Ben lazimligi erken almıştım. Konuşan tuvalet olanlardan. Banyoya koydum. Oğlum bu senin dedim. Oyun gibi gitti geldi oturdu. Kendine ait olduğunu biliyordu. Sonra zamanı gelince çok kolay alıştı.Ben de erken olduğunu düşünüyorum, ama bizim bıdırık her kaka yapışında kaka yapeyom diye bağırıyor. Bir kere diş fırçalarken klozeti gösterdi anne çiş kaka dedi, oturtmamı ister misin dedim donunu indirdi kendi, ama tam totoyu koycakken ağladı ben de hemen indirdim öptüm tamam annecim istemezsen oturma dedim. bütün bebeklerini tutuyo oyuncak kutusuna anneeem çiş diyor, bi lazımlık alsam kenarda dursa mı diyorum. Canı isterse otursun istemezse dursun
Yalnız değilsin, gece rahat 4 kere emmek için uyanıyor. Aç değil. Gece yatmadan önce 1 muz yer. Hatta dünki muz ufaktı, sanırım doymadı üstüne çorba içti yattı. Her 2 saatte bir emmeye kalkıyor.. Bence benim memeden ayırma çok sancılı olacak. Aşırı düşkün. Her yemekten sonra emer. Oyum oynarken bir bakar gelir emer. Artık yürüyor ya ayakta emiyor gidiyorBiz hala tek uykuya geçemedik 17 buçuk aylık oldu
Ben de alayım o vakitBen lazimligi erken almıştım. Konuşan tuvalet olanlardan. Banyoya koydum. Oğlum bu senin dedim. Oyun gibi gitti geldi oturdu. Kendine ait olduğunu biliyordu. Sonra zamanı gelince çok kolay alıştı.
Benim oğlum zorla emiyo yavaş yavaş bırakıyo ben de üzülüyorum. Eskiden sabahları iyi emerdi artık bir sabah emiyosa iki sabah emmiyoYalnız değilsin, gece rahat 4 kere emmek için uyanıyor. Aç değil. Gece yatmadan önce 1 muz yer. Hatta dünki muz ufaktı, sanırım doymadı üstüne çorba içti yattı. Her 2 saatte bir emmeye kalkıyor.. Bence benim memeden ayırma çok sancılı olacak. Aşırı düşkün. Her yemekten sonra emer. Oyum oynarken bir bakar gelir emer. Artık yürüyor ya ayakta emiyor gidiyor
Geçmiş olsun canım. Muhtemelen olmamıştır ama biz anneler olarak her şeyi ona yorariz böyle durumlarda. Bazen benim oğluma da oluyo o zaman yemeğe devam etmek istemiyo o gün yemek konusunda zorluyo ama sonra geciyo.Bugün sabah zeytin yerken boğazına kaçtı öksürefek çıkardı. Ondan beri katı yiyecek sokmuyor ağzına diliyle yitiyor. Gerçi sanki sabah da ekmek yemek istememiştir olaydan önce. Umarım tramva olmamıştır çocuk da
Sağol, inşallah öyledir. Muzu sever onu yemedi, bebe bisküvisi verdim eline bir ısırdı bıraktı. Yarına düzelmiş olur inşallahGeçmiş olsun canım. Muhtemelen olmamıştır ama biz anneler olarak her şeyi ona yorariz böyle durumlarda. Bazen benim oğluma da oluyo o zaman yemeğe devam etmek istemiyo o gün yemek konusunda zorluyo ama sonra geciyo.
Bizim de aynı. Ek olarak bazı hayvan sesleri var sadece. Başka birşey yokMaşallah. Bizim de uyku sorunumuz var. Benim ki henüz tam olarak kelimesi çok değil. Anne baba abi mama dede,
2 yaşına bile girmemiş oluyor. Erken olmaz mı canım? Gerçi bazen 6 aylık başlıyorlar eğitime ama bana olmaz gibi geliyor.Bu yaz bı denicem. Ama hiç ustelemem. Erken. Geliyor. Anca öbür yaza kalcak sanki.
Geçmiş olsun, üstünü örtme ateşi çıkabilir. Ateş düşürücünün etkisi geçene kadar Çıkmaz ateşi. Alarm kur öyle yat, sık sık uyanıp kontrol edersin. 1 yaş aşısında çıkmış mıydı ateşi,Oğlum 18 ay aşılarını oldu bugün. Uyutmadan önce ateşi 37 idi calpol verdim uyudu. 2de uyandı titreyerek. 38. 4 olmuş ateşi.
Soydum hemen beziyle oturdu tekrar calpol verdim. Elimle ıslattım kulak arkaşarını koltuk altını kasıklarını. Hiç hoşlanmadı çok ağladı. Koltuk altından ölçüyoruz ateşini ona da bağıra çağıra ağlıyor. Bir buçk saate yakın oturduk. 37e düştü uyudu.
Üstünde askılı badi var sadece. Müslin örttüm bir de. Arada koltuk altından ölçüyorum. Tekrar çıkarsa ateşi diye korkudan uyuyamıyorum
Üstü de çok ince hastalanır mı acaba soğuk alıp
Uyurken ateşi çıksa ne yapıcam
Aynen bizim de öyle. Tekrar da etmek istemiyor. Abisi de böyleydi ama düşünüyorum da onun daha çok kelimesi vardı. Yerinde durmayan bir çocuk ilgisini veremiyor diye düşünüyorumBizim de aynı. Ek olarak bazı hayvan sesleri var sadece. Başka birşey yok
Yok daha önce hiçbir aşısında çıkmadı ateşi. En fazla birazcık huysuzlandıGeçmiş
Geçmiş olsun, üstünü örtme ateşi çıkabilir. Ateş düşürücünün etkisi geçene kadar Çıkmaz ateşi. Alarm kur öyle yat, sık sık uyanıp kontrol edersin. 1 yaş aşısında çıkmış mıydı ateşi,
Eviniz kaç derece bilmiyorum ama örttükçe daha hızlı çıkıyor ateşleri.Yok daha önce hiçbir aşısında çıkmadı ateşi. En fazla birazcık huysuzlandı
Alarm kurmayı düşündüm de dönünce üstünü açıyor. Bu sefer de üşümez mi çıplak kolu bacağı
Müslin örttüm sadece incecik o da
37.7 ateşi şu an
Çok şükür kendi halletmiş zeytin olayını oksurerek. Kızımda benzer bir şey yaşadık ve üç hafta katı bir şey yutmadi.Ilk zamanlar katı şeyleri ağzına bile almıyordu, kademeli şekilde önce almaya sonra tekrar yemeye başladı.Bugün sabah zeytin yerken boğazına kaçtı öksürefek çıkardı. Ondan beri katı yiyecek sokmuyor ağzına diliyle yitiyor. Gerçi sanki sabah da ekmek yemek istememiştir olaydan önce. Umarım tramva olmamıştır çocuk da
Geçmiş olsun canim.. İnşallah şuan iyidir ve ateş olayı bitmiştirYok daha önce hiçbir aşısında çıkmadı ateşi. En fazla birazcık huysuzlandı
Alarm kurmayı düşündüm de dönünce üstünü açıyor. Bu sefer de üşümez mi çıplak kolu bacağı
Müslin örttüm sadece incecik o da
37.7 ateşi şu an
Çok şükür şimdi iyiGeçmiş olsun canim.. İnşallah şuan iyidir ve ateş olayı bitmiştir
Bugün düzeldi şükür, benim de en büyük korkum boğaza kaçması, büyük oğlumun ciğerine kaçmıştı operasyon oldu. Birşey kaçınca elim ayağım birbirine giriyor. Size de geçmiş olsun.Çok şükür kendi halletmiş zeytin olayını oksurerek. Kızımda benzer bir şey yaşadık ve üç hafta katı bir şey yutmadi.Ilk zamanlar katı şeyleri ağzına bile almıyordu, kademeli şekilde önce almaya sonra tekrar yemeye başladı.
Yine üç hafta oluyordur sanırım bu sefer de çiğnememe sorunumuz var. Alt azilar çıkmaya başladı, kırmızı sis halde diye yemek istemiyor diye düşündüm ama şimdi de dili ve üst damagiyla katı şeyleri ogutmeye çalışıp öyle yutuyor, cignemiyor.Bu kız bana beslenme konusunda coook çektirdi
Bende tek benimki bu kadar emiyor diyordum çok meme emmekden demirimiz gine düşmüş doktor gündüz emzirme dedi ama durmuyor emiyor hatta geçen salça sürdüm ıslak mendille siliyor anne meme diye bağırıyor bizim iş zor olcakYalnız değilsin, gece rahat 4 kere emmek için uyanıyor. Aç değil. Gece yatmadan önce 1 muz yer. Hatta dünki muz ufaktı, sanırım doymadı üstüne çorba içti yattı. Her 2 saatte bir emmeye kalkıyor.. Bence benim memeden ayırma çok sancılı olacak. Aşırı düşkün. Her yemekten sonra emer. Oyum oynarken bir bakar gelir emer. Artık yürüyor ya ayakta emiyor gidiyor