Şaka mi bu yaa. Bunlar çocuk. Daha kaç yaşında. Müfredat bu şekilde olabilir mi. Zorlama çocuğu. Bikac kez beraber sayın geçin. Valla yazık günah. Merak etme aralarında süper zeka bı çocuk yoksa hiç biri ezberlememis olcakBizim 5 er 5er ritmik 100 e kadar sayma verdi öğretmeni ödev. Ana okul öğrencisi oğlum. 3 gündür ezberletemedim. Kendim de stres oldum çocuğu da stres ettim.yarın da 5 er 5 er tekrarı ve 2 şer 2 şer çalışacaklamış canlı derste. Ne yapacak derste bilmiyorum. Çok mu erken bunlar için acaba
İşin kötüsü var. Arkadaşı ezberlemiş, üstüne başka ezberlenec ek şarkıları falan hep okudu bir önce ki derste.gerçi o çocuk kendi kendine okumayı da öğrenmişti yazın. Benim ki de yazık rezil olucam ben diye geziyorŞaka mi bu yaa. Bunlar çocuk. Daha kaç yaşında. Müfredat bu şekilde olabilir mi. Zorlama çocuğu. Bikac kez beraber sayın geçin. Valla yazık günah. Merak etme aralarında süper zeka bı çocuk yoksa biri ezberlememis olcak.
Bizim 5 er 5er ritmik 100 e kadar sayma verdi öğretmeni ödev. Ana okul öğrencisi oğlum. 3 gündür ezberletemedim. Kendim de stres oldum çocuğu da stres ettim.yarın da 5 er 5 er tekrarı ve 2 şer 2 şer çalışacaklamış canlı derste. Ne yapacak derste bilmiyorum. Çok mu erken bunlar için acaba
Küçücük çocuğa bu kadar dayatma yapılması ne kadar doğru. Müfredat mi bu şekilde yoksa öğretmenler ego savaşı mı veriyor. Gerçekten yazık çocuklara. Psikolojik baskı değil de ne şimdi bu. Anaokulu kalem tutsun. Çizgi cizsin resim yapsın. Renkleri sayıları öğrensin. Toplum kurallarini öğrenmeye başlasın. Bu değil mi. Çocuk ilkokula başlamadan Soğucak okumaktan. Bilemiyorum gerçekten. İyi eğitim alsın istiyoruz. Yarış atı değil ki bunlar. El kadar çocukİşin kötüsü var. Arkadaşı ezberlemiş, üstüne başka ezberlenec ek şarkıları falan hep okudu bir önce ki derste.gerçi o çocuk kendi kendine okumayı da öğrenmişti yazın. Benim ki de yazık rezil olucam ben diye geziyor
Ben oğlum icin 14 aylık oğlumun geometrik şekilleri var onların isimlerini söylüyorum . Şu bul tak oyuncaklar varya onlarla oynarken. Bunun dışında iki yaşına gelinde 5 e kadar saymayı ogretirim vs ana okulunda sayılarla farklı etkinlikler deneyebilirler toplama, çıkarmayı öğrenebilirler ama ritmik saymalar bana fazla geldi çünkü onların bir mantığı var ve çocukların bunu kavrayamayacagini düşünüyorum. Benim öğrenmede temel kavramım anlamak.Bizim 5 er 5er ritmik 100 e kadar sayma verdi öğretmeni ödev. Ana okul öğrencisi oğlum. 3 gündür ezberletemedim. Kendim de stres oldum çocuğu da stres ettim.yarın da 5 er 5 er tekrarı ve 2 şer 2 şer çalışacaklamış canlı derste. Ne yapacak derste bilmiyorum. Çok mu erken bunlar için acaba
Küçücük çocuğa bu kadar dayatma yapılması ne kadar doğru. Müfredat mi bu şekilde yoksa öğretmenler ego savaşı mı veriyor. Gerçekten yazık çocuklara. Psikolojik baskı değil de ne şimdi bu. Anaokulu kalem tutsun. Çizgi cizsin resim yapsın. Renkleri sayıları öğrensin. Toplum kurallarini öğrenmeye başlasın. Bu değil mi. Çocuk ilkokula başlamadan Soğucak okumaktan. Bilemiyorum gerçekten. İyi eğitim alsın istiyoruz. Yarış atı değil ki bunlar. El kadar çocuk
Haklısınız kızlar. Zaten iki gündür en fazla 20 ye kadar sayabildi 5 erli olarak. Kızdım 3 gündür öğretip öğrenemeyince sonradan da pişman oldum. Küçüklüğünden beri rakamlarla arasınthiç yol zaten, sayılarla ilgili şeyleri çok zor öğreniyor. İyice soğuyacak.Ben oğlum icin 14 aylık oğlumun geometrik şekilleri var onların isimlerini söylüyorum . Şu bul tak oyuncaklar varya onlarla oynarken. Bunun dışında iki yaşına gelinde 5 e kadar saymayı ogretirim vs ana okulunda sayılarla farklı etkinlikler deneyebilirler toplama, çıkarmayı öğrenebilirler ama ritmik saymalar bana fazla geldi çünkü onların bir mantığı var ve çocukların bunu kavrayamayacagini düşünüyorum. Benim öğrenmede temel kavramım anlamak.
Sayılarla arasına mesafe koymayın yani arası iyi değil diye farklı şeylere yonlenmeyin. Mutlaka sayıları daha çok seveceği etkinlikler vardır. Sizin ilk önceliğiniz sayıları sevdirmek , arasını düzeltmek olmalıHaklısınız kızlar. Zaten iki gündür en fazla 20 ye kadar sayabildi 5 erli olarak. Kızdım 3 gündür öğretip öğrenemeyince sonradan da pişman oldum. Küçüklüğünden beri rakamlarla arasınthiç yol zaten, sayılarla ilgili şeyleri çok zor öğreniyor. İyice soğuyacak.
Bizimki 1.sinifta 2 şer li 20ye kadar 5 er 50 ye 10 ar 100 e kadar öğretti mantığı aktardı çocuklara gerisi geldi zaten.anaokulu çocuğu için erken olmuş.Bizim 5 er 5er ritmik 100 e kadar sayma verdi öğretmeni ödev. Ana okul öğrencisi oğlum. 3 gündür ezberletemedim. Kendim de stres oldum çocuğu da stres ettim.yarın da 5 er 5 er tekrarı ve 2 şer 2 şer çalışacaklamış canlı derste. Ne yapacak derste bilmiyorum. Çok mu erken bunlar için acaba
Bugün toplama da yaptık canlı dersteBizimki 1.sinifta 2 şer li 20ye kadar 5 er 50 ye 10 ar 100 e kadar öğretti mantığı aktardı çocuklara gerisi geldi zaten.anaokulu çocuğu için erken olmuş.
Toplama çıkartmadan versin tam olsun.hic sıkma çocuğu elbette öğrenecek yükleme yaparsan anne çocuk iliskiniz berbat olur ve seninle ders yapmak istemez .
Benim ki de tam olarak böyle. Bir de kendini yere atıp ağlamaya başladı. Kendini geri atıyorsa imkanı yok tutamıyorsun. Gece yarım saatte bir kalkıyor. Atak döneminde diye düşünüyorum artık.Uyku neydi? Bir anne kesintisiz 2 saat uyuduysa mutlu olmayı nasıl basariyordu? Peki her sabah bel ağrısı bir yerinin tutulmasıyla yataktan kalkmak nasıl bir acıydı?
Ve bir de 14,5 aylık kızımın şimdiden bebek ergenligindeymis gibi her şeye ağlaması var tabi.İstedigi bir şey olmadıysa,keyfi yerinde değilse(ki uzun zamandır değil) kolları bacakları savura savura vuruyor bize.Amac vurmak değildir ama fena oldu su bir aydir.
Sizlere de selam Ekim anneleri
Aa içim bir hoş oldu şimdi. Demek ki dönemsel.Benim ki de tam olarak böyle. Bir de kendini yere atıp ağlamaya başladı. Kendini geri atıyorsa imkanı yok tutamıyorsun. Gece yarım saatte bir kalkıyor. Atak döneminde diye düşünüyorum artık.
Yeni trendi de yemek yerken maama sandalyesinde değil normal sandalye de oturmak. Sadece otursa iyi masaya çıkmaya çalışıyor
Ya benim de oğluma şu iki gündür bişey oldu . Herşeye ağlar oldu. Kafam bir milyon oldu kimseyi duymaz oldum.duysam da anlamıyorumUyku neydi? Bir anne kesintisiz 2 saat uyuduysa mutlu olmayı nasıl basariyordu? Peki her sabah bel ağrısı bir yerinin tutulmasıyla yataktan kalkmak nasıl bir acıydı?
Ve bir de 14,5 aylık kızımın şimdiden bebek ergenligindeymis gibi her şeye ağlaması var tabi.İstedigi bir şey olmadıysa,keyfi yerinde değilse(ki uzun zamandır değil) kolları bacakları savura savura vuruyor bize.Amac vurmak değildir ama fena oldu su bir aydir.
Sizlere de selam Ekim anneleri
2yas sendromu erken gelmiş bizim bebeklereYa benim de oğluma şu iki gündür bişey oldu . Herşeye ağlar oldu. Kafam bir milyon oldu kimseyi duymaz oldum.duysam da anlamıyorum
Zaten 70. Hafta gibi bir atak başlıyo ve bu atak yavaş yavaş iki yaş sendromu nun başlangıcı da oluyomis2yas sendromu erken gelmiş bizim bebeklere
Geçen sizi şuraya bırakıp imdat diye kaçasım var dedim. Büyük oğlum şöyle mi anne diye koridorda imdat diye koşmaya başladı. Aferin oğlum imdat diye kaçmayı bile size kaptırdım dedimAa içim bir hoş oldu şimdi. Demek ki dönemsel.bizimki de mama sandalyesinden kurtulmayı başarıyor.Ve bizim sandalyelerimiz onun gözdesi.Ama onlarda oturtunca asla bir şey yediremiyorum.Biz atak donemindeymisiz.Bitmesine daha haftalar var
Bunlar daha 1 yaş böyleyse, 2 yaştan çok korkuyorum ya.
Çok iyi bilirim cnm çok zor bir donem 2yas sendromu inşallah rahat atlatirizZaten 70. Hafta gibi bir atak başlıyo ve bu atak yavaş yavaş iki yaş sendromu nun başlangıcı da oluyomis
Kızlar Su çiçeği aşısı gelmiş çok az sayıda ebemiz bizim için ayırmış yarın sabah gidip olucaz. Şu çiçeğinde ateş , ağrı vs oldu mu ? Vurulanlardan bilgi bekliyor