- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Yaa nasıl dayanıyosun bu sabırdan bende istiyorumYok hiç gitmedim, kan tahlili bile vermedim, evde testle takip ediyorum dahalık.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa nasıl dayanıyosun bu sabırdan bende istiyorumYok hiç gitmedim, kan tahlili bile vermedim, evde testle takip ediyorum dahalık.. :)
Yaa nasıl dayanıyosun bu sabırdan bende istiyorum
Yaa çok tatlısın İnşallah bu hamileliğinde hiç hissetmezsin diğerinde çok çekmişsin belirti olmuyo bazen canım o zaman hemen kötü şeyler geliyor insanın aklına.Benim bugün baya başladı hatta gözlerim kızarmış herkes eve git diyor ama ben bu hamime şükredenlerdenim şimdiden çubuk falan aldım leblebi mantıkmı bide nedense canım ayva çekiyor :) bide bide ben bişey sormak istiyorum progesteron 11,68 çıktı düşük değilmi sizceEvet cok ac kalınca bulanir. Sabahlari o yuzden daha beter oluyor. Yanina tuzlu leblebi al. Gece wc ye kalkarsan ya da sabah uyandiginda at atzina 1-2 tane. Bastirir rahat ettirir. Benim bulantim coook uzun surdu seker. Dr bazilarinin 40. Haftyaa kadar surer seninki de oyle olacak demisti. 22. Haftada birden kesilince bebege bisi mi oldu diye dr a gittim. Dedi ki bitmiş bulantin ben napiyim. Tekrar mi bulansin istiyorsun. Aman aman dedim dusman başına...
Ben gecer sefer et yiyemiyordum hic cok kotu kokuyordu. Simdikik iyi gibiyim ama bakalim daha erken. Su an 4+4 gibiyim. Gecen sefer 6. Hafta gibi başlamıştı.
Ama bi güzel yani kilo verdim gebeliğimde. Zaten kiloluyum. Doguma arti 2 kg yla gittim. Dogundan bi hafta sonra -7 ye dusmustum dogum kiloma gore. E 22 hafta mide bisi tutmadi. Kolay mi?
Çarşamba günü vajinal ultrasonla keseyi gördüm canımabbeycimmm sen bebisini gordun mu
Yaa nasıl dayanıyosun bu sabırdan bende istiyorum
Hoşbuldum, amin çok teşekkürlerHoşgeldiniz,hayırlı olsun bebeğiniz
Belirtilerin neler canım ilk bebiş miÇok zor oluyor, çatlıyorum meraktan da işte
Çarşamba günü vajinal ultrasonla keseyi gördüm canım
Günaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsünG Ü N A Y D I N N N N N
inş güzel haberler almaya devam edeceğimizz bir gün olsunnnn
Günaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsün
4+5 te baktirdim en son 1700 du 5+3 te doktora gittim simdi 7+1 de gidicem hem vajinal yapmamis oluruz dedisenin tam 10 gun dedigi zamanda kac haftalik olacak bebegin ve betahcg degerin neydi 5 haftalikken?
Sagol tatlım benim 2 seneden beri klomen ı bu şu derken rahim filmi sonrası hemen hamileyim inanamıyorumdilem_sed canım hoş geldşn,hayırlı olsun bebişin
4+5 te baktirdim en son 1700 du 5+3 te doktora gittim simdi 7+1 de gidicem hem vajinal yapmamis oluruz dedi
Aynen bide en son tahlil için gittiğim doktor bana tüp bebek dedi biliyormusun ama rahim filmden sonra hamile kalanların sayısı çok fazlaRahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ben de kızımda. Rahim filmi kesinlikle önemli. Tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebegin.
Sen ne zaman gidicen bidaha cuma gidicektin dimi offf o kdr yazisiyoruzki kim kim kariatiriom bazenÇarşamba günü vajinal ultrasonla keseyi gördüm canım
Ni dimek efenim gorevimiz :)cok tesekkurler canim cevaplarin icin ♡♡♡♡♡
Kontrole gel dedi canım haftaya iki hafta sonrada kalbini dinleriz dedi ama ben cuma günü gidicem belki kalbini duyarımpeki doktor su zaman gel bebegi de goruruz dedi mi? bana bu tarz bi sey demedi de o yuzden soruyorum randevuyu ertelesem mi acaba diye :/
Sagol tatlım benim 2 seneden beri klomen ı bu şu derken rahim filmi sonrası hemen hamileyim inanamıyorum
Evet canım yeni tanıyoruz birbirimizi normal böyle olması benim başka grubum vardı orda gerçek isimlerini bile biliyorduk zamanla oturur bu grupta :)Sen ne zaman gidicen bidaha cuma gidicektin dimi offf o kdr yazisiyoruzki kim kim kariatiriom bazen
Kontrole gel dedi canım haftaya iki hafta sonrada kalbini dinleriz dedi ama ben cuma günü gidicem belki kalbini duyarım