2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben lazimligi erken almıştım. Konuşan tuvalet olanlardan. Banyoya koydum. Oğlum bu senin dedim. Oyun gibi gitti geldi oturdu. Kendine ait olduğunu biliyordu. Sonra zamanı gelince çok kolay alıştı.

Biz hala tek uykuya geçemedik 17 buçuk aylık oldu
Yalnız değilsin, gece rahat 4 kere emmek için uyanıyor. Aç değil. Gece yatmadan önce 1 muz yer. Hatta dünki muz ufaktı, sanırım doymadı üstüne çorba içti yattı. Her 2 saatte bir emmeye kalkıyor.. Bence benim memeden ayırma çok sancılı olacak. Aşırı düşkün. Her yemekten sonra emer. Oyum oynarken bir bakar gelir emer. Artık yürüyor ya ayakta emiyor gidiyor

Benim oğlum zorla emiyo yavaş yavaş bırakıyo ben de üzülüyorum. Eskiden sabahları iyi emerdi artık bir sabah emiyosa iki sabah emmiyo

Bugün sabah zeytin yerken boğazına kaçtı öksürefek çıkardı. Ondan beri katı yiyecek sokmuyor ağzına diliyle yitiyor. Gerçi sanki sabah da ekmek yemek istememiştir olaydan önce. Umarım tramva olmamıştır çocuk da

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen olmamıştır ama biz anneler olarak her şeyi ona yorariz böyle durumlarda. Bazen benim oğluma da oluyo o zaman yemeğe devam etmek istemiyo o gün yemek konusunda zorluyo ama sonra geciyo.

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen olmamıştır ama biz anneler olarak her şeyi ona yorariz böyle durumlarda. Bazen benim oğluma da oluyo o zaman yemeğe devam etmek istemiyo o gün yemek konusunda zorluyo ama sonra geciyo.
Sağol, inşallah öyledir. Muzu sever onu yemedi, bebe bisküvisi verdim eline bir ısırdı bıraktı. Yarına düzelmiş olur inşallah

Oğlum 18 ay aşılarını oldu bugün. Uyutmadan önce ateşi 37 idi calpol verdim uyudu. 2de uyandı titreyerek. 38. 4 olmuş ateşi.

Soydum hemen beziyle oturdu tekrar calpol verdim. Elimle ıslattım kulak arkaşarını koltuk altını kasıklarını. Hiç hoşlanmadı çok ağladı. Koltuk altından ölçüyoruz ateşini ona da bağıra çağıra ağlıyor. Bir buçk saate yakın oturduk. 37e düştü uyudu.

Üstünde askılı badi var sadece. Müslin örttüm bir de. Arada koltuk altından ölçüyorum. Tekrar çıkarsa ateşi diye korkudan uyuyamıyorum

Üstü de çok ince hastalanır mı acaba soğuk alıp

Uyurken ateşi çıksa ne yapıcam

Geçmiş
Geçmiş olsun, üstünü örtme ateşi çıkabilir. Ateş düşürücünün etkisi geçene kadar Çıkmaz ateşi. Alarm kur öyle yat, sık sık uyanıp kontrol edersin. 1 yaş aşısında çıkmış mıydı ateşi,

Bizim de aynı. Ek olarak bazı hayvan sesleri var sadece. Başka birşey yok
Aynen bizim de öyle. Tekrar da etmek istemiyor. Abisi de böyleydi ama düşünüyorum da onun daha çok kelimesi vardı. Yerinde durmayan bir çocuk ilgisini veremiyor diye düşünüyorum

Yok daha önce hiçbir aşısında çıkmadı ateşi. En fazla birazcık huysuzlandı

Alarm kurmayı düşündüm de dönünce üstünü açıyor. Bu sefer de üşümez mi çıplak kolu bacağı
Müslin örttüm sadece incecik o da

37.7 ateşi şu an

Eviniz kaç derece bilmiyorum ama örttükçe daha hızlı çıkıyor ateşleri.

Çok şükür kendi halletmiş zeytin olayını oksurerek. Kızımda benzer bir şey yaşadık ve üç hafta katı bir şey yutmadi.Ilk zamanlar katı şeyleri ağzına bile almıyordu, kademeli şekilde önce almaya sonra tekrar yemeye başladı.
Yine üç hafta oluyordur sanırım bu sefer de çiğnememe sorunumuz var. Alt azilar çıkmaya başladı, kırmızı sis halde diye yemek istemiyor diye düşündüm ama şimdi de dili ve üst damagiyla katı şeyleri ogutmeye çalışıp öyle yutuyor, cignemiyor.Bu kız bana beslenme konusunda coook çektirdi

Geçmiş olsun canim.. İnşallah şuan iyidir ve ateş olayı bitmiştir

Geçmiş olsun canim.. İnşallah şuan iyidir ve ateş olayı bitmiştir
Çok şükür şimdi iyi En son saat 7de çıktı ateşi 38.6 oldu. Islak bez koydum artık izin verdiği kadar calpol verdim. Sonra düştü37e uyuyakalmışım ben de 10da uyandık 36.7 e inmiş

Şimdi de sürekli dokunup duruyorum ateşi var mı diye inşallah bir daha çıkmaz

Bugün düzeldi şükür, benim de en büyük korkum boğaza kaçması, büyük oğlumun ciğerine kaçmıştı operasyon oldu. Birşey kaçınca elim ayağım birbirine giriyor. Size de geçmiş olsun.

Diş çıkarırken çiğnemek istemiyorlar. Çorba, yoğurt yiyor benim ki de o zamanlar. Yemekleri de ezerek veriyorum diş çıkarma aşamasında yoksa çıkarıyor

Bende tek benimki bu kadar emiyor diyordum çok meme emmekden demirimiz gine düşmüş doktor gündüz emzirme dedi ama durmuyor emiyor hatta geçen salça sürdüm ıslak mendille siliyor anne meme diye bağırıyor bizim iş zor olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…