- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
Dogru diyorsun canım, uykusu açılsın diye bakıniyor uyanınca zaten.Uzerine bir ses duysa ışık görse sar başa yapıp saatlerce uğraşıyorum uyutmak için.İnsallaj basarabilirsin.Cok teşekkür ederimCanm uyandıktan sonra uyku halinden çıkarmamaya çalış yani oyun, TV, ışık vs görmesin. Bak herkes uyuyor gördün mü de. Bi kere ilgi dağılınca 3 saat ileri atıyor zaten
Maşallah size canim.Evet bizde de hem dişler var hem son atağı sürüyordu en son.Bitsin ama artık ya.İnsan dinlenmek için gece olsun ister,ben aksine korkuyorum hava kararmasın istiyorum.İnsallah bizde de bu süreç biter,teşekkür ederim canım10 gün öncesine kadar bizde öyleydik 2 ayı aşkın bir süre sürdü. 1 saatten fazla uyanık kalıyordu. Ama asla yataktan kaldırmadım uyutmaya çalıştım hep.
Ben çıkan 4 azı diş ve son büyüme atağına yordum. Maşallah diyeyim artık uykular fena değil. Düzelicek canım sizinde biraz zorlayıcı oluyor.
Tekrardan maşallah demek istedim,devamı da gelicek inşallah.Kızlar bugun kızım 9 aydır ilk kez elimden öğütülmüş ceviz ve kıymalı makarna yedi. Çok büyük beslenme sorunumuz var. Ne kaşıkla nede elimden birşey asla yemez...
inşallah düzene girecek umutlandım çok mutlu oldum paylaşmak istedim
Maşallah. Bizim de uyku sorunumuz var. Benim ki henüz tam olarak kelimesi çok değil. Anne baba abi mama dede,Kızlar uzun zamandır yazamadım . Biz 17 buçuk aylık olduk . Çok gelişmeler var. Ayrıca bilingual olayına girdik uzun süredir. İngilizce de öğretmeye çalışıyorum bunun için bir sürü sayfadan destek alıyorum ve sizlere de tavsiye ediyorum. Dil gelisimimiz çok iyi gidiyo. Bir dönem büyük uyku sorunları yaşamaya başladık sonra geçti.
Maşallah kuzucuğaKızlar uzun zamandır yazamadım . Biz 17 buçuk aylık olduk . Çok gelişmeler var. Ayrıca bilingual olayına girdik uzun süredir. İngilizce de öğretmeye çalışıyorum bunun için bir sürü sayfadan destek alıyorum ve sizlere de tavsiye ediyorum. Dil gelisimimiz çok iyi gidiyo. Bir dönem büyük uyku sorunları yaşamaya başladık sonra geçti.
MybilingualchildMaşallah kuzucuğa
Oğlum da 4 diş birden çıkarmaya çalışıyordu biri çıktı kaldı 3 ama gece deliksiz uyuyor nasıl iş anlamadım. Diş çıkarmıyorken kırk kere uyanıyordu
Dil öğretmek için hangi sayfalardan yararlanıyorsun yazar mısın
Ben psikolojik altyapısına başladım ama şuan çok erken olduğunu düşünüyorum. Eskiden klozetten korkuyodu artık korkmuyo zaman zaman oturuyorum sifona basıyoruz. Dil gelişimi de gayet iyi ama henüz hiç cisi ya da kakası gelincE soylemedi. Erken başlamak hem anneyi hem bebeği yıpratıyor. Doğru zamanda uygun olduklarında psikolojik alt yapısı uygunsa çabuk öğrenir diye düşünüyorumKızlar selamlar herkese , bebişlere ne zaman tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorsunuz deneyimli anneler de fikirlerini paylasırsa sevinirim.
Çocukla alakalı bir durum bu. Büyük oğlum da 2 buçuk yaşında denediğimde olmadı, onun hazır olmaasıbı bekledim 3 yaşında bir hafta da gece gündüz öğrendi. Zorlamamak gerekiyor.Kızlar selamlar herkese , bebişlere ne zaman tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorsunuz deneyimli anneler de fikirlerini paylasırsa sevinirim.
Aynen iki buçuk yaşında denedik. Her yer battı. Hiç soylemedi. Ara verdim. Üç yaşında bı hafta içinde hem gece hem gündüz bezinden ayrıldık masallah çok kolay oldu. İnşallah küçüğüm de böyle kolay olurÇocukla alakalı bir durum bu. Büyük oğlum da 2 buçuk yaşında denediğimde olmadı, onun hazır olmaasıbı bekledim 3 yaşında bir hafta da gece gündüz öğrendi. Zorlamamak gerekiyor.
Kasları ancak gelişiyor bence. Yaz mevsimi bu iş için en uygun olanı,Aynen iki buçuk yaşında denedik. Her yer battı. Hiç soylemedi. Ara verdim. Üç yaşında bı hafta içinde hem gece hem gündüz bezinden ayrıldık masallah çok kolay oldu. İnşallah küçüğüm de böyle kolay olur
Bu yaz bı denicem. Ama hiç ustelemem. Erken. Geliyor. Anca öbür yaza kalcak sanki.Kasları ancak gelişiyor bence. Yaz mevsimi bu iş için en uygun olanı,
Bu Yaz zor sanki çok küçükler dahaBu yaz bı denicem. Ama hiç ustelemem. Erken. Geliyor. Anca öbür yaza kalcak sanki.
Büyük ihtimalle. Acelem yok zaten. Günlerim çok yoğun gecio zatenBu Yaz zor sanki çok küçükler daha
Bu yaz bende bi deneme yapmak istiyorum bakalım ama bende ustelememBu yaz bı denicem. Ama hiç ustelemem. Erken. Geliyor. Anca öbür yaza
Bebek hazırsa zaten çabuk kavrıyor.degilse aceleye gerek yok zaten. İki yaşında öğrenen var . Benim gözlemlediğim iki yasinda uzun sürüyor kavrayip uyum sağlaması. İki buçuk üç yaşında çok daha kolay oluyo. Tabiki değişken bı durum bu . Her çocuk kendine hasBu yaz bende bi deneme yapmak istiyorum bakalım ama bende ustelemem