2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam kizlar. Dayanamayip bugün yine test yaptım ve negatif. Bata daha var ama olsa cikardi gibime geliyor. Son aylarda 26-28 günde bir oluyorum O yüzden bati da tam kestiremiyorum Pazartesi carsamba arasi bekliyorum. Persembe sabaha kadar beklicem dayanabilirsem tabii kizmizilar da gelmezse...

Hayırlı sonuçlar al inşallah canım ama daha erken olabilir herkesin hemen idrara karışmıyo beta

Belli geç döllenmedir. Hemen çıkmayabilir. Hayırlısı olsun. Bekle bakalım sen yine de

Folbiol neden verilmiyor canım. Ben de hamilelik öncesi içiyordum. Şimdide üç gün önce kestim ne okur ne olmaz diye de gerçi.
Folbiolün mcg mı fazla canım, günlük 400mcg almak gerekiyomuş folbiol 500mcg, az çok da yiyeceklerden alıyoruz. Ondan hamileler için biraz ağır geliyomuş ve mide bulantısı da yapabiliyomuş canım. Doktoruna danışıp başka bi folik asit isteyebilirsin

Salı günü gidicem bakalım. O zamana kadar içmeyim o zaman

Insallah canlar. Hayirlisi olsun tabii ama ekim ayini seviyorum :) 2015 ekim annesiyim oğlum da 13 ekim dogumlu kardesi de ekimli olsun isterim. Bakalım Kismet beklemeye devam :)

Evet belkide o bulantı yapıyordu bana

Canım Allah gönlüne göre versin inş vardır bebişin güzel haberler verirsin bizlere

Ultra erken gebelik testi 7 gun önce belli olurmu ? Birde illa ilk idrarmi olmali ?
İlk idrar da daha yoğun oluyormuş hormonlar. Ancak ilerlemiş evrede öğleden sonra da olsa belli oluyor. Dün ben akşamüstü yaptım sonuç hemen belli oldu. Üç gün gecikmişti

Gözün aydın canımm bana aynı şekilde söyledi hangi folik asidi verdi bide bana bunlara ek haftada bi balık ye çiğ et çiğ köfteden uzak dur demişti

Aynı şeyler bende de var. Mide bulantısı başlamadı henüz inşallah hiçbirimizin olmaz. İlkinde 3 kilo vermiştim üç haftada
Mide bulantısı tam olarak ne zaman başlıyo benim başladı dün çok kötüydüm ama bugun daha iyiym sanki annem hamile dlduıunu hiç hissetmezmiş bile hiç sıkıntı çekmemiş İnşallah anneme çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…