2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayır ama 5+3 geç döllenme değil ki. Benim Kan değerim adet günümde 844 çıktı. Üstelik bende 5+3 te keseyi gördük. Kan değerime göre de erken döllenme denir . Bence sizin geç döllenme falan degil
Benim de tam adet günümde 782 ydi değerim. Acaba benim de mi erken döllenme ki, takip etmemiştim bu ay ovulasyonla falan

ah canim benimde. Ama dediklerinin yaninda bulantim basladi benim. her gun biraz daha artiyor
Hadi ya bende daha bulantı yok canım ne zaman başlar diye düşünüyodum ben de. Ama biz daha bugün 4+2 yiz. Sen daha ileridesin ya ondan başlamıştır artık kuzum dikkat et kendine

Bana ilk hamileliğimde yok demişti. Ben zorlayıcı olmayacak, sıkıntı olmayacak şekilde başka doktora da danışarak yaptım. 3ay demişti çünkü :)

Aynı şeyler bende de var. Mide bulantısı başlamadı henüz inşallah hiçbirimizin olmaz. İlkinde 3 kilo vermiştim üç haftada
Mide bulantısı bende de yok daha canım. Herhalde daha erken diye düşünüyorum. Zor bi durumdur tabi ama insan katlanır her şeye :)

Benim de tam adet günümde 782 ydi değerim. Acaba benim de mi erken döllenme ki, takip etmemiştim bu ay ovulasyonla falan
Yani kan değerine bakınca erken dollenme diyorlar. Allah bilir. Ama 5+3 te kese görünmesi normal. 1 hafta sonra çağırdı bebeği görmek için. Ondan sonraki haftada kalp atışı için cagircam dedi. En temizi 2 hafta sonra gitmek

Mide bulantısı bende de yok daha canım. Herhalde daha erken diye düşünüyorum. Zor bi durumdur tabi ama insan katlanır her şeye :)
Su dahi içemedim. Şampuan, deterjan kokusu bile kötüydü. Hiçbirimizde olmasın öyle

@aysenazim çok sevindim çok şükür bat neydi zaman olarak bende kendiminkini hesaplarım:) ben folikasit içmiyorum kimyasaldan sonra doktorum yazdı ama almadım besinlerle destekliyorum
Canım benim işine karışmak gibi olmasın ama folik asit kullanımı çok çok önemli. Sadece besinlerle bebeğin günlük ihtiyacını karşılayamıyoruz malesef. Ben folik asit kullan derim

Hiç sorma çok heyecanlıyım canım, sabırsızım. Şöyle kalp atışını falan görsem biraz olsun rahatlıycam
O heyecan bitmiyor, rahatlama olmuyor hiç kalp atışı, ilk tekmesi. Tekme atmazsa iyi mi acaba diye merak etme falan doğana kadar devam. Hem çok stresli, hem çok tatlı bir süreç

A AloeeVeraa rica ederim. Doktor ölçüm yaptır eksiklik olmasın diye önerdi ben istemeyince benim içime sinmiyor sonuclarını bilmediğimiz şeyler folikasitli çocuklar daha yaşlanmadı: ) zararlarıyla ilgilide yazılar okudum ( ileride çocugun cinsiyet seçiminde bile sorun yarattığı yönünde ) onun için içime sinmiyor annelerimizde bize kullanmadı çok şükür doktor ısrar ederse kullanırım tabii

Ben pazartesi 4+4 oluyorum doktor çağırdı vajinal bakar büyük ihtimalle. Kese görülebilir bi kontrol ederiz dedi. İnşallah görürüz çok heyecanlıyım

O heyecan bitmiyor, rahatlama olmuyor hiç kalp atışı, ilk tekmesi. Tekme atmazsa iyi mi acaba diye merak etme falan doğana kadar devam. Hem çok stresli, hem çok tatlı bir süreç
Tahmin edebiliyorum ya. Eminim doğuma kadar heyecan stres bitmiycek. Her şeye razıyım yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…