2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar günaydın. İki gündür basım çok agrıyor. Napcam ben böyle devam ederse
Canım içiyosundur ama yinede diyim gerçekten bol su iç,ben migren tedavisi görüyordum bi önceki hamileliğim baş ağrısıyla geçti çok zordu,parol ya da minoset içiyordum sadece,doğumdan sonrada çektim,henüz baş ağrım olmadı,doktora sor başka bi önerisi vardır belki,geçmiş olsun

Canım içiyosundur ama yinede diyim gerçekten bol su iç,ben migren tedavisi görüyordum bi önceki hamileliğim baş ağrısıyla geçti çok zordu,parol ya da minoset içiyordum sadece,doğumdan sonrada çektim,henüz baş ağrım olmadı,doktora sor başka bi önerisi vardır belki,geçmiş olsun
Sağol canım su çok içiyorum emziriyorum hala onla ilgisi yoktur ama yine de sorayım doktora

Maşallah canım ne kadar güzel, sağlıklı olsun da eylül ekim ne zaman istiyosa gelsin bebişin :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, biz de kalp atışlarını rahatlıkla duyalım inşallah :dua:
inşallah canım sağlıkla

Sen yine de koyulaşmayı takip et canım bence bu kadar koyu olmaz normalde. İnşallah güzel haberini alırız

Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı tedavim tam net bilmiyorum artık dun test tarihimdi bu sabah dört saatlik idrarla test yaptım silik bile çıkmadı klinikten aradılar test sonucu için yaptırdım ilaçları da bıraktım dedim daha erken idrarda çıkmaz dedi yaptır dediler ama silik de olsa çıkmazmiydi ayaklarım gitmiyor bu sabah agladim, göğüsler bir haftadır taş gibi sızlıyor ama ilaçlardan diyorum sizce idrarda çıkmayıp kan da çıkar mı hic cesaretim yok tahıl yaptirmaya eşimden baska kimsede bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı tedavim tam net bilmiyorum artık dun test tarihimdi bu sabah dört saatlik idrarla test yaptım silik bile çıkmadı klinikten aradılar test sonucu için yaptırdım ilaçları da bıraktım dedim daha erken idrarda çıkmaz dedi yaptır dediler ama silik de olsa çıkmazmiydi ayaklarım gitmiyor bu sabah agladim, göğüsler bir haftadır taş gibi sızlıyor ama ilaçlardan diyorum sizce idrarda çıkmayıp kan da çıkar mı hic cesaretim yok tahıl yaptirmaya eşimden baska kimsede bilmiyorum

Tabi ki olabilir neden olmasın bat kaçı?

Bizim sizinle yakın günlerimiz. Kalp atışlarımi duydunuz mu. Ben daha doktora gitmedim gidicem inşallah

Aramizda birgun oldugu icin bana dedigini dusunerek cvpliyrm :))
Bende bekledim azcik buyusun husran olmasin diye ama akintimdan sebep ilkkez bugun gidicem daha bisey gormedim 15.30 da randevum ilk firsatta yazarm neler gorcez bakalm

Aramizda birgun oldugu icin bana dedigini dusunerek cvpliyrm :))
Bende bekledim azcik buyusun husran olmasin diye ama akintimdan sebep ilkkez bugun gidicem daha bisey gormedim 15.30 da randevum ilk firsatta yazarm neler gorcez bakalm
Aynen cnm:) sana yazdım Alinti yapmayı unutmuşum. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

X