2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ates bitti dokuntuler oldu.Bir daha da cikmadi ates.Aslinda cok ta dokuntu olmadi .Boyun,yuz cevresinde oldu.Cok hafifte gobekte.
Bizim de ateş çok yükselmedi ama yüzde, karın ve sırtı hep döküntü. Rahatlatma için krem ve damla verdi doktor. 3 güne kaybolur dedi. Bir de acilde antibiyotik yazılmıştı. 3 gün onu verdim çocuğa durduk yere.

Tetkikleri yapilmadi mi ? Bizim doktor kan,idrar,gaita istedi.Bunlari verdik.Bogazda da bor sey yoktu.6.hastalik muhtemelen dedi sadece Ates dusurucu vermisti.Antibiyotiklik bir durum yok demisti.

Çok geçmiş olsun peki biseyler verdi mi ?
Teşekkür ederim. Losyon ve damla verdi. Döküntüleri rahatlatır mış. Antibiyotik tedavisi gerekmezmiş. Sağlama yapmak için kanda enfeksiyon var mı diye de baktı. Yokmuş şükür

Tetkikleri yapilmadi mi ? Bizim doktor kan,idrar,gaita istedi.Bunlari verdik.Bogazda da bor sey yoktu.6.hastalik muhtemelen dedi sadece Ates dusurucu vermisti.Antibiyotiklik bir durum yok demisti.
Kan baktı bizim de. Kanda enfeksiyon çıkmadı. Antibiyotik gerek yok dedi. Sadece damla ve krem verdi döküntüleri rahatlatma açısından

Dün oğlumu sütten kesmek için deneme yapayım dedim başladım. Bugün şu saat oldu hala emzirmedim. Dün çok kez gitti geldi tişörtümü açamaya çalıştı ama bugün hiç denemedi bile.

Emmek için geldiğinde memeye üzüm sirkesi sürdüm. Ağzına değer değmez kalktı gitti her seferinde. Giderken durup bakıyordu anlamaya çalışıyordu. Çok üzüldüm. Kalbim parça pinçik oldu ya

Gündüz kolay oldu ama akşam çok ağladı huysulandı. Bir babası bir ben oyaladık bir şeylerle işte öyle geçti akşam. Bakalım bu akşam da ağlayacak mı

Çok kolay olmuş gibi geldi niyeyse. Ben daha zor olur diye düşünüyordum

Bir de dün akşam memede süt birikip şişti. Pompayla sağdım ama nasıl bitecek süt üretimi. Biriken süt ne olacak? Yine sağayım mı akşam?

Sütten kesen anneler siz ne yaptınız?

Bir de dün akşam memede süt birikip şişti. Pompayla sağdım ama nasıl bitecek süt üretimi. Biriken süt ne olacak? Yine sağayım mı akşam?

Büyük oğlum da sütten keserken ilk bşr anda kestim o zaman süt çok birikti sıkıntı verdi. İkinci denemem de memeyi azalttım. Bir hafta da süt bitti. Süt birikmesi. Sorunu yaşamadım

Sutun bitmeyecek kolostruma donusecek. Malum ikinci bebege de sut uretimi basliyor 20. Haftada.

Keske kesmeseydin sutten.

Teşekkür ederim. Losyon ve damla verdi. Döküntüleri rahatlatır mış. Antibiyotik tedavisi gerekmezmiş. Sağlama yapmak için kanda enfeksiyon var mı diye de baktı. Yokmuş şükür
İyi canım sevindim en azından nedeni tespit edilmiş inşallah yavrun daha fazla rahatsız olmadan atlatır.

Ben de sütten kesince taş gibi oldu . Açıdan dokunamadim. En etkili iki yöntemi öğrendim. Hayatım kurtuldu sanki. Maydonozu bikac dakika hasla sudan çıkar . Dayanbilecegin sıcaklıkta iki göğsünün üstüne koy. Sudyet yemyeşil olcak. Yarm gün öyle gez. Bu sütun çekilmesini saglicak. Sonra bı demet taze nane dolaba koyup sogut. Maydonozlari çıkar. Göğsünü yıka. Bu sefer soğuk nane koycaksin. Bikac saat de böyle dolaş. Soğuk nane şişliği azaltip sancini alicak. Anlatınca çok komik gibi oluo ama ben çok kötü durumdaydim bu şekilde kurtuldum. İki üç gün yaptım bu şekilde. Üç güne zaten bitti gibi sıkıntılı dönem. İstersen dene

Çok sevindim yaa senin adına. İki çocukla perişan olmuş ben. Sen ne haldesin Allah bilir. Senin küçük napio. Yürümeye başlamıştır. Hiç sesin çıkmıyor tatile mi gittin acaba
Ay ne tatili canım keşke... Yok yürümüyor tembel ayakta duruyor oturuyor hemen sanırım abileri bunu korkuttu. Yavrum sıralıyor mobilyalar tutuna tutuma gıdıyor ama yürümüyor valla benim de halim yok. Canlı ders, büyük 1.sınıfa gıdıyor onun canlı dersi ödevi. Diğeri 5.yasında onun oyunları. Son nunara sessiz sakin derken o da allahım ben nereye düştüm dercesine abilerini ısırıyor parmağıyla gözlerini oynuyor. Bızım ev tam survivor.. Ben bakıcı bulmadan önce perisandım
Yazıl bakıcı abla bebekle kendini odaya kilitliyor. Ben canlı dersteyken buyuk kendı canlı dersinden kaçıyor, ortanca da geliyor hadı oyna bizle.. Kadına dedım kapıyı kilitle. Kadın da pişman oldu da basladı gına artık baslamıs bulundu..
Ay sen ne zaman doğurdun allahım çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün.. Gecen kendımı kız bebek dogurdugumu gördüm. Korkuyla bagırarark uyandım. Eşim diğer odada. Bana dıyor ki korkma korona senın işine yaradı. Çocuk mocuk olmaz. Ben covıd sayılarınartınca gene onu dıger odaya attım... Sıcak su koy göğüslere yarım saat beklet. Yumusayacak ve süt akacak elinle bıraz sağ sonra bebegi emsır cnm

Aynen katılıyorum madem pandemi var temızlıkcı alsırmıtorsunndıyorum. Önce ben cocujlara bakıyorum o evi süpğrğtor, çok guzel süpürür. Sonra o cocuklara bakar ben viledaylansılerım yerleri. Hemen lavabo tuvalet ovarım. Ben bakarım tekrar o toz alır. Erkeklere uzun cumlelwr kurmayacakasın cunku basmıyor kafaları. Bir de bıdı bıdı yapmayacaksın. Cunku daralıyorlar. İşler bıtınce tesekjur umu edıyorum sen olmasan napardım dıyorum... Bır de cay yapıyorum.. Akşam bebek 9 da uyur 1 e kadar kalkmaz. Oğlanlar uyumuyor ama onlara da ödev falan veriyoruz. En azından çay içip iki kelam edebiliyoruz.. Gün içinde olanları Konusabılıyoruz. Dizi İlemwye bıle başladık. Hoş ev hep gurultulu. Artık öyle cesıt cesıt yemek yok. Elim de alıstı ses etmiyor. Cunkü halimi görüyor... Gecen hafta perdeleri yıka da asayım dedi... Ben o yapmayınca hıcbırsey demiyorum bagırmıyom.. Evi b.. Göreve turene kadar elimi sürmütorum sonra kendı rahatsız oluyor. Tek dılegı pandemi bitmesi ve temızlıkcı ın gelmesi.

Cnm geçmiş olsun çok dikkat et kızım 14aylikti 6hastaliktan havale geçirmiştik onun ateşi çok inatçı bol bol nemli bez koy ateşi varsa dusur
Gecmiş olsun bız de yarın 6 hastalık gecırdım pis ates. Derecede 40 gördüm allahım hastaneye zor artık.. Belli yukselınce ata dusurucu de etkilemiyor. Allahtan düşürdüler.. Bu 6 hastalık oyle lanet bırsey ki hep benı 3 ü de 10 11 aylıkken geçirdi. Hep yuksek ates ve vuxutta döküntü. El ayak hastalığının da atesi pis. Onda da ellerde ayakta dokuntubbaslayınca ates düşüyor...

Cnm geçmiş olsun çok dikkat et kızım 14aylikti 6hastaliktan havale geçirmiştik onun ateşi çok inatçı bol bol nemli bez koy ateşi varsa dusur
Sağol canım. Cuma başladı ateş, pazartesi bitti, 38.2 yi gördüm en çok şükür. dün de döküntüleri başladı. Döküntü başlayınca ateş çıkmaz dedi doktor. Öyle mi cidden

Sag ol canm karantina pandemi derken arada kaynadi işte Düzeldi canm o gece duşta baya uğraştım mochi var evde kullanamamıştım öncekinde şimdi denedim efsane birseymis 1 numara olan sağma makinelerine taş çıkarır

Annelik görev babalık hobi değildir.Agzin laf yapsın biraz sen türk kadınısın senin çenene çocuğa bakmayı tercih edecektir.Aile faciasına sebep olmakta istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…