2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Demedi sanki sma eşim dedi diyor ultrasondayken belkide ben heyecanddn anlamadım,oplumda leke grliyordu onda da aşşağıdaydı kesem
hiç belli olmaz
Sen o zaman her ihtimale karşı bol bol yat dinlen canım. İçini de ferah tut hiçbir şey olmaz Allahın izniyle

Hiç fark etmez canım sana zahmet olmazsa bakar mısın hangileri yapılmadı sağlık ocağında. Bakmazsan da önemli değil canım gidip görücez artık

Çok şükür canım maşallah kesenizi görmüşsünüz, darısı kalp atışınıza inşallah yeri de güzelmiş bu da gayet iyi

Ben mecburen söyledim kardeşim kaza geçirdi hastanede radyoloji bölümüne giremeyince söylemek zorunda kaldım yoksa bende en az 8 hafta niyetim yoktu

Kesinlikle haklısınız biz 1 ay doktora gitmeyeceğiz ilerleyen aylarda cocuklar bunda bile beklemek istemeyecek ki bebeklik dönemleri onlar icin çokta eğlenceli olmayacak Emin’im

ismihazan çekinmene gerek yok, bunlar her hamilenin başına gelen şeyler. Bende de var vallahi. Dün bütün gün yattım, ağladım bile. Çocuklar ki biri 5, diğeri 2yaşında ortalığı birbirine kattı. Dağılmamış tek bir oda yoktu. Bugün biraz daha iyi kalktım yavaş yavaş dinlene dinlene topladım sadece. Dağınıklığın ruhunu boğmasına izin vermeyecek ölçüde kendini yormadan zorunda olmadan yap işini. Bugünler geçecek, keyifli günler gelecek. Gezmek iyi geliyorsa gez. Telefonda konuşmak mutlu etmiyorsa konuşma. Ama bunlara takılma. Bir süreç ve geçecek. Namazlarını, dualarını, yemeğini aksatmamaya çalış. Bunlar ruhuna, bedenine ve bebeğine enerji.güç verecek. Kendini ve bebeğini sev. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun tatlım.

Hadi gözünaydın canımmaşallah darısı kalp atışına artık
şalgam suyu hiçsevmem,ama elimden ayva düşürmüyorum evet işe yarıyor,su kötü olmuş canım,çay kokusu içimi kaldırıyo ama içesimde gelyo demli içmiyorum çok aşırı açık,oğlumda çaydan tikainmiştim ve doğumdan sonrada 5-6ay içemedim.

@Thelittleprince canim naptin gordun mu bebegini?
Ben goremedim
Canım ne dedi doktor kaçıncı haftandasın
Sen o zaman her ihtimale karşı bol bol yat dinlen canım. İçini de ferah tut hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
ah ah ne mümkün canım,şimdi yedik içtik oturdum çok şükür,kızım büyük aslında ama kurs okul çocuğa yetiyor,çocuklar çok kavga ediyor bir de dayanamıyorum yaaralarında 7.5 yaş var güya,kıza ders çalıştırıyorum oğlanla oyun oyna etknlik yap derken eşimi hiç katmıyorum bileBebiş Allah a emanet yani
Ne çok dert yandımhamd olsun Rabbime

Ay senin yavrularda minnakmış,Allah kolaylık versin hepiciğimize

Yine de hepsine çok şükür canım. Bak ne kadar da güzel yetişiyomuşsun hepsine maşallah sana. Bebişi de Allahım korur zaten, sen hep içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…