2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bütün mesajları tek tek okudum. Perşembe’den sonra doğru düzgün girememiştim. Ne cok yazmışsınız maşallah.

Bende Cumartesi diye niyetlendim doktora gitmek icin 6+1 olacağım umarak hersey yolunda olur.

Oğluma henüz söylemedik ama dün bir arkadaşımın 1 yas çocuğunun Doğum gününe gittik o kadar cok ağladı ki niye benim kardeşim yok ben cok üzülüyorum diye. Sanırım benim hormonlar oğluma geçti :)))

Kızlar Günaydın, hepinize mutlu haftalar dilerim...
Bu hafta doktor kontrolü olanlarda güzel haberlerle dönsünler ve hep birlikte sevinelim inşallah...

Benim sormak istediğim birşey var; dün gece ilaç içerken resmen boğazımdan mideme yanma hissettim sonrasonda ise gece uykudan uyandıran bir mide ağrısı.
Hala da ağrıyor, doğrulduğumda sanki birşey batar gibi mideme, enişelendim... Böyle bir durum yaşayanınız var mı acaba?
Canım bende yaşadım bunu ve yandığı zaman su tükettim bol bol ve şuan geçti

Kızlar bütün mesajları tek tek okudum. Perşembe’den sonra doğru düzgün girememiştim. Ne cok yazmışsınız maşallah.

Bende Cumartesi diye niyetlendim doktora gitmek icin 6+1 olacağım umarak hersey yolunda olur.

Oğluma henüz söylemedik ama dün bir arkadaşımın 1 yas çocuğunun Doğum gününe gittik o kadar cok ağladı ki niye benim kardeşim yok ben cok üzülüyorum diye. Sanırım benim hormonlar oğluma geçti :)))
Ben ilk oğluma dedim 4 yaşına girecek martta. Karnımı açıp görmeye çalıştı. Oyuncaklarımla oynasın ama ağzına almasın diyor. Geride beni duydu mu şimdi kardeşim anne diyor. Kardeş güzel şeydir. Başta kıskanırlar illaki sonra en çok onlar sever:dondurma::halay:

Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördük :dua: sata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım :dua::nazar:

Cok sevindim canim gozun aydin sat ile ultroson farklimi oluyormus. Senin sat ne zamandi canim

Yaşam kalitesini, huzurunu, mutluluğunu bozuyor. Nereye gitsen poşet taşıyorsun yanında. Gelmesin size bari. Bulantı olmadan da hamilelik geçirenler var, siz de onlardan olun :)

Ay insallah sadece dr gitmedigim icin icimde korkum oluyor bebekten haber alamayinca vakit bi gecse artik

Merhaba ben de Ekim annesi olucam allah nasip ederse. 5 haftalık ama henüz kontrol için doktora gitmedim 7 haftalık gitmeyi düşünüyorum. İki gündür aşırı derece kalça ile bel arasındaki kuyruk sokumu civarı şiddetli ağrım var sanki ağır birşey kaldırmışsın da belin tutulmuş gribiz özellikle oturduktan sonra kalkarken çok ağıryo. Böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim

Merhaba ben de Ekim annesi olucam allah nasip ederse. 5 haftalık ama henüz kontrol için doktora gitmedim 7 haftalık gitmeyi düşünüyorum. İki gündür aşırı derece kalça ile bel arasındaki kuyruk sokumu civarı şiddetli ağrım var sanki ağır birşey kaldırmışsın da belin tutulmuş gribiz özellikle oturduktan sonra kalkarken çok ağıryo. Böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim
Gözünüz aydın. O ağrı hamilelik ilerleyince olmuştu bende kalsiyum eksikliğinden öyle mi acaba. Daha erken ama bilemedim

Bende yok canım. İhmal etme doktoruna danış mutlaka.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin meleğin

Şimdi buraya yazıcaktım canımm çok şükür vajinal ultrason ile keseyi gördük :dua: sata göre bugün 4+4 üm ama ultrasonda 5+1 çıktı önden gidiyo maşallah dedi doktor :) kesemizin boyu 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş, yeri çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olduğum gün kalp atışı için çağırdı, sata göre 6+2 olucaz o gün. İnşallah hep böyle güzel ilerler canım :dua::nazar:
Gözün aydın canım

Cok sevindim canim gozun aydin sat ile ultroson farklimi oluyormus. Senin sat ne zamandi canim
Çok teşekkür ederim canım :) sat ile ultrason farklı gidebiliyo canım. Bizim demek ki ya erken döllenme ya da erken gelişen bi bebek. Sat 10 ocak canım

Merhaba canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua: bel ağrısı bende de var ama sürekli olmuyo gelip gidiyo. Normaldir canım

X