2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
5+3 insallah sinhuscum, son adet tarihime gore hesaplayinca. Evet gebeligimi ogrendigim gun keseyi de gordu doktor cok sukur. Ama 3 gun oldu tekrar gitmedim doktora o yuzden icim icimi yedi, sizlere sormak istedim ne kadar araliklarla gidiyorsunuz diye.
Doktor keseden 10 gun sonra kalp atisi dedi haftasonuna denk gelince bizim 12 oluyor daha saglam olur

Doktor keseden 10 gun sonra kalp atisi dedi haftasonuna denk gelince bizim 12 oluyor daha saglam olur

senin kac haftalik peki?
ben acilde ogrendim de, ordaki doktorda keseyi gordukten sonra hemen yarin gel kontrollere baslayalim artik dedi.ama ben degerimi sordukca daha cok yeni dedi durdu.acile gittigimde tam 5+0dim. 6+0a randevu aldim, gec mi almisim diye tedirgin olmustum o zaman erkene bile almisim:)))

Gunaydin:21:
Adetine 2 gün kala tesadüfen hcg degerimin
60 olduğunu 1 gün sonra 127 4 gün sonra 617 ve 2 sonra 1923 yükselmiş
2 seneye kadar derdik tedavi gördük olmadı
ARALIK AYINDA rahim filmi cektirmistim Rabbime şükürler olsun:dua:

Canım hoş geldin buraya :) sen benden önce öğrenmiştin hamileliğini, sana çok sevinmiş bana da nasip oldu :) inşallah sağlıklı gebelikler geçirip sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza. Kese falan gördünüz mü

Benim.bebegim 14 haftalik 11 haftalik ken ense kalinligi 3.6 cikti 12+5gunlukkekn cvs yap8ldi sonuclar cikmadi ins sagliklidir doktorlae olumlu konusmuyo hayirlisi
Her şeyin hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıkla gelir yavrun. Sen kendini üzüp bebeğini de etkileme canım

Kendini iyi hissettigin surece emzirmenin bi zararı yok diye biliyorum. Doktorun en dogrusunu soyleyecektir sana. Ama bi arkasasim senin gibi kazara gebe kaldi. Ilk çocuğunu 2 yasina gelene kadar emzirdi. Yani hamileligi bitti ve iki çocuğu ayni anda emziriyordu. Eger emziremezssn de uzulme. Benim oglum 9. Ayda kendi kendine birakti anne sutunu. Neler yaptıysam iciremedim. 9. Aydan sonra mamaya basladik. Hersey nasip kismet. Kendini üzmeye degmez
TesTeşekkür canim

senin kac haftalik peki?
ben acilde ogrendim de, ordaki doktorda keseyi gordukten sonra hemen yarin gel kontrollere baslayalim artik dedi.ama ben degerimi sordukca daha cok yeni dedi durdu.acile gittigimde tam 5+0dim. 6+0a randevu aldim, gec mi almisim diye tedirgin olmustum o zaman erkene bile almisim:)))

Erken hatta bana doktor tam 10 gun olsun aileler dayanamayip erken geliyor sonra bisey goremiyoruz dedi

Rahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ben de kızımda. Rahim filmi kesinlikle önemli. Tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebegin.

Insanin elinde olmuyo ikinci.cocugum olcak.allah izin verirse kiyamiyorum allah kimseyi.evladiyla sinav etmesin
Belki de her şey yolundadır bazen sonuçlar da yanıltabiliyo. Evet Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Öncelikle sen güçlü ol canım ve strese girme bebeğin etkilenmesin. Her şey güzel olur inşallah

X