Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de aynı canım aynı gün doğumlular gelişimleri de bir gidiyor demek Zeka kartları gösteriyor musun? Bayılıyor bizimki gülücükler saçıyorYa bana da öyle geliiyo neden acaba ellerini ayaklarını inceliyo birkaç gündür agu bugu yapıyo tükürüyo
Biz geçen ay gittik kuzum ultrasonla her iki kalça eklemlerine baktı bir sorun yok gelişimini tamamlamış dedi. Sadece ultrason jeli alerji yaptı bebişimde kızardı kabardıHanımlae kalça kontrolüne gıden varmı bız anca yarın gıdebılıcez nasıl gectı konturol her Doktor'un kı farklı bızım kı nasıl bakıcak acaba öğleden sonra gıdıcez inşallah güzel geçer
Heh sana da nazar değsin de sen gör şimdiGündüz delı gıbı etrafı ızleyıp bütün gece benım kız gıbı uyuyan varmı gözlerimızı kapıyoruz beraber sabah acıyoruz
Aaaa aynu gün mü doğdu bizimkiler hiç fark etmemişim zeka kartları gösteriyorum kitap okumaya da başladık son 10 gündür büyük renkli resimli kitapları seçiyorum hoşuna gidiyo sankiBenimki de aynı canım aynı gün doğumlular gelişimleri de bir gidiyor demek Zeka kartları gösteriyor musun? Bayılıyor bizimki gülücükler saçıyor
Biz geçen ay gittik kuzum ultrasonla her iki kalça eklemlerine baktı bir sorun yok gelişimini tamamlamış dedi. Sadece ultrason jeli alerji yaptı bebişimde kızardı kabardı
Biz gittik kalçasının iki tarafından bakıyo 10 dk sürdü basit bi işlemmişHanımlae kalça kontrolüne gıden varmı bız anca yarın gıdebılıcez nasıl gectı konturol her Doktor'un kı farklı bızım kı nasıl bakıcak acaba öğleden sonra gıdıcez inşallah güzel geçer
HahhahaHeh sana da nazar değsin de sen gör şimdi
Oğlan dayken ulturospna felan sokmuslardı acaba hala aynımı dıe merak ettım acıkcasıBiz gittik kalçasının iki tarafından bakıyo 10 dk sürdü basit bi işlemmiş
Öhö öhö yapıyo arada benim gözlemlediğim kadarıyla tükürüğü genzine kaçıyoKızlar sizin de bebeğiniz durduk yere tıkanıyor mu yani tıkanır gibi öksürmeye başlıyor mu arada bir böyle öksürük tutuyor da hani süt içerken tıkanır da böyle öksürmeye başlar ya öyle normal dururken yani genizleri tıkalı olduğu için mi öksürüyor acaba
Ultrasıon başlığıyla jel sürüp bakıyo işte hamilelikte bize yaptıklarıyla aynıOğlan dayken ulturospna felan sokmuslardı acaba hala aynımı dıe merak ettım acıkcası
Kız adı üstünde kalça ultrasonu ya zaten. Tabi ultrasonda bakcaklar.Oğlan dayken ulturospna felan sokmuslardı acaba hala aynımı dıe merak ettım acıkcası
Tükürüğü kaçıyor gibi geliyo bana. Daha salyalarını yutamıyolar ya akıyo. Bazen genzine kaçıyo sankiKızlar sizin de bebeğiniz durduk yere tıkanıyor mu yani tıkanır gibi öksürmeye başlıyor mu arada bir böyle öksürük tutuyor da hani süt içerken tıkanır da böyle öksürmeye başlar ya öyle normal dururken yani genizleri tıkalı olduğu için mi öksürüyor acaba
ay cidden önden gidiyor sanırım pü pü maşallah. ben kardeşimden hatırlıyorum bu aşamaları. benim bebem daha agu bugu sadeceYa bana da öyle geliiyo neden acaba ellerini ayaklarını inceliyo birkaç gündür agu bugu yapıyo tükürüyo
Babası 9 aylıkken yürümüş ona çekti galibaay cidden önden gidiyor sanırım pü pü maşallah. ben kardeşimden hatırlıyorum bu aşamaları. benim bebem daha agu bugu sadece
olabilir valla ben de 10 aylık yürümüşüm. Bi yandan hemen o zamanlar gelsin istiyorum bi yandan bu zamanın geçtiğine üzülüyorum karmaşık duygularBabası 9 aylıkken yürümüş ona çekti galiba
Ben zamanın bu kadar hızlı geçmesine baya üzülüyorum tabii ki sağlıkla büyüsün çocuğum ama bu halleri o kadar tatlı ki böyle kucağımda kalsa diyorum bazenolabilir valla ben de 10 aylık yürümüşüm. Bi yandan hemen o zamanlar gelsin istiyorum bi yandan bu zamanın geçtiğine üzülüyorum karmaşık duygular
Canım ben mustela kullanıyorum, ama benim büyük kızımın cildi aşırı hassas mustela falan işe yaramıyor, en son bunu sipariş ettim. Hala gelmedi ama yorumlar baya iyikızlar nemlendirici losyon öneriniz var mı? bebişe alıcam ama ona kullandığımı kendim de kullanırım. sütüme geçer diye başka ürün kullanmak istemiyorum. ecowell diye bi losyon aldım yorumları çok iyi diye. ama krem eve geldi, kutuyu ambalaj filan olmadan olduğu gibi poşete sarıp göndermişler. skt yazmıyor, içindekiler yazmıyor. iade ettim. masaj yağı ve şampuan olarak mustela kullanıyorum. losyonu da mı mustela alsam? sizin memnun olduğunuz bir şey var mı?
ya bu markayı ben kullanmıştım ama bana hiç organik bişeyi çağrıştırmıyor içeriği temiz miymiş kendim bakmaya çok üşeniyorum eğer sen biliyorsan sana güvenicemCanım ben mustela kullanıyorum, ama benim büyük kızımın cildi aşırı hassas mustela falan işe yaramıyor, en son bunu sipariş ettim. Hala gelmedi ama yorumlar baya iyi
La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M 400 ml Nemlendirici Balsam 400 ml Fiyatı - Trendyol
La Roche Posay Lipikar Baume Ap+ M Nemlendirici Balsam 400 ml- Kuru/Atopiye Eğilimli Ciltler İçin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla bakmadım ne yalan söyleyeyim ama büyük kızımın cildi o kadar kuru ki her şeyi deniyorum artıkya bu markayı ben kullanmıştım ama bana hiç organik bişeyi çağrıştırmıyor içeriği temiz miymiş kendim bakmaya çok üşeniyorum eğer sen biliyorsan sana güvenicem