyorum hamileliğimi 7 sülaleye duyurdular. Bi ben doktordan duysaydım millet duymadan önce demi ama
Ben bu yüzden 2kişi hariç kimseye söylemedim. Onlar da sır saklayabilen kişiler. İlk hamileliğimde 7 sülale duydu, baktım sadece karışıp konuşuyorlar kızımda demedim cinsiyetini öğrendim o zaman dedim :) bunda bakalım ne kadar sabredeceğim. :)

X