Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim canım :) sat ile ultrason farklı gidebiliyo canım. Bizim demek ki ya erken döllenme ya da erken gelişen bi bebek. Sat 10 ocak canım
Ben bugün dayanamadım yine gebelik testi aldım:) kendimi oyalıyorum doktora gitmemek için 2 çizgi birinciden daha koyu çıktı bu seferde şimdi gidersem kalp atışı için sabırsızlanıcam diye gitmek istemiyorum
Ben bugün dayanamadım yine gebelik testi aldım:) kendimi oyalıyorum doktora gitmemek için 2 çizgi birinciden daha koyu çıktı bu seferde şimdi gidersem kalp atışı için sabırsızlanıcam diye gitmek istemiyorum
Kızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi
Kızlar merhaba . Benim en son bat 24 aralikti bat a göre bakarsak 7+0 ama bugün doktora gittik sadece keseyi gördük unuttum kaç haftalık olduğunu sormayı 2 hafta sonra gelin kalp atışını duyalim dedi