Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Bizimkinde hiç birşey olmamıştıKızlar Su çiçeği aşısı gelmiş çok az sayıda ebemiz bizim için ayırmış yarın sabah gidip olucaz. Şu çiçeğinde ateş , ağrı vs oldu mu ? Vurulanlardan bilgi bekliyorum.
Biz yemek masasini salondan çıkardık. Aldık bı yer sofrası ailece yerde yiyoruz. Küçük mama sandalyesi ni hiç sevmedi zaten. Yer sofrası çok eğlenceli geliyo ona. Abisiyle aynı tabaktan yiyor. Kendi öyle istiyor. Bı kaşık aliyo eline herkesin tabağıni karıştırıyorBenim ki de tam olarak böyle. Bir de kendini yere atıp ağlamaya başladı. Kendini geri atıyorsa imkanı yok tutamıyorsun. Gece yarım saatte bir kalkıyor. Atak döneminde diye düşünüyorum artık.
Yeni trendi de yemek yerken maama sandalyesinde değil normal sandalye de oturmak. Sadece otursa iyi masaya çıkmaya çalışıyor
Evet,sabahları 7de güne başlıyoruz direkt huysuzlukla,ağlamak zirlamak tekmeleri nereye gelirse savurmak vbYa benim de oğluma şu iki gündür bişey oldu . Herşeye ağlar oldu. Kafam bir milyon oldu kimseyi duymaz oldum.duysam da anlamıyorum
Oglumda olumsuz bişi olmadı canım. Insallah sorunsuz atlatirsiniz sizdeKızlar Su çiçeği aşısı gelmiş çok az sayıda ebemiz bizim için ayırmış yarın sabah gidip olucaz. Şu çiçeğinde ateş , ağrı vs oldu mu ? Vurulanlardan bilgi bekliyorum.
Yaaa o kendini ordan oraya savura savura ağlamak benim kuşumda da ortaya çıktıUyku neydi? Bir anne kesintisiz 2 saat uyuduysa mutlu olmayı nasıl basariyordu? Peki her sabah bel ağrısı bir yerinin tutulmasıyla yataktan kalkmak nasıl bir acıydı?
Ve bir de 14,5 aylık kızımın şimdiden bebek ergenligindeymis gibi her şeye ağlaması var tabi.İstedigi bir şey olmadıysa,keyfi yerinde değilse(ki uzun zamandır değil) kolları bacakları savura savura vuruyor bize.Amac vurmak değildir ama fena oldu su bir aydir.
Sizlere de selam Ekim anneleri
Yere otursak sanırım sofrayı başımıza geçirirBiz yemek masasini salondan çıkardık. Aldık bı yer sofrası ailece yerde yiyoruz. Küçük mama sandalyesi ni hiç sevmedi zaten. Yer sofrası çok eğlenceli geliyo ona. Abisiyle aynı tabaktan yiyor. Kendi öyle istiyor. Bı kaşık aliyo eline herkesin tabağıni karıştırıyorbiz bı elimizle hep bebeği tutmaya çalışıyoruz falan.uyku geceler yapışık . Eme eme sabah ediyoruz. Koltuk köşelerinde. Her sabah boynum tutulmuş uyanıyorum. Sırt ve bel ağrım hiç geçmiyor. Bı inat damarı var . Bugün astronot tulum giydirdim . Bedeni oluyor mu diye. Beş dakika durmadı . Çok kızdı. Hemen çıkardım tulumu yere attı. Baka baka yarm saat ağladı. Sinirden yırttı kendini. Yok artk dedim yaaa. Boyu kadar inadı var. Oyyy . Bizde de böyle işte durumlar
Bu satırları şu an bizim kuduruğun topuğuyla ağzım deşilirken okuyorum, diyeceklerim bu kadarEvet,sabahları 7de güne başlıyoruz direkt huysuzlukla,ağlamak zirlamak tekmeleri nereye gelirse savurmak vbumarım geçici bir süreçtir de yavrular eski hallerine döner daha sakin,huylu
Su çiçeği aşısını sormuşsun kızım yaşında oldu ağrı,ateş yaşamadık.4. ay aşısı haric menenjitte dahil bir sıkıntı yaşamadık asilarda cok sukur.sizinde rahat geçer inşallah
Aslında bebeğe göre değişir. Büyük oğlum yirmi ay emzik emdi. Sürekli ağzında emzik olduğu için başka hiç biseyi ağzına almazdı. Emzigi her gün kaynatirdim. Küçük emzik kullanmıyor.uc aylıkken başladı elini emmeye. Hala hem eli ağzında hem bulduğu herşey ağzındaBu ağıza sokmalar bitti mi sizde ya çocuk petekleri yaliyo hala. Balık tutma oyunu aldım tek tek hepsini yaladı ısırdı attı. Ağızla tanıma dönemi ne zamana kadar sürüyor ki
Benim oğlum hem parmağını emiyo hem de ne bulsa yalamadan geçmezBu ağıza sokmalar bitti mi sizde ya çocuk petekleri yaliyo hala. Balık tutma oyunu aldım tek tek hepsini yaladı ısırdı attı. Ağızla tanıma dönemi ne zamana kadar sürüyor ki
1 buçuk yaş civarı sonlanması öngörülüyor genelde ama benim kuşum da uzun tutacak gibi o süreyi:/Bu ağıza sokmalar bitti mi sizde ya çocuk petekleri yaliyo hala. Balık tutma oyunu aldım tek tek hepsini yaladı ısırdı attı. Ağızla tanıma dönemi ne zamana kadar sürüyor ki
Aslında bebeğe göre değişir. Büyük oğlum yirmi ay emzik emdi. Sürekli ağzında emzik olduğu için başka hiç biseyi ağzına almazdı. Emzigi her gün kaynatirdim. Küçük emzik kullanmıyor.uc aylıkken başladı elini emmeye. Hala hem eli ağzında hem bulduğu herşey ağzındaher şeyi ağzına soktuğu için galiba çok hasta oluyo. Boğaz enfeksiyonu ateş gibi.
Bizde yeni rota virüsü atlattık bende korkuyorum valla çok kötüydü oBenim oğlum hem parmağını emiyo hem de ne bulsa yalamadan geçmez14 aylık şuan . Bu dönem ne zaman biter bilmiyorum ama iki yaşından sonra devam etmez diye düşünüyorum
Isırıyo yaliyo çekince ağlıyo iyice aksi dede oldu zaten korkar olduk aman sinirlenme oğlum diye1 buçuk yaş civarı sonlanması öngörülüyor genelde ama benim kuşum da uzun tutacak gibi o süreyi:/
Büyük kızımda hiç yaşamadık desem yeridir ağza sokma olayını. Gerçekten ne hanımefendi bi çocukmuş. Geçen gün bi tanıdığa oturmaya gittik, o da aynı şeyden bahsetti. Hoş şimdi 3 yaş kriziyle anamızı ağlatıyor:/
Çok geçmiş olsun . Ben de çok korkuyorum ya. Sürekli bu yerleri yaladigi için mikrop virüs biseyler kapacak diye. Yaaa yeri bile yalıyoBizde yeni rota virüsü atlattık bende korkuyorum valla çok kötüydü o
Bizde de durum aynı. Büyük oğlum da yoktu herşeyi ağzına alma, bunda olunca garip geliyordu. Tüm çocuklar da varmış anladığım. Ne versem ağzında sürekli kontrol etmek gerekiyorBu ağıza sokmalar bitti mi sizde ya çocuk petekleri yaliyo hala. Balık tutma oyunu aldım tek tek hepsini yaladı ısırdı attı. Ağızla tanıma dönemi ne zamana kadar sürüyor ki
İlk başta zor oluyor ama alışıyor zamanla ben bir ileri iki geri 3 haftada gece beslenmesini bırakırdım. İstikrarlı gitmedim o yüzden uzun sürdü ama alıştıGece emzirmeyi kesip gündüz emzirmesi devam eden anneler bana yol yordam gösterir misiniz? Çok cesaretsiz hissediyorum kendimi. Nasıl yapmalı ne yapmalı? Çok mu zorlanıcam süreç çok mu uzun sürüyor. Lütfen tecrübe istiyorum
Yıkıldım şu anOğlumu emzirmeyi bıraktım tamamen. Gece uykusuna hiçbir etkisi olmadı geceleri 4628291626474 kez uyanmaya devam