CRL aslında ileride bebeğin boyu oluyo canım. Ama değişiyodur tabi yaklaşık olarak aynı şeyler
İlk zamanlar bebek görülmediği için kese ölçülüyo canım, haftanı ortaya çıkarıyo kese boyutu. GS kesenin ölçümü, CRL de bebek görülünce bebeğin ölçümü oluyoAslında kesenin boyutu değilde içindeki bebek ölçülmüyo şimdi çok küçük olduğu için benimde yeni ölçtü ultrason anladığım.
Canım 4 haftalık değil bence senin 5 haftalık rahat var. Benim dün 4.34mm göründü vajinalden kese, hafta hesaplamasını da otomatik yapıyo ultrason. 5+1 çıktı bizim haftamız. Ultrason kağıdında GA yazan bi kısım var mı o da haftanı gösteriyo9.60mm A AloeeVeraa sağlıkla büyüsün de 4 haftalık dedi bana ama karından görebildi ona şaşırdım
Rica ederiiimAnladım şimdi A AloeeVeraa teşekkür ederim
Aynı şeyler diye geçiyor zaten şu an bebeği ölçmek imkansız tabi ki,ölçümde kullanılıyor,ya benim ultrson kağıdımda 7+5 yazıyo haftamıCRL aslında ileride bebeğin boyu oluyo canım. Ama değişiyodur tabi yaklaşık olarak aynı şeyler
Canim biz genetik bölümünde yaptirdik sen hematologa gidebilirsin orda protein c s falan bakarlsr tam bilmiyorum bende onuMerhaba, pıhtılaşma için test yaptırmak istiyorum ben de ama doktor randevum cumartesi, acaba testin detayında hangi maddelere bakılmıştı kolayınızda var mı? Eğer test geç çıkarsa ya da önlem almak gerekirse vakit varken yaptırmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Oo maşallah canım ya :) ama senin zaten 13mm olmasından belliydi biraz büyüksünüz siz maşallah :)Aynı şeyler diye geçiyor zaten şu an bebeği ölçmek imkansız tabi ki,ölçümde kullanılıyor,ya benim ultrson kağıdımda 7+5 yazıyo haftamıçok tuhaf,çok donanımlı güvendiğim bi hastane ve kendi doktorum olmasa çoktsn başka yer araştırırdım
Kabızlık sorunun varsa dışkıda kanama o sırada oluyodur canım zorlamadan dolayı. Ama vajinada şişlik nedendir bilmiyorum5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
İşte kalp duyulmadı ya tedirginimOo maşallah canım ya :) ama senin zaten 13mm olmasından belliydi biraz büyüksünüz siz maşallah :)
Evet kabızlık sorunu ysşıyorsan kanama vardır canım ama muhakkak doktora gitmelisin bence,bu aylar kontrollerimiz sık olabiliyor canım daha yeni yerleştikleri için5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
Sağol canım. Sağlık ocağına gitmekten kurtardın beni. 12. Hafta giderim o zamanSağlık ocağında tahlil ile öğrendiğim için hemen kaydımı aldılar. 12.haftada gel vitamine başlayacağız dedi.
Kabizlik yok ama daha once bartolin apsesi olmuştum acaba tekrarladi mi dr a eger gecmezse yarin gidicem en azindan diskida kanama devam ederse sislik bidako kontrole kadar idare ederimEvet kabızlık sorunu ysşıyorsan kanama vardır canım ama muhakkak doktora gitmelisin bence,bu aylar kontrollerimiz sık olabiliyor canım daha yeni yerleştikleri için
Kabizlik yok canimKabızlık sorunun varsa dışkıda kanama o sırada oluyodur canım zorlamadan dolayı. Ama vajinada şişlik nedendir bilmiyorum