Capol ve dolven dönüşümlü ver 4saate bir 10gun önce bir ateşlendi 3gun düşmedi indi çıktı diş sandım değilmiş boğaz enfeksiyonu çıktı doktor bu şekilde verdi bir tatlı kaşığı dönüşümlü 4saatde bir gine düşmese banyo fitil dedi çok zor günlerdi şimdi ıyi şükürler olsun birde evde capol varsa 15gun içinde atcan faydası yokmuş yenisini alıp vereceksinÇok şükür şimdi iyiEn son saat 7de çıktı ateşi 38.6 oldu. Islak bez koydum artık izin verdiği kadar calpol verdim. Sonra düştü37e uyuyakalmışım ben de 10da uyandık 36.7 e inmiş
Şimdi de sürekli dokunup duruyorum ateşi var mı diye inşallah bir daha çıkmaz
Yeni açtım calpolu. Hem diş çıkarıyor hem de dün aşı oldu. Bugün bir kolundaki aşı yeri şişmiş kızarmış. Dü yoktuCapol ve dolven dönüşümlü ver 4saate bir 10gun önce bir ateşlendi 3gun düşmedi indi çıktı diş sandım değilmiş boğaz enfeksiyonu çıktı doktor bu şekilde verdi bir tatlı kaşığı dönüşümlü 4saatde bir gine düşmese banyo fitil dedi çok zor günlerdi şimdi ıyi şükürler olsun birde evde capol varsa 15gun içinde atcan faydası yokmuş yenisini alıp vereceksin
Benim ki de çok emiyor ve demiri düşük. İlacı da içiremiyorum. Ağlaya ağlaya çeyreğini ancak içiyor, döküyor, tükürüyorBende tek benimki bu kadar emiyor diyordum çok meme emmekden demirimiz gine düşmüş doktor gündüz emzirme dedi ama durmuyor emiyor hatta geçen salça sürdüm ıslak mendille siliyor anne meme diye bağırıyor bizim iş zor olcak
1 tatlı kaşığı içebilir artık çok gelmez. Hafif bir aşı demişti bize hemşire ateşi olmaz demişti. Acaba başka birşey den mi ateşi çıkıyor. Boğazına Baktırırsa telefonun ışığıyla bak kızarıklık var mıYeni açtım calpolu. Hem diş çıkarıyor hem de dün aşı oldu. Bugün bir kolundaki aşı yeri şişmiş kızarmış. Dü yoktu
Ateşi yok düştü yazdıktan sonra yine 37.6 oldu. Ateşi yükselince ağlamaya başlıyor hemen. Bu sefer ateş düşürücü vermedim. Soydum ıslak bez koydum. Biraz düştü uyuyakaldı şimdi.
Ben gece 4 saatte bir verdim ama bir çay kaşığı. Tatlı kaşığı çok olmaz di mi
Banada ferrosanol verdi şırınga ile ağzına basıyorum disleri lekelenmeye başladı çok kötü görüntü ama yapcak birşey yok 2saat meme vermiyorum demiri kaç sizinkinin tadı çok kötü son carr böyle buldum yemeklerinde meyve suyunda anladiBenim ki de çok emiyor ve demiri düşük. İlacı da içiremiyorum. Ağlaya ağlaya çeyreğini ancak içiyor, döküyor, tükürüyor
5ml ver dedi şırınga çok ıyi oluyor yatırıyorum yastığa ellerini tutuyorum ağzına sıkıyorum azar azar yutdukça başını dik tutuyorumki bazen kusuyorBenim ki de çok emiyor ve demiri düşük. İlacı da içiremiyorum. Ağlaya ağlaya çeyreğini ancak içiyor, döküyor, tükürüyor
Benimki 17aylik cnm bir tatlı verdim tam geldi senin gibi düşünmüşüm bende doktorum bir tatlı demisidiYeni açtım calpolu. Hem diş çıkarıyor hem de dün aşı oldu. Bugün bir kolundaki aşı yeri şişmiş kızarmış. Dü yoktu
Ateşi yok düştü yazdıktan sonra yine 37.6 oldu. Ateşi yükselince ağlamaya başlıyor hemen. Bu sefer ateş düşürücü vermedim. Soydum ıslak bez koydum. Biraz düştü uyuyakaldı şimdi.
Ben gece 4 saatte bir verdim ama bir çay kaşığı. Tatlı kaşığı çok olmaz di mi
Bende şırınga ile veriyorum ama ağzını asla açmıyor. Yurmadığı içinde süzülüyor ağzından5ml ver dedi şırınga çok ıyi oluyor yatırıyorum yastığa ellerini tutuyorum ağzına sıkıyorum azar azar yutdukça başını dik tutuyorumki bazen kusuyor
Bende şırınga ile veriyorum ama ağzını asla açmıyor. Yurmadığı içinde süzülüyor
Hgb 10 ama kırmızı kan hücreleri çok düşmüş. Doktor demiri aşırı düşük dedi. Ferifer verdi. Kaşık şeklinde, onu lırıngaya çekip veriyorum. Bir kutusu bitti ama demiri yükselmedi sanırım. Çünkü ağlarken katılma durumu var. Demir eksikliğinden oluyor buBanada ferrosanol verdi şırınga ile ağzına basıyorum disleri lekelenmeye başladı çok kötü görüntü ama yapcak birşey yok 2saat meme vermiyorum demiri kaç sizinkinin tadı çok kötü son carr böyle buldum yemeklerinde meyve suyunda anladi
Aynen öyle. Şırıngayı ağzının kenarından sıkıyorum, yutmuyor boğulur gibi oluyor. Geçen çay kaşığıyla verdim içti yemek sanıp. Bu sefer gün boyu kaşıkla beslenmeyi reddettiAğzının yanına cnm iyice koyuyorum genelde ağlıyor çok zor vermek işkence gerçekten inşallah biran once duzelir
O zaman bir tatlı kaşığı vereyim. Bir deneyeyim bakmayı olmazsa akşam babasıyla bakarız bir de1 tatlı kaşığı içebilir artık çok gelmez. Hafif bir aşı demişti bize hemşire ateşi olmaz demişti. Acaba başka birşey den mi ateşi çıkıyor. Boğazına Baktırırsa telefonun ışığıyla bak kızarıklık var mı
Bizim sadece demir düşmüş diğer değerlerinde sorun yok 6aylikken demire başlamışdik 9aylikken demiri düşük çıktı 11aylikken yükseldi ve bıraktık geçen ay gine baktirdim demir 60 cıktı yeni düşmeye başlamış gine surup geçdimçünkü bu durumdan başka bizde yükseltmedi doktor sadece cok sık emdiginden düşmüş deDi tırnakları cabuk kırılıyor bir kerede katilma nöbeti oldu ağladı ve morardı çok korktum ozaman inşallah geçer kurtuluruzHgb 10 ama kırmızı kan hücreleri çok düşmüş. Doktor demiri aşırı düşük dedi. Ferifer verdi. Kaşık şeklinde, onu lırıngaya çekip veriyorum. Bir kutusu bitti ama demiri yükselmedi sanırım. Çünkü ağlarken katılma durumu var. Demir eksikliğinden oluyor bu
Erken bencede .2 yaşına bile girmemiş oluyor. Erken olmaz mı canım? Gerçi bazen 6 aylık başlıyorlar eğitime ama bana olmaz gibi geliyor.
Cnm muslin dahi örtme. Ateş 36.5 e ininceye kadar örtme üstünü. Anne yüreği işte. Benimki ateslendigi zaman gece üstünü ortmezdim. Ama emzirirken sımsıkı sarılmak isterdim üşümesin diyeOğlum 18 ay aşılarını oldu bugün. Uyutmadan önce ateşi 37 idi calpol verdim uyudu. 2de uyandı titreyerek. 38. 4 olmuş ateşi.
Soydum hemen beziyle oturdu tekrar calpol verdim. Elimle ıslattım kulak arkaşarını koltuk altını kasıklarını. Hiç hoşlanmadı çok ağladı. Koltuk altından ölçüyoruz ateşini ona da bağıra çağıra ağlıyor. Bir buçk saate yakın oturduk. 37e düştü uyudu.
Üstünde askılı badi var sadece. Müslin örttüm bir de. Arada koltuk altından ölçüyorum. Tekrar çıkarsa ateşi diye korkudan uyuyamıyorum
Üstü de çok ince hastalanır mı acaba soğuk alıp
Uyurken ateşi çıksa ne yapıcam
Geçmiş olsun. Umay ın da aşı sonrası aşı problemi olmuştu. İkinci günü sanırım onunda. Üstünü inceltip koltuk altı, alın ılık bez koyun.Hayirli sabahlar kizlar kizim asi sonrasinda ates oldu gece hic dusmedi 2 kere ilik dus aldirdim calpol verdim faydasi olmadi suanda hala 38.5 esim eczaneye gitti fitil falan ne verirse almak icin sizin onerileriniz varmi
Sagol canim.Şuan kendine hic dokandirtmiyor iyice tik oldu hic bez koyamadim. Fitil verdim umarim duser.daha onceki asilarda hic ates olmamisti diste cikariyor ikisi oluncami olduGeçmiş olsun. Umay ın da aşı sonrası aşı problemi olmuştu. İkinci günü sanırım onunda. Üstünü inceltip koltuk altı, alın ılık bez koyun.