2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canımm seninde erken döllenme bence Maşallah değerlerin çok iyi benim ilk öğrendiğimde adet günü 53 cıkmıştı
Biraz da kişiden kişiye değişiyo olabilir canım bu değer ama erken döllenme olabilir gibi de geliyo bana. Sağlıklı olsun da ne önemi var canımm

Benim ikinci canım. İlkinde ikinci ayda başlamıştı. Üçüncü ayın sonuna kadar devam etti.

Sorma bende çok fena yiyorum sürekli midem boş gibi geliyor sabah eşim öntmden ekmeği aldı yeter patlıcan birazdan dedi

benjmki de mi erken dollenme sence abbeycim, 5+0da 10binlerde cikti.

bir de benim bulantilarim hafif hafif vardi, bir iki gundur biraz daha artti. Hatta dun ilk istiframi yaptim afedersin
Canımm yumurtlamanı takip ettin mi her insanın yumurtlama zamanı farklı ben 21. Yumurtlamam oldu o yüzdende geç döllenme oldu ama seninde değerin Maşallah güzel bak benim çarşamba günü 3000 çıktı düşün ama normalde daha yüksek olması gerekiyordu inan bende dün lavaboya koştum çdk kötüydüm gözlerim falan kan dolmuştu ama bugun iyiyim çalışıyormusun peki çok erken başladı bizim bulantılarımız

ah aynen canjm ne guzel soyledin, en basta bebisimizde de bizde de saglik olsun. Gerisi hallolur ♡♡
Evet kuzum yeter ki hem bebişler hem bizler sağlıklı olalım.
Senin bulantılar başlamış olabilir canım, bi yerde okumuştum beta değeri 5-6 binleri geçince yavaş yavaş bulantılar başlayabiliyomuş

evde yapılan testlerde adet geçince ancak doğru sonuç alınıyor. Erken yapılan testler bile doğru sonucu veremeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…