2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sagol canim.Şuan kendine hic dokandirtmiyor iyice tik oldu hic bez koyamadim. Fitil verdim umarim duser.daha onceki asilarda hic ates olmamisti diste cikariyor ikisi oluncami oldu
Bu aşı ateş yapıyor demekki. Bizim olmamıştı şükür, hatta hemşire hafif bir aşı sorun yaşamazsınız demişti.

Emmeyi bıraktı sanki benimle bağını kesti gibi hissediyorum. Büyüdü diye az mutlu emmeyi bıraktı diye biraz mutsuzum.

Emmeyi bıraktı sanki benimle bağını kesti gibi hissediyorum. Büyüdü diye az mutlu emmeyi bıraktı diye biraz mutsuzum.
Biraz daha emse olurmuş ama kendi gönlüyle bırakması daha iyi. En azından memeden kesme stresini yaşamadın.

Dün akşam 10da uykusu geldi uyuttum. Uyurken ölçtüm ateşini 37idi. Ateş düşürücü vermemiştim. Yarım saat sonra ağlayarak uyandı bir baktım terden ıpıslak olmuş sanki banyodan çıkmış

Bir daha ölçtük ateşini 36.2

Sonra ara ara tekrar ölçtüm bir daha çıkmadı ateşi. Böyle bitti gitti

Geçmiş olsun. Terle atar dedikleri bu olsa gerek. Çocuklar ne zaman ateşli hastalık olsa, terledijleri zaman oh bitti diyorum

Bu 18.ay asisindan epey korkmaya başladım,ateş ve havale geçmişi de olunca.5 gun sonra olucak kızımda.Umarim korktuğum gibi geçmez.

15.ayda bırakmıştı benimkide. İki gün boyunca ağladim, kabullenemedim. Nasıl isterseler öyle sekillendiriyorlar hayatlarini:)

Dis çıkarırken yemek çiğnemek istememe olayını ilk kez deneyimlemis oldum ama çok uzun sürdü 3 hafta ve devam ediyor. Bu arada azilarin sancısı, çıkma süreci devam ederken köpek dişler de geliyor. Artık akışına bıraktım illa ki cignesin diye umut bağlamıyorum, üzülüyorum her defasında.

O ter atmadan sonra ateşi tekrar çıkmaz genelde. Bizde öyle oluyo. Gelmiş geçmiş olsun .

Ben de korkmaya başladım aşıdan.
Evet nasıl istiyosalar öyle yapıyorlar gerçekten

6 yaşındaki oğlumun dizleri ağrıyor bu sıra bazen sol, bazen sağ diz kapağı. Bu yaş çocuğu olanlar sizde de var mı bu durum. Büyüme ağrısı mı acaba. Doktora götürsem mi ki, Z zeraseba nedemistimkibenn M miraclemiracle P Platinus hatırladığım sizlerin vardı bu yaşlar da

Bu yaşlarda oluyor canim buyume agrisi sen anlarsın genelde neden olduğunu az çok şikayeti çok fazla ise götür doktora cnm ama arada sırada oluyorsa endişelenme genelde dizden aşağı ağrır kötü birşey olacağını sanmiyorum

Bizim büyük oğlanın üç yaşından beri ara ara oluo . Hatta gece uykudan uyanıp sesli agliodu. Doktor başka şikayeti yoksa büyüme ağrısıdır demişti. Çok koşuyor evin içinde bizimki onada bağlıyorum ben.

Koşup oynayabiliyor. Biraz okula gideceği zaman şikayetleri artıyor. Gitmemek için yapıyor gibi geliyor bana

Benim ki de çok koşuyor evde. Sürekli dans, zıplama halinde. Gece yok. Ama gün içinde dizim ağrıyor diyor. Ama koşmaya devam

Geçmiş olsun. Terle atar dedikleri bu olsa gerek. Çocuklar ne zaman ateşli hastalık olsa, terledijleri zaman oh bitti diyorum

O ter atmadan sonra ateşi tekrar çıkmaz genelde. Bizde öyle oluyo. Gelmiş geçmiş olsun .

Çok sağolun İlk defa ateşlendiğini gördüm gözüm korktu. Bir de aşı ateşiydi sadece. Hastalık olsa ne yapardım.. Amaan çocuk sahibi olmak ne zor ya allah başka dert vermesin tabi

Bizimki de ders caliscagi zaman uykusu gelio. Esnemekten bı hal oluyor
Aynen bir yorgunluk çöküp uykusu geliyor benimkinin de hergün geç kalıyor okula. Dün öğretmeni konuşmuş geç kalma bir daha diye. Bugün sabah kaldırıp da okula yollayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…