- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Çok teşekkür ederim canım :) sat ile ultrason farklı gidebiliyo canım. Bizim demek ki ya erken döllenme ya da erken gelişen bi bebek. Sat 10 ocak canım
Karından baktırıcaksan yaklaşık 1 hafta sonra görünür canım. Vajinal baktırırsan 2-3 gün sonra görülürKızlar geçen hafta pazartesi bhcg değerim 69 çıkmıştı bugün ise 1001.1 çıktı çok şükür. Kese için bir hafta sonra mi gitmeliyim
Burdaki çoğu kişinin bebişleri benim bebişimden büyük :) inşallah hep güzel haberler alalım canımBenimde 2 ocak nerdeyse 1 hafta var guzel haberler darisi basimiza
Burdaki çoğu kişinin bebişleri benim bebişimden büyük :) inşallah hep güzel haberler alalım canım
Karından baktırıcaksan yaklaşık 1 hafta sonra görünür canım. Vajinal baktırırsan 2-3 gün sonra görülür
Ben bugün dayanamadım yine gebelik testi aldım:) kendimi oyalıyorum doktora gitmemek için 2 çizgi birinciden daha koyu çıktı bu seferde şimdi gidersem kalp atışı için sabırsızlanıcam diye gitmek istemiyorum
Yok canım hiç ağrı falan yok, içinde gezdirince biraz huylanıyosun rahatsız oluyosun ama onun dışında hiçbir şey olmuyoVajinal zor oluyormu agri falan nasil
Sen zaten yeterince sabrettin biraz daha sabret kalp atışını duy canımBen bugün dayanamadım yine gebelik testi aldım:) kendimi oyalıyorum doktora gitmemek için 2 çizgi birinciden daha koyu çıktı bu seferde şimdi gidersem kalp atışı için sabırsızlanıcam diye gitmek istemiyorum
3-4 gün sonra gitsen duyulur artık canımSata göre 6 hafta 0 gün bugün 1 hafta dayanamam gibi geliyor : (
Kalp atışı da 2 haftayı bulur sanırımKarından baktırıcaksan yaklaşık 1 hafta sonra görünür canım. Vajinal baktırırsan 2-3 gün sonra görülür
Kızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
Yok farketmz bence tüp olması cnm ama sabret de kesede bebişi de gör bari ben çok erken anladın yaa zamn geçmyo sende de öle mi AloeveraAyy maşallah canım çok sevindim çok erken görmüşsün ne güzel :) 4+3 bizim de ama tüp bebek olduğu için henüz erken sanırım :)
Aminn canımmAyyy süperrr tebrikler darısı kalp atışına diyelim
Valla öyle yok kese o tamam bebek olcak mı o tamam kalp ikili tarama 3 lü cinsiyet derkennnnÇok aceleciyiz endişeliyiz böyle 9 ay geçmez : ) ilk 3 ayda daha bu haldeyiz ben yoruldum: )