Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Folik asit in fazlası idrar ile dışarı atılıyormuş canım . Ablamında folik değerleri normaldi. Gittiği doçent normal dahi olsa kullanması gerektiğini söylemişti.A AloeeVeraa rica ederim. Doktor ölçüm yaptır eksiklik olmasın diye önerdi ben istemeyince benim içime sinmiyor sonuclarını bilmediğimiz şeyler folikasitli çocuklar daha yaşlanmadı: ) zararlarıyla ilgilide yazılar okudum ( ileride çocugun cinsiyet seçiminde bile sorun yarattığı yönünde ) onun için içime sinmiyor annelerimizde bize kullanmadı çok şükür doktor ısrar ederse kullanırım tabii
Aslında çok haklısın canım önceden folik asit mi vardı tabi ama her şey doğaldı ve daha rahat alabiliyolardı besinlerden folik asiti. Biz şu an besinlerden gerekli folik asiti alamıyoruz malesef. Ama bu tercih meselesi tabi, için nasıl rahat ediyosa öyle yapA AloeeVeraa rica ederim. Doktor ölçüm yaptır eksiklik olmasın diye önerdi ben istemeyince benim içime sinmiyor sonuclarını bilmediğimiz şeyler folikasitli çocuklar daha yaşlanmadı: ) zararlarıyla ilgilide yazılar okudum ( ileride çocugun cinsiyet seçiminde bile sorun yarattığı yönünde ) onun için içime sinmiyor annelerimizde bize kullanmadı çok şükür doktor ısrar ederse kullanırım tabii
İnşallah canım. Evet herşeye değiyor. Saniyesinde unutuyorsun herşeyiTahmin edebiliyorum ya. Eminim doğuma kadar heyecan stres bitmiycek. Her şeye razıyım yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım
O yüzden şu an mide bulantısı bile olsa seve seve çekerim gibi geliyo canım :)İnşallah canım. Evet herşeye değiyor. Saniyesinde unutuyorsun herşeyi
Benim ilkİlk hamileliği olanlar var mı
Merhaba arkadaşım, ben koldan vurduruyorum kan sulandırıcıyıKizlar kan sulandirici igneyi karın kol bacak nereden vurunuyorsunuz benim karinda yer kalmadi kola gecsem ne olur ya
Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra doğum öncesine göre iki kilo fazlam kalmıştı. Ama bunda acayip midem kazınıyor. Şimdi böyleyse 20 kilo alırım galibaÇok hoşuma gidiyor şu konu, normalde kimseyle konuşamayacağım konular rahatça konuşuluyor, bi de insanlar sıkılıyor her dakika sorunca, bilen zaten 2, 3 kişi onlarda içlerinden daha bi şey yok bu susmuyor diyorlardır herhalde.
Ben ilkde de çok kilo almıştım (20den fazla) iştahım çok açıktı, bulantılar geçince tabi, şimdi de bulantılar arada yoklasa bile başlamadı tamamen, hep açım sanki, karnımdan sesler geliyor. sizde de böyle mi?
Evet burda kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşmak insanı çok mutlu ediyo :)Çok hoşuma gidiyor şu konu, normalde kimseyle konuşamayacağım konular rahatça konuşuluyor, bi de insanlar sıkılıyor her dakika sorunca, bilen zaten 2, 3 kişi onlarda içlerinden daha bi şey yok bu susmuyor diyorlardır herhalde.
Ben ilkde de çok kilo almıştım (20den fazla) iştahım çok açıktı, bulantılar geçince tabi, şimdi de bulantılar arada yoklasa bile başlamadı tamamen, hep açım sanki, karnımdan sesler geliyor. sizde de böyle mi?
Hayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil
Insallah canim benim.Canım hayırlı olsun,mide bulantısı genellikle 6.haftada başlıyor tabi herkeste deil,benim sabah bulantım başladı malesef(keseyi 1 hafta içinde öğrenirsin umarım
bende hala keseyi göremeyince dış gebelik fobisi başladıkeşke vajinal baktırsaydım geçen hafta cidden pişman oldum
Hadi gözünaydın canımpıt pıtlarıda duyarsın inşallah yakında
canım hayırlı olsunkasık ağrıları normal diye biliyorum özellikle uzanınca geçiyorsa sakıncası yokmuş
ayyy inş canım hoşgeldinbizede yaz hemen sonuçları
gözünaydın canım kese yeri gözükmüş,sıkıntı yapma kendine kuzum daha yeni oluşuyor kesesi o sıvı yok olup gider,dualarım seninle
gözünaydın canım,inş pztsi görürsün keseyi,geçen hafta 4+6 da gözükmedi benim kesem bu cumartesi inş görürüz
benim oğlumda 18 kilo civarı kucağımda hephatta çok hareketli hatta hırçınlaşıp tekmeliyor her tarafımı üstelik ayağımda sallıyorum hala resmen kucağımdan inmiyor Allahım korusun karnımda ki bebişimide,bi kez söyledik kardeşi olacağını hareketleri değişince şimdi yanında bahsetmicez bir süre
gözünaydın canım oh kalp atışlarıda duyulmuşdarısı bizlere
Tebrikler canimKizlar keseyi gordum 5+1 vajinal yoldan 10 gun sonra kalp atisi
Ben ilkinde 9 kilo almıştım. Doğumdan sonra doğum öncesine göre iki kilo fazlam kalmıştı. Ama bunda acayip midem kazınıyor. Şimdi böyleyse 20 kilo alırım galiba
Evet burda kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşmak insanı çok mutlu ediyo :)
Bende bulantı daha yok ama dediğin gibi inanılmaz acıkıyorum, sonra yiyince bşrden şişiyo midem ama her şey çok güzel geliyo her şeyden yemek istiyorum :)
Ben de öyleyim hep bi şeyler yemek istiyorum, çok acıkıyorum anlamadım :)6 ay sonra eski kiloma dönmüştüm ama o zaman da aşırı bi iştahsızlık başlamıştı ben de, emzirince de kalmadı bi şey..
Aynen ne yesem diye düşünüyorum bi saat sonra
Çok şükür canım darısı başınıza inşallah,folbiol vermişti asm folica verdi kendi doktorumOh maşallah canımcım ya ne güzel haberlerle gelmişsin :) çok şükür keseyi bari görmüşsünüz darısı başımızailişki hakkında bize henüz bi şey demedi ama bi öğrendiğimşz günden beri korkuyoruz ara verdik canım folik asit ne verdi peki
sağol canım,oğlumda da aynı doktora gitmiştim o zaman da son ay ilişki yok dediGözün aydın. İlk hamileliğim de kahverengi akıntı olmuştu. İlişkiyi yasaklamıştı doktor. Tedbir olsun diye izin vermemiş olabilir
evet canım bencede illa kafamı karıştıracak yaHayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil
çok sağol kuzummmcanimmmm gozunaydinnnbende 6+0da gidicem, bebisimi gorebilir miyim acaba yaaa bende de hala sari akinti var, cok sukur idrar yollarimda enfeksiyon cikmadi
Yok doktor açık ve net şekilde 3hafta ilişki yok dedi eşimede baktı(eşimin surat kıpkırmızıBana ilk hamileliğimde yok demişti. Ben zorlayıcı olmayacak, sıkıntı olmayacak şekilde başka doktora da danışarak yaptım. 3ay demişti çünkü :)
canım bat 26 ocaktı,bende dr dedim folikasit içeren şeyler yesem diye ama o kullandığı bile değişti ilk 3ay folica kullan canım dediBlackkcat çok sevindim çok şükür bat neydi zaman olarak bende kendiminkini hesaplarım:) ben folikasit içmiyorum kimyasaldan sonra doktorum yazdı ama almadım besinlerle destekliyorum
ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımÇok hoşuma gidiyor şu konu, normalde kimseyle konuşamayacağım konular rahatça konuşuluyor, bi de insanlar sıkılıyor her dakika sorunca, bilen zaten 2, 3 kişi onlarda içlerinden daha bi şey yok bu susmuyor diyorlardır herhalde.
Sağol csnımBlackkcat hayirli olsun darisi kalp atisina insallah
Benimde sabah bulantilarim basladi insallah ilerlemez die dua ediyrum
İnşallah cnmBen pazartesi 4+4 oluyorum doktor çağırdı vajinal bakar büyük ihtimalle. Kese görülebilir bi kontrol ederiz dedi. İnşallah görürüz çok heyecanlıyım
Folbiolü zaten hamilelik öncesinde öneriyolar hamilelikte önermiyolar canım iyi olmuşÇok şükür canım darısı başınıza inşallah,folbiol vermişti asm folica verdi kendi doktorum
sağol canım,oğlumda da aynı doktora gitmiştim o zaman da son ay ilişki yok dedi
evet canım bencede illa kafamı karıştıracak yahem regliden 1gün sonra 900lerde çıkmıştı beta geç döllenme olsa öyle çıkmazdı,ya zaten dr geç olabilir dedi normalde son reglime göre 6+0 bugün dr ölçümü 5+3,ultrason kağıdında 7+3 yazıyo crl 1.38cm yazıyor
çok sağol kuzummminş görebilirsin canım
Yok doktor açık ve net şekilde 3hafta ilişki yok dedi eşimede baktı(eşimin surat kıpkırmızı)
canım bat 26 ocaktı,bende dr dedim folikasit içeren şeyler yesem diye ama o kullandığı bile değişti ilk 3ay folica kullan canım dedi
ilkinde 13 ikincisinde 27 aldım,bunda şimdiden 3kilo aldımsabahları yiyemiyorum ama sonrası yarım saatte bir midem kazınıyo
Değişiyor cnm. Allah bilirBenim adetim 3 gun gecince 299 du yani o zaman gec dollenmemi oluyur 5+3 te karindanda kese goremedik