İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinEvet canim haklisin en dogru sonuç bat sonrasi tabii. Benim oğlum da 13 ekim dogumlu senin de bebişin saglikla dünyaya gelir insallah canım
Bencede vajinal bakar ben 5 hafta oldugu halde direk vajinal bakti insallah gorursun hrmrn bebisiniİnşallah cnm
Ben ozels gittim canim kalp atisi icinde ozele gidicem 10 gun sonra kalbi duyduktan sonra devletten randevu alacam hem devlet hem ozel devam edecemhayirli olsunn:) ozel hastane mi devlet mi acaba?
Fark ediyor mu peki karin daha erkili diyorlar bi yandan korkuyorum ama karnımda cok kotu oldu artikMerhaba arkadaşım, ben koldan vurduruyorum kan sulandırıcıyı
Canımm yumurtlamanı takip ettin mi her insanın yumurtlama zamanı farklı ben 21. Yumurtlamam oldu o yüzdende geç döllenme oldu ama seninde değerin Maşallah güzel bak benim çarşamba günü 3000 çıktı düşün ama normalde daha yüksek olması gerekiyorduinan bende dün lavaboya koştum çdk kötüydüm gözlerim falan kan dolmuştu ama bugun iyiyim çalışıyormusun peki çok erken başladı bizim bulantılarımız
:) teşekkür ederim. İnşallah hepimiz istediğimiz gibi güzel günler yaşarızEvet canim haklisin en dogru sonuç bat sonrasi tabii. Benim oğlum da 13 ekim dogumlu senin de bebişin saglikla dünyaya gelir insallah canım
Evet kuzum yeter ki hem bebişler hem bizler sağlıklı olalım.
Senin bulantılar başlamış olabilir canım, bi yerde okumuştum beta değeri 5-6 binleri geçince yavaş yavaş bulantılar başlayabiliyomuş
Belki onda da erken döllenme geç döllenme mevzusu etkilidir, bilemiyorum. Ben ikinci gebeliğimde adet olacağım gün yapmıştım onda bile ikinci çizgi çok silik çıkmıştı. :)Adet duzenliyse 5 gün önceden bile normal 4 TL. Olan gebelik testinde bile çıkıyor çok silik
Canım, Bebek büyüdükçe, hamilelik ilerledikçe beta artar. Bu açıdan beta arttıkça bebeğin görülmesi kalp atışının duyulması ihtimali de artar.yaa canim peki bebegi gormemiz ya da kalp atisini duymamizda mi betayla ilgili?
Canım, Bebek büyüdükçe, hamilelik ilerledikçe beta artar. Bu açıdan beta arttıkça bebeğin görülmesi kalp atışının duyulması ihtimali de artar.
Benim de göbeğim fena durumda ama mecburen kan sulandırıcıyı da koldan yaptırıyorum. Progesteron iğnesi göbekten vurdurunca kan sulandırıcı koldan... Ben doktoruma sordum bunu daha etkili olma konusunu, öyle birşey yok her ikisi de deri altında yağlı dokuya yapılıyor ve emiliyor dedi.Fark ediyor mu peki karin daha erkili diyorlar bi yandan korkuyorum ama karnımda cok kotu oldu artik
Onu bilmiyorum canım o haftasıyla alakalı galiba. Çünkü 6-7 hafta civarında duyuluyo hep kalp atışıyaa canim peki bebegi gormemiz ya da kalp atisini duymamizda mi betayla ilgili?
Onu bilmiyorum canım o haftasıyla alakalı galiba. Çünkü 6-7 hafta civarında duyuluyo hep kalp atışı
Benim de göbeğim fena durumda ama mecburen kan sulandırıcıyı da koldan yaptırıyorum. Progesteron iğnesi göbekten vurdurunca kan sulandırıcı koldan... Ben doktoruma sordum bunu daha etkili olma konusunu, öyle birşey yok her ikisi de deri altında yağlı dokuya yapılıyor ve emiliyor dedi.
Amiin kuzucum amiin ❤insallah harika bir surec yasariiiz canim yaa hep beraber, cok saglikli ve cok hayirli evlatlarimiz olsun hepimizinde.
Haftaya ilgili. Zaten zaman geçtikçe kaç ay ile uyumlu bebek görülür. Ultrason da kendisi hesaplıyor kese boyuna ve bebek boyuna göreyaa canim peki bebegi gormemiz ya da kalp atisini duymamizda mi betayla ilgili?
Haftaya ilgili. Zaten zaman geçtikçe kaç ay ile uyumlu bebek görülür. Ultrason da kendisi hesaplıyor kese boyuna ve bebek boyuna göre
değerin yüksekmiş ama bilemiyorum değişebilir de. Ben ilk çocuğumu 8. Haftada ancak görebildim o da vajin ultrason ile. Doktor aşağıda tutunmuş demişti.cok tesekkurler canim♡ benim 5+0da 10binlerdeydi, 6+0da bebegimi gorebilme ihtimalim var mi acaba?
Aynen bende 8. Hafta da ancak görmüştüm öyle hatırlıyorum. Vajin ultrason bende de yapılmıştı. O da kahverengi kanama yapıyor. Sizde de olmuşmuydu. Bu sefer zorunda olmadıkça yapmıycam galibadeğerin yüksekmiş ama bilemiyorum değişebilir de. Ben ilk çocuğumu 8. Haftada ancak görebildim o da vajin ultrason ile. Doktor aşağıda tutunmuş demişti.
yaa canim peki bebegi gormemiz ya da kalp atisini duymamizda mi betayla ilgili?