2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Folik asit in fazlası idrar ile dışarı atılıyormuş canım . Ablamında folik değerleri normaldi. Gittiği doçent normal dahi olsa kullanması gerektiğini söylemişti.

Aslında çok haklısın canım önceden folik asit mi vardı tabi ama her şey doğaldı ve daha rahat alabiliyolardı besinlerden folik asiti. Biz şu an besinlerden gerekli folik asiti alamıyoruz malesef. Ama bu tercih meselesi tabi, için nasıl rahat ediyosa öyle yap

Çok hoşuma gidiyor şu konu, normalde kimseyle konuşamayacağım konular rahatça konuşuluyor, bi de insanlar sıkılıyor her dakika sorunca, bilen zaten 2, 3 kişi onlarda içlerinden daha bi şey yok bu susmuyor diyorlardır herhalde.

Ben ilkde de çok kilo almıştım (20den fazla) iştahım çok açıktı, bulantılar geçince tabi, şimdi de bulantılar arada yoklasa bile başlamadı tamamen, hep açım sanki, karnımdan sesler geliyor . sizde de böyle mi?

Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra doğum öncesine göre iki kilo fazlam kalmıştı. Ama bunda acayip midem kazınıyor. Şimdi böyleyse 20 kilo alırım galiba

Evet burda kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşmak insanı çok mutlu ediyo :)
Bende bulantı daha yok ama dediğin gibi inanılmaz acıkıyorum, sonra yiyince bşrden şişiyo midem ama her şey çok güzel geliyo her şeyden yemek istiyorum :)

Insallah canim benim.
Kizlar keseyi gordum 5+1 vajinal yoldan 10 gun sonra kalp atisi
Tebrikler canim

Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra doğum öncesine göre iki kilo fazlam kalmıştı. Ama bunda acayip midem kazınıyor. Şimdi böyleyse 20 kilo alırım galiba

6 ay sonra eski kiloma dönmüştüm ama o zaman da aşırı bi iştahsızlık başlamıştı ben de, emzirince de kalmadı bi şey..

Aynen ne yesem diye düşünüyorum bi saat sonra

6 ay sonra eski kiloma dönmüştüm ama o zaman da aşırı bi iştahsızlık başlamıştı ben de, emzirince de kalmadı bi şey..

Aynen ne yesem diye düşünüyorum bi saat sonra
Ben de öyleyim hep bi şeyler yemek istiyorum, çok acıkıyorum anlamadım :)

6+1 im bugun itibari ile. Cok cabuk yoruluyirum. 1 hafta once kusma yasadim ama cok ciddi bulantilarim olmadi ondan sonra. Duygu durumum cok degisik. Ara ara sanci giriyor ama azalmaya basladi onlar da... karnim kullandigim ilaclardan 4 aylik gebe gibi ama istahim oldukca az. :) zaman zaman paylasmaya calisacagim esen kalin

Çok şükür canım darısı başınıza inşallah,folbiol vermişti asm folica verdi kendi doktorum
Gözün aydın. İlk hamileliğim de kahverengi akıntı olmuştu. İlişkiyi yasaklamıştı doktor. Tedbir olsun diye izin vermemiş olabilir
sağol canım,oğlumda da aynı doktora gitmiştim o zaman da son ay ilişki yok dedi

Hayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil
evet canım bencede illa kafamı karıştıracak yahem regliden 1gün sonra 900lerde çıkmıştı beta geç döllenme olsa öyle çıkmazdı,ya zaten dr geç olabilir dedi normalde son reglime göre 6+0 bugün dr ölçümü 5+3,ultrason kağıdında 7+3 yazıyocrl 1.38cm yazıyor

canimmmm gozunaydinnn bende 6+0da gidicem, bebisimi gorebilir miyim acaba yaaa bende de hala sari akinti var, cok sukur idrar yollarimda enfeksiyon cikmadi
çok sağol kuzummminş görebilirsin canım

Bana ilk hamileliğimde yok demişti. Ben zorlayıcı olmayacak, sıkıntı olmayacak şekilde başka doktora da danışarak yaptım. 3ay demişti çünkü :)
Yok doktor açık ve net şekilde 3hafta ilişki yok dedi eşimede baktı(eşimin surat kıpkırmızı)
Blackkcat çok sevindim çok şükür bat neydi zaman olarak bende kendiminkini hesaplarım:) ben folikasit içmiyorum kimyasaldan sonra doktorum yazdı ama almadım besinlerle destekliyorum
canım bat 26 ocaktı,bende dr dedim folikasit içeren şeyler yesem diye ama o kullandığı bile değişti ilk 3ay folica kullan canım dedi

ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımsabahları yiyemiyorum ama sonrası yarım saatte bir midem kazınıyo

Folbiolü zaten hamilelik öncesinde öneriyolar hamilelikte önermiyolar canım iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…