2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???
Merhaba, son adet tarihiniz ne zamandı acaba? 48 saat sonra en az iki kat artış olur inşallah, bana da öyle demişti doktor, benim değerim ama daha 530’du Perşembe günü, son adetim 8 Ocak. İnşallah sağlıkla ilerler hep.

o bende biraz sıkıntı son adet tarihim 29 kasım, PKO olduğum için nasılsa düzenli regl olmuyorum diye tarih hesabı yapmadım. artık göğüs hassasiyetim artınca regl olucam ama olamıyorum vücut kendini kasmaya başladı doktora gideyim söktürücü versin dedim. ve bugün hamile olduğımu öğrendim tesadfüen.

O zaman şimdiden gözünüz aydın, fırsatınız olursa iki gün sonra kan verip artışına bakabilirsiniz, olmazsa da idrar testi ile takip edip koyulaşmasını izleyenler de var. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

pazartesi günü tekrar çağırdı doktor kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haberler alırız

Kızlar domates yenir mi sizce . Tamam sera ama siz yiyor musunuz

bende ne yiyip ne yememe konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim ama ablam hamileyken doktoru çok net bir şekilde asla tavuk yeme demişti. hormonlu olduğu ve gerçek tavuk olmadıklarından yumurta güvenilir yerlerden alın demişti.

Ciddimisin ya doktorumun bana verdiği yazıda tavuk yemem gerektiği yazıyor

Bende doktora gideli 3 gun oldu zaman gecmiyor sanki sanki 1 hafta olmus gibi daha 8 gun gitmeme nasil gecicek hicbilmiyrm
Ben de kesesini görmek için pazartesiyi bekliyorum, pazartesi gelmiyo bi türlü. Bakalım görebilecek miyim...

bugün kan testi sonucum 6392,80 kaç haftalık hamile oluyorum? doktor 48 saat sonra tekrar beta takibi istedi o zaman belli olur dedi ???
Sat ne zamandı canım? Bebek görünmeden kan değeriyle kaç haftalık olduğun bilinmez ki. Herkesin şu an son adet tarihine göre hesaplanıyo haftası çünkü bebeklerimiz daha çok küçük

Sat ne zamandı canım? Bebek görünmeden kan değeriyle kaç haftalık olduğun bilinmez ki. Herkesin şu an son adet tarihine göre hesaplanıyo haftası çünkü bebeklerimiz daha çok küçük

ya bende öyle olmuyor çünkü bende PKO var çok düzensiz regl dönemlerim 29 kasım SAT.
ama bugün beta 6320 FALANDI internetten bakıyorum bu değer 5 haftalık yazıyor. anlamadım bende pazartesi belli olur daha sağlıklı açıklama yapabilriim dedi.

ablam tüm gebelik sürecinde ağzına sürmedi ve emzirme döneminde de sadece organil aldı 2 haftada bir. BENCE de çok dikkat edilmesi gereken birşey tavuk konusu. çünkü gerçek tavuk değiller.
Öyle tabi doğru söylüyosn hep hormonlu dur yazıyı atayım

Eklentiler

• 15497332587751251831369151229994.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…