- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Sen o zaman her ihtimale karşı bol bol yat dinlen canım. İçini de ferah tut hiçbir şey olmaz Allahın izniyleDemedi sanki sma eşim dedi diyor ultrasondayken belkide ben heyecanddn anlamadım,oplumda leke grliyordu onda da aşşağıdaydı kesem
hiç belli olmaz
Hiç fark etmez canım sana zahmet olmazsa bakar mısın hangileri yapılmadı sağlık ocağında. Bakmazsan da önemli değil canım gidip görücez artıkBenim hiç bi belirtim olmamıştı zaten şükür ki değerlerim çok yuksek değildi ama normal hamilelik gibi değerleri artan dış gebelik olabiliyo Allah korusun tüpte büyüyor tüpünü kaybedenler var Rabbim kimseye yasatmasin oyüzden dikkat etmek gerekiyo bu duruma.
Amin canım inşallah herşey yolundadır güzel haberler alırsın.
Rahat rahat görürsün inşallah canım bebiş büyür ozamana kadar.
Banada uzun bi liste verdi Dr.gecen hafta bende s.ocaginda yaptırdım kalanlarini özelde yaptiricaz.
İstersen bakayım kağıda hatırlayamadım hangisi olduğunu.
Öyle bikere denedim kahve akıntım var benim o arttı tedirgin oldum oyüzden normal içiyorum.
Bi sabah bitane de akşam yatarken.
Çok şükür canım maşallah kesenizi görmüşsünüz, darısı kalp atışınıza inşallahBen geldim: ) doktor geçen ayki durumu biliyordu kan testi istemedi çok şükür direkt ultrasonla baktı kesecik gözüktü 4 haftalık dedi sata göre 6 hafta ama tam belli olmaz o dedi haftaya gel tekrar dedi iyi bir yere yerleşmiş minik bir kesecik beslenmene dikkat et dedi. Kan testi yapmadı başka testlerde istemedi. Çok şükür Rabbim hepimiz en yardımcı olsun sağlıkla geçirelim inşaAllah
Kuzucum biraz erken gittin büyük ihtimalle sen. 4-5 gün sonra görünür bence
Anladım canım. Ultrasona girersen belki görünür kese ama bekliyceksin sanırımEvet yarın 5+1 oluyorum daha.. Aynı görünüyoruz o zamanzaten sadece testle öğrendiğim için sata göre biliyorum ancak.
Ben bu yüzden 2kişi hariç kimseye söylemedim. Onlar da sır saklayabilen kişiler. İlk hamileliğimde 7 sülale duydu, baktım sadece karışıp konuşuyorlar kızımda demedim cinsiyetini öğrendim o zaman dedim :) bunda bakalım ne kadar sabredeceğim. :)
Bence geç söylemekte fayda var çocuklara, özellikle zaman kavramı olmayan çocuklara. Çünkü çocuk iöin 9 ay çook uzun bir süre. Ayrıca doğduğunda kendine arkadaş olacağını sanıyorlar. Oyun oynayabikmesi için 1yıl kadar daha bekleyeceğini de düşündüğümüzde abi ve abla için bu süreç çok daha uzun.
Hadi gözünaydın canımBen geldim: ) doktor geçen ayki durumu biliyordu kan testi istemedi çok şükür direkt ultrasonla baktı kesecik gözüktü 4 haftalık dedi sata göre 6 hafta ama tam belli olmaz o dedi haftaya gel tekrar dedi iyi bir yere yerleşmiş minik bir kesecik beslenmene dikkat et dedi. Kan testi yapmadı başka testlerde istemedi. Çok şükür Rabbim hepimiz en yardımcı olsun sağlıkla geçirelim inşaAllah
şalgam suyu hiçsevmem,ama elimden ayva düşürmüyorum evet işe yarıyor,su kötü olmuş canım,çay kokusu içimi kaldırıyo ama içesimde gelyo demli içmiyorum çok aşırı açık,oğlumda çaydan tikainmiştim ve doğumdan sonrada 5-6ay içemedim.Bugün burada bir arkadaş yazmıştı şalgam suyunu normalde hiç sevmeme rağmen yarım litre içtim öğleden sonra. Sıvı ihtiyaxını böyle karşıladım ve hamd olsun midem daha iyi. Bir de dün gece ayva yedim o da iyi geldi mideme. Sudan tiksindim, çaydan tiksindim.çay iyi oldu da sudan tiksinmem kötü oldu.
Canım ne dedi doktor kaçıncı haftandasın
ah ah ne mümkün canım,şimdi yedik içtik oturdum çok şükür,kızım büyük aslında ama kurs okul çocuğa yetiyor,çocuklar çok kavga ediyor bir de dayanamıyorum yaSen o zaman her ihtimale karşı bol bol yat dinlen canım. İçini de ferah tut hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Ay senin yavrularda minnakmış,Allah kolaylık versin hepiciğimizeismihazan çekinmene gerek yok, bunlar her hamilenin başına gelen şeyler. Bende de var vallahi. Dün bütün gün yattım, ağladım bile. Çocuklar ki biri 5, diğeri 2yaşında ortalığı birbirine kattı. Dağılmamış tek bir oda yoktu. Bugün biraz daha iyi kalktım yavaş yavaş dinlene dinlene topladım sadece. Dağınıklığın ruhunu boğmasına izin vermeyecek ölçüde kendini yormadan zorunda olmadan yap işini. Bugünler geçecek, keyifli günler gelecek. Gezmek iyi geliyorsa gez. Telefonda konuşmak mutlu etmiyorsa konuşma. Ama bunlara takılma. Bir süreç ve geçecek. Namazlarını, dualarını, yemeğini aksatmamaya çalış. Bunlar ruhuna, bedenine ve bebeğine enerji.güç verecek. Kendini ve bebeğini sev. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun tatlım.
Canım foto olarak ekliyim dedim olmadı nasıl yapılıyor ya biraz çok benim liste uzun çünkü.Hiç fark etmez canım sana zahmet olmazsa bakar mısın hangileri yapılmadı sağlık ocağında. Bakmazsan da önemli değil canım gidip görücez artık
Malesef olmuyo denedim ama telefondan dolayimi acaba yüklemiyo anlamadım.B biberon2013 mesaj yazdığımız bölümün altında dosya yükle kısmına tıklayıp listenin fotografını eklemeniz yeterli.
Evet canımBlackkcat ultrason kağıdında sol altta GS yazan bölüm kesenin büyüklüğümü bilginiz var mı? A AloeeVeraa B biberon2013 P papade zuka24
Yine de hepsine çok şükür canım. Bak ne kadar da güzel yetişiyomuşsun hepsine maşallah sana. Bebişi de Allahım korur zaten, sen hep içini ferah tutHadi gözünaydın canımmaşallah darısı kalp atışına artık
şalgam suyu hiçsevmem,ama elimden ayva düşürmüyorum evet işe yarıyor,su kötü olmuş canım,çay kokusu içimi kaldırıyo ama içesimde gelyo demli içmiyorum çok aşırı açık,oğlumda çaydan tikainmiştim ve doğumdan sonrada 5-6ay içemedim.
Canım ne dedi doktor kaçıncı haftandasın
ah ah ne mümkün canım,şimdi yedik içtik oturdum çok şükür,kızım büyük aslında ama kurs okul çocuğa yetiyor,çocuklar çok kavga ediyor bir de dayanamıyorum yaaralarında 7.5 yaş var güya,kıza ders çalıştırıyorum oğlanla oyun oyna etknlik yap derken eşimi hiç katmıyorum bile Bebiş Allah a emanet yani
Ne çok dert yandımhamd olsun Rabbime
Cevapla diyince dosya ekle kısmı var canım ordan ekliyosun. Fotoğraf büyükse kabul etmiyo biraz kırpmak gerekiyo canımCanım foto olarak ekliyim dedim olmadı nasıl yapılıyor ya biraz çok benim liste uzun çünkü.
Sağol Allah razı olsun kuzumYine de hepsine çok şükür canım. Bak ne kadar da güzel yetişiyomuşsun hepsine maşallah sana. Bebişi de Allahım korur zaten, sen hep içini ferah tut
Evet canım kesenin boyutu GS yazan kısım. Kaç mm minnoşun :)Blackkcat ultrason kağıdında sol altta GS yazan bölüm kesenin büyüklüğümü bilginiz var mı? A AloeeVeraa B biberon2013 P papade zuka24
Ben baktım ama canım iki ultrason kağıdıda farklı benim anlayamıyorum.Blackkcat ultrason kağıdında sol altta GS yazan bölüm kesenin büyüklüğümü bilginiz var mı? A AloeeVeraa B biberon2013 P papade zuka24