2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebişinin bıngıldağı kapanmayan var mı bizim hala açık ya 18 aylık olmaz üzereyiz
Benim oğlanın 5 kuruş büyüklüğünde açık hala. 18 ay aşısına kadar d vitamini kullansın hala kapanmamış olursa çocuk doktoruna yönlendiricem demişti sağlık ocağındaki hemşire 1 ay önce. 5 nisanda aşısı var bakalım ne diyecekler

Kızlar sonunda oğlum yürüdü. Hemen Fakir sevindirdim.hanibyaşkılar der ya birden ayaga kalkacak ve yürümeye başlayacak. Valla doğru. Ben oturuyordum sinirden de bir elimde çikolata bir elimde kahve keyif yapıyordum. Bu da yerde oynuyordu. Aramızda epey açık. Salon büyük.. Bu elimdeki fıktıklı çıkolataya baktı vey vey dedi, hadi ordan dedim. Birden ayağa kalktı, yürüyerek yanıma geldi. Hiç ses çıkarmadım. Çikolatayı agzına aldı ve tekrar yürğrekeywrek yerine gitti. Araba oynamaya devam etti. Oha dedim gene boğaz uğruna yaptı.. Ama ben nasıl mutlu oldum. Gerçekten herseyi vakti saati varmış gerçi bizim ki geç oldu. Buranın en geç yürüyen bebesi ünvanına sahip

Gözün aydın cnm

Bizimki yeni kapandı hatta doktora bile gittik test yaptı 2yasa kadar yolu var dedi bir baktım kapanmis

Haydiii hayırlı uğurlu olsuuunnn maşallah Artık görürüz kahve keyfini senin gez peşine babam gez

Kızlar oğlum boğaz enfeksiyonu geçiriyor ilk kez antibiyotik kullanıcaz inşallah dokunmaz hiç birşey yemiyor ve ateşi var
Yoğurt çorba muz ver yerse zorlama. Benim küçük çok gecirdi boğaz enfeksiyonu. Antibiyotik ishal yapar mutlaka probiyotik kullan. Antibiyotik ishali çok fena pişik yapıyor çünkü. Reflor yada maflor kullanıyoruz probiyotik olarak. Geçmiş olsun cnm

Sağol cnm yemesi çok az birde ağzı pamuğun olmuş

Sağol cnm yemesi çok az birde ağzı pamuğun olmuş
Hasta olduğunda çocuklar az yer, vücut sindirimle uğraşmak yerine mikropla savaşmak istiyormuş. Yoğurt yerse onu yedirmeye çalış. Hem mideyi yormaz hem de doğal probiyotik. Bir de demir ilacı içiyorsa kes bir süre,

Gözün aydın canm çok sevindim ,bence o zaten bu isi çözmüştü de işine gelmedi yürümek

Deliriyorum artık..2 ay olucak çoğu gece uyanıp 3-4 saat uyumuyor.Gunduzleri tek uyku olduğunda da bu böyle, bazen cildirip gündüz hiç uyumadiginda da...Distir bilmem nedir diyorum da bende hal kalmadı artık.Esim ne uyutabiliyor ne yedirebiliyor.Gucum tükendi ya, neden ben herkesin uyuduğu vakitte gece 3lere kadar çocuk uyutmaya çalışıyorum.Uyutmayayim diyorum ışığı açmadan takılsın ne yapıyorsa aglamasiyla apartmani ayağa kaldırır.Ne yemesi düzgün ne uykusu.Kafa gitti bende,bittim gibi bir sey

Ayyy çok sevindim. Gözünüz aydın.

Gözün aydın Miraç. Yine mama peşinde oldu . Erkeklerin kalbine giden yol boğazdan gectiginin bı ispatı daha işte vey vey

Bol bol emiyor sağolun demir ilacı kullanıyoruz kestim geçen ay demiri düşmeye başlamış di surup varmıydı doktorumuz hastayken kestim bugün daha iyi ateşi yok çok mız miz ama

Canm uyandıktan sonra uyku halinden çıkarmamaya çalış yani oyun, TV, ışık vs görmesin. Bak herkes uyuyor gördün mü de. Bi kere ilgi dağılınca 3 saat ileri atıyor zaten

10 gün öncesine kadar bizde öyleydik 2 ayı aşkın bir süre sürdü. 1 saatten fazla uyanık kalıyordu. Ama asla yataktan kaldırmadım uyutmaya çalıştım hep.
Ben çıkan 4 azı diş ve son büyüme atağına yordum. Maşallah diyeyim artık uykular fena değil. Düzelicek canım sizinde biraz zorlayıcı oluyor.

Kızlar bugun kızım 9 aydır ilk kez elimden öğütülmüş ceviz ve kıymalı makarna yedi. Çok büyük beslenme sorunumuz var. Ne kaşıkla nede elimden birşey asla yemez...
inşallah düzene girecek umutlandım çok mutlu oldum paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…