- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Canımm seninde erken döllenme bence Maşallah değerlerin çok iyi benim ilk öğrendiğimde adet günü 53 cıkmıştıBenim de tam adet günümde 782 ydi değerim. Acaba benim de mi erken döllenme ki, takip etmemiştim bu ay ovulasyonla falan
Biraz da kişiden kişiye değişiyo olabilir canım bu değer ama erken döllenme olabilir gibi de geliyo bana. Sağlıklı olsun da ne önemi var canımmCanımm seninde erken döllenme bence Maşallah değerlerin çok iyi benim ilk öğrendiğimde adet günü 53 cıkmıştı
Canımm seninde erken döllenme bence Maşallah değerlerin çok iyi benim ilk öğrendiğimde adet günü 53 cıkmıştı
Biraz da kişiden kişiye değişiyo olabilir canım bu değer ama erken döllenme olabilir gibi de geliyo bana. Sağlıklı olsun da ne önemi var canımm
Benim ikinci canım. İlkinde ikinci ayda başlamıştı. Üçüncü ayın sonuna kadar devam etti.Mide bulantısı tam olarak ne zaman başlıyo benim başladı dün çok kötüydüm ama bugun daha iyiym sanki annem hamile dlduıunu hiç hissetmezmiş bile hiç sıkıntı çekmemiş İnşallah anneme çekerim
Sorma bende çok fena yiyorum sürekli midem boş gibi geliyor sabah eşim öntmden ekmeği aldı yeter patlıcan birazdan dediÇok hoşuma gidiyor şu konu, normalde kimseyle konuşamayacağım konular rahatça konuşuluyor, bi de insanlar sıkılıyor her dakika sorunca, bilen zaten 2, 3 kişi onlarda içlerinden daha bi şey yok bu susmuyor diyorlardır herhalde.
Ben ilkde de çok kilo almıştım (20den fazla) iştahım çok açıktı, bulantılar geçince tabi, şimdi de bulantılar arada yoklasa bile başlamadı tamamen, hep açım sanki, karnımdan sesler geliyor. sizde de böyle mi?
Yaa İnşallah hiç başlamaz canım çalışıyormusun pekiBenim ikinci canım. İlkinde ikinci ayda başlamıştı. Üçüncü ayın sonuna kadar devam etti.
Aynen annem bulantı olmadı bende dedi ama benim sabahları oluyor birazMide bulantısı tam olarak ne zaman başlıyo benim başladı dün çok kötüydüm ama bugun daha iyiym sanki annem hamile dlduıunu hiç hissetmezmiş bile hiç sıkıntı çekmemiş İnşallah anneme çekerim
Canımm yumurtlamanı takip ettin mi her insanın yumurtlama zamanı farklı ben 21. Yumurtlamam oldu o yüzdende geç döllenme oldu ama seninde değerin Maşallah güzel bak benim çarşamba günü 3000 çıktı düşün ama normalde daha yüksek olması gerekiyordubenjmki de mi erken dollenme sence abbeycim, 5+0da 10binlerde cikti.
bir de benim bulantilarim hafif hafif vardi, bir iki gundur biraz daha artti. Hatta dun ilk istiframi yaptim afedersin
Tabiki canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinBiraz da kişiden kişiye değişiyo olabilir canım bu değer ama erken döllenme olabilir gibi de geliyo bana. Sağlıklı olsun da ne önemi var canımm
Evet kuzum yeter ki hem bebişler hem bizler sağlıklı olalım.ah aynen canjm ne guzel soyledin, en basta bebisimizde de bizde de saglik olsun. Gerisi hallolur ♡♡
Yok çalışmıyorum canımYaa İnşallah hiç başlamaz canım çalışıyormusun peki
Amiin canım benimTabiki canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Evet olabilirUltra erken gebelik testi 7 gun önce belli olurmu ? Birde illa ilk idrarmi olmali ?
Ben ilk idrarla öğrenmedim. Sonraki idrarla öğrendim. Gebelik çok yeniyse ilk idrar önemliUltra erken gebelik testi 7 gun önce belli olurmu ? Birde illa ilk idrarmi olmali ?
evde yapılan testlerde adet geçince ancak doğru sonuç alınıyor. Erken yapılan testler bile doğru sonucu veremeyebiliyor.Selam kizlar. Dayanamayip bugün yine test yaptım ve negatif. Bata daha var ama olsa cikardi gibime geliyor. Son aylarda 26-28 günde bir oluyorum O yüzden bati da tam kestiremiyorum Pazartesi carsamba arasi bekliyorum. Persembe sabaha kadar beklicem dayanabilirsem tabii kizmizilar da gelmekzse...
Ultra erken gebelik testi 7 gun önce belli olurmu ? Birde illa ilk idrarmi olmali ?
Evet canim haklisin en dogru sonuç bat sonrasi tabii. Benim oğlum da 13 ekim dogumlu senin de bebişin saglikla dünyaya gelir insallah canımevde yapılan testlerde adet geçince ancak doğru sonuç alınıyor. Erken yapılan testler bile doğru sonucu veremeyebiliyor.
Adet duzenliyse 5 gün önceden bile normal 4 TL. Olan gebelik testinde bile çıkıyor çok silikevde yapılan testlerde adet geçince ancak doğru sonuç alınıyor. Erken yapılan testler bile doğru sonucu veremeyebiliyor.