Çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatirsiniz.Kan baktı bizim de. Kanda enfeksiyon çıkmadı. Antibiyotik gerek yok dedi. Sadece damla ve krem verdi döküntüleri rahatlatma açısından
Bakiciya iyi bakın kaçmasınAy ne tatili canım keşke... Yok yürümüyor tembel ayakta duruyor oturuyor hemen sanırım abileri bunu korkuttu. Yavrum sıralıyor mobilyalar tutuna tutuma gıdıyor ama yürümüyor valla benim de halim yok. Canlı ders, büyük 1.sınıfa gıdıyor onun canlı dersi ödevi. Diğeri 5.yasında onun oyunları. Son nunara sessiz sakin derken o da allahım ben nereye düştüm dercesine abilerini ısırıyor parmağıyla gözlerini oynuyor. Bızım ev tam survivor.. Ben bakıcı bulmadan önce perisandım
Yazıl bakıcı abla bebekle kendini odaya kilitliyor. Ben canlı dersteyken buyuk kendı canlı dersinden kaçıyor, ortanca da geliyor hadı oyna bizle.. Kadına dedım kapıyı kilitle.Kadın da pişman oldu da basladı gına artık baslamıs bulundu..
Ay sen ne zaman doğurdun allahım çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün.. Gecen kendımı kız bebek dogurdugumu gördüm. Korkuyla bagırarark uyandım. Eşim diğer odada. Bana dıyor ki korkma korona senın işine yaradı. Çocuk mocuk olmaz. Ben covıd sayılarınartınca gene onu dıger odaya attım... Sıcak su koy göğüslere yarım saat beklet. Yumusayacak ve süt akacak elinle bıraz sağ sonra bebegi emsır cnm
Valla Cnm ben gecen yıl set aldım ben opreteyım dedım öğrenemedi bagırdı kaçtı. Okul acıldı ekımde.. Benım ki kasımın 5 inde hepsini okudu. Daha cogu sesleri görmesekee bıle. Öğretmeni çok ıyı okullar gene kapanacak diye hızlı gıttı.. Öğrendi. Şu an gayet seri yapıyorlar. Üçgen bitirdiler. Cocuk ben öğretmen olmana ragmen benı dinlemiyor ama öğretmenini çok seviyor... Şu an okuduklarını anlama xalulması yapıyorlar... İnternetten bok bol vıdeo izlet Cnm. Özel basket okulları akademik kanalı yaz orda 1.sınıf derslerini izlet canım. İlk grup ses elakin. Ama bıxım opretmen farklı yol izledi önce sesli harfleri verdi. Sonra hepsini bağlamak kolay oldu... Sesliler bıtınce elakin gruba geçti.. Okuma olayı kolay.. Ama yazmaktan nefret edıyor. Sen asla yazma verme.. Seneye sıkılır yoksaBakiciya iyi bakın kaçmasınyağlar ballar besleyin . Tatil hayal kaldı bizimde. Benim küçük 13.5 aylık yürüdü. Bizim evde Survivor mod. Küçük sürekli tırmanma peşinde. TV ünitesi nin önüne çit yaptık. Koca TV yi salliyo pat pat vuruo. Tırmanıyor. Orayı hallettik. Şimdi koltukların en üst kısmına çıkıyor.ordan aşağı yüksek atlayış yapio. Biz yakalarsak ne âlâ.yoksa kafa göz hep mor dolasio. Büyüğr anaokulu setleri aldık. Onu yaptırıyorum. Odes şuan çalışıyoruz. O bitince tudem okuma yazma seti var ona baslicaz. Miraç sen öğretmendin ya. Okuma yazma setini tsvsiye ediyor musun beş yaşındaki çocuğa. Seneye birinci sınıf olcak. Okuma yazma öğrenmiş olması bitinci sınıfta avantaj mı dezavantaj mı olur.
Zera bizimkiler yaşıt. Oğlum ana okuluna kayıtlıydı. Şimdi uzaktan eğitim yapıyorlar. Sesli harfleri öğreniyorlar. Yani yazma şeklinde değil ama mesala altta i harfi ile başlayan kelimeler ve resimleri var onlqrı bulma gibiBakiciya iyi bakın kaçmasınyağlar ballar besleyin . Tatil hayal kaldı bizimde. Benim küçük 13.5 aylık yürüdü. Bizim evde Survivor mod. Küçük sürekli tırmanma peşinde. TV ünitesi nin önüne çit yaptık. Koca TV yi salliyo pat pat vuruo. Tırmanıyor. Orayı hallettik. Şimdi koltukların en üst kısmına çıkıyor.ordan aşağı yüksek atlayış yapio. Biz yakalarsak ne âlâ.yoksa kafa göz hep mor dolasio. Büyüğr anaokulu setleri aldık. Onu yaptırıyorum. Odes şuan çalışıyoruz. O bitince tudem okuma yazma seti var ona baslicaz. Miraç sen öğretmendin ya. Okuma yazma setini tsvsiye ediyor musun beş yaşındaki çocuğa. Seneye birinci sınıf olcak. Okuma yazma öğrenmiş olması bitinci sınıfta avantaj mı dezavantaj mı olur.
Valla birinci sınıf çok korkuyor. Şuanda odes sette sayıları çalışıyoruz. Dörde geçtik. Aile katılım fasikülleri var. Eğlenerek yapioruz. Ama okuma yazma olayı nasıl olur bilmem. Çok korkuyorumValla Cnm ben gecen yıl set aldım ben opreteyım dedım öğrenemedi bagırdı kaçtı. Okul acıldı ekımde.. Benım ki kasımın 5 inde hepsini okudu. Daha cogu sesleri görmesekee bıle. Öğretmeni çok ıyı okullar gene kapanacak diye hızlı gıttı.. Öğrendi. Şu an gayet seri yapıyorlar. Üçgen bitirdiler. Cocuk ben öğretmen olmana ragmen benı dinlemiyor ama öğretmenini çok seviyor... Şu an okuduklarını anlama xalulması yapıyorlar... İnternetten bok bol vıdeo izlet Cnm. Özel basket okulları akademik kanalı yaz orda 1.sınıf derslerini izlet canım. İlk grup ses elakin. Ama bıxım opretmen farklı yol izledi önce sesli harfleri verdi. Sonra hepsini bağlamak kolay oldu... Sesliler bıtınce elakin gruba geçti.. Okuma olayı kolay.. Ama yazmaktan nefret edıyor. Sen asla yazma verme.. Seneye sıkılır yoksa
Bu sene vermedim ben koronadan dolayı. Geçen sene üç ay gitti. Ondafa verim alamadık. Anladığım kadarıyla geçen sene yaşının üstünde eğitim vermeye çalıştılar . Çocuk zorlandı. Bu sene biz iyi gidiyoruz Allah'a şükür. Odes set yapıyoruz. O bitsin. Okuma yazma setine gecicez. MEB yönetmeliğine uygun hazırlanmış . Umarım faydalı olur. Uzaktan eğitimi gözüm yemedi hiç. Evde sürekli bı hareketlilik var. Eşim evden çalışıyor ama üst katta çalışıyor. Ben alt katta çocuklarla. Yemek çamaşır bulaşık. Büyüğün dersleri etkinlikleri. . Küçük desen küçük bı canavar adetaZera bizimkiler yaşıt. Oğlum ana okuluna kayıtlıydı. Şimdi uzaktan eğitim yapıyorlar. Sesli harfleri öğreniyorlar. Yani yazma şeklinde değil ama mesala altta i harfi ile başlayan kelimeler ve resimleri var onlqrı bulma gibi
Benim içinde çok zor oluyor. Sürekli ödevi var. Akşama kadar kağıt kes yapıştır, ezber yaptır. Canlı dersi dün ilk kez oldu. Evde çok çocuk sayısı olanlar olur diye canlı dersi çok yapmayacaklarmış. Dün 30 dakika canlı ders oldu. Küçük bacağımda yapışılı ağlıyor, büyüğün kağıt kesmesine yardım etmem gerekiyor kabus gibiydiBu sene vermedim ben koronadan dolayı. Geçen sene üç ay gitti. Ondafa verim alamadık. Anladığım kadarıyla geçen sene yaşının üstünde eğitim vermeye çalıştılar . Çocuk zorlandı. Bu sene biz iyi gidiyoruz Allah'a şükür. Odes set yapıyoruz. O bitsin. Okuma yazma setine gecicez. MEB yönetmeliğine uygun hazırlanmış . Umarım faydalı olur. Uzaktan eğitimi gözüm yemedi hiç. Evde sürekli bı hareketlilik var. Eşim evden çalışıyor ama üst katta çalışıyor. Ben alt katta çocuklarla. Yemek çamaşır bulaşık. Büyüğün dersleri etkinlikleri. . Küçük desen küçük bı canavar adeta.
Zor cnm yaa. Devlet anaokulu mu ozel mi sizinki . Ücreti ne kadar. Ödemeyi online mi yapıyorsunuz. O kadar set aldık. Onları almasaydim online eğitim düşünürdüm. Ama şimdi başlasak elimdeki setler boşa gitcek. Size öğretmen set falan aldirdi miBenim içinde çok zor oluyor. Sürekli ödevi var. Akşama kadar kağıt kes yapıştır, ezber yaptır. Canlı dersi dün ilk kez oldu. Evde çok çocuk sayısı olanlar olur diye canlı dersi çok yapmayacaklarmış. Dün 30 dakika canlı ders oldu. Küçük bacağımda yapışılı ağlıyor, büyüğün kağıt kesmesine yardım etmem gerekiyor kabus gibiydieşim de 10 gün yok işi gereği ayda 10 gün ece hiç gelmiyor. 2 çocukla perişan oldum
Devlet anaokulu, okullar kapalı olduğu için aidat ödenmiyor. Set bende aldım tudemin erken öğrenme setini. Hem o hem okuldan fotokopi veriyorlar ikisini yapıyoruz. Set elimde kalacak gibiZor cnm yaa. Devlet anaokulu mu ozel mi sizinki . Ücreti ne kadar. Ödemeyi online mi yapıyorsunuz. O kadar set aldık. Onları almasaydim online eğitim düşünürdüm. Ama şimdi başlasak elimdeki setler boşa gitcek. Size öğretmen set falan aldirdi mi
Bende Tudem sipariş verdim. Gelcek bugün yarın.Devlet anaokulu, okullar kapalı olduğu için aidat ödenmiyor. Set bende aldım tudemin erken öğrenme setini. Hem o hem okuldan fotokopi veriyorlar ikisini yapıyoruz. Set elimde kalacak gibi
Okuma yazma uygulaması var. O cok faydalı oldu. Bir de YouTube da bir sürü sesleri öğreten videolar var.. Çok kolay mantığı kapınca. Bu yeni sistemde hızlı öğreniyorlar.. Allahtan el yazısı kalkmış. Yoksa kabus olurdu.. Şimdi okuduğunu anlama soruları yapıyorlar ve hep tekerleme okuyorlar hızlanmaknıcın. Şu anda heceleyerek okuyanlar var. Bızım baba eğitimi aşırı sıkı tutuyor. Ağaç yaşken eğilir mantığı. Cocuklara akşam ödev yaptırıyor.. Oyunları da lego. O yüzden Gündüz kuduruyorlar. Babadan çekınıyorlar. Gercı babadan çekınsınler biraz.. Akşamda boş saatte onlara belgesel acıyor... Gerci sevıyorkarValla birinci sınıf çok korkuyor. Şuanda odes sette sayıları çalışıyoruz. Dörde geçtik. Aile katılım fasikülleri var. Eğlenerek yapioruz. Ama okuma yazma olayı nasıl olur bilmem. Çok korkuyorumeski sistem olmadığı için yeni sistemden de bihaberim . Sıkmak istemiyorum. Ama alt yapısı da olsun istiyorum. Bakalım. Zor işimiz
Evet cnm sız atlatmisiniz nerdeyseSağol canım. Cuma başladı ateş, pazartesi bitti, 38.2 yi gördüm en çok şükür. dün de döküntüleri başladı. Döküntü başlayınca ateş çıkmaz dedi doktor. Öyle mi cidden
Bir de hala halsiz ve iştahsız, sadece emiyor. Bayağı uzun sürüyor mu bu halleriEvet cnm sız atlatmisiniz nerdeyse
10gunu bulur cnm kolay değil sen beslemeye çalış zayıflayabilir ama kafana takma iyileşince gero topluyor hemenBir de hala halsiz ve iştahsız, sadece emiyor. Bayağı uzun sürüyor mu bu halleri
El yazısı gerçekten büyük saçmalıktı. Bizimkinin en büyük zevki LEGO. Saatlerce oynar. Harika şeyler üretiyor. Benim de eşim sıkı. İstiyor ki herşeyi kontrol altında tutayım. Elimden geleni yapıyorum zaten. Ama ikiside aşırı hareketli. Hem fiziken hem beynen çok yoruluyorum. Birinci sınıf gözümde çok büyüyor. Bakalım neler yasicazOkuma yazma uygulaması var. O cok faydalı oldu. Bir de YouTube da bir sürü sesleri öğreten videolar var.. Çok kolay mantığı kapınca. Bu yeni sistemde hızlı öğreniyorlar.. Allahtan el yazısı kalkmış. Yoksa kabus olurdu.. Şimdi okuduğunu anlama soruları yapıyorlar ve hep tekerleme okuyorlar hızlanmaknıcın. Şu anda heceleyerek okuyanlar var. Bızım baba eğitimi aşırı sıkı tutuyor. Ağaç yaşken eğilir mantığı. Cocuklara akşam ödev yaptırıyor.. Oyunları da lego. O yüzden Gündüz kuduruyorlar. Babadan çekınıyorlar. Gercı babadan çekınsınler biraz.. Akşamda boş saatte onlara belgesel acıyor... Gerci sevıyorkar
Hiç korkma zera . bende çok korktum herkes bir felaket gibi konuştu ama hiç zorlanmadik.bizim anaokulu öğretmenimiz rica etmişti lütfen çocuklara okuma yazma öğretmeyin ,sadece ödevlerini yapsınlar diye.motor gelişimi için kes yapıştırı okulda yapıyorlardı eve bol bol çizgi çalışması yollarlardi.tek harf bile öğretmedik .Kasım ortası heceleyerek okumaya başlamıştı ki biz el yazısı gördük. ela lale çok saçma geliyordu ama bilmediğimdenmis çok kolay oldu.El yazısı gerçekten büyük saçmalıktı. Bizimkinin en büyük zevki LEGO. Saatlerce oynar. Harika şeyler üretiyor. Benim de eşim sıkı. İstiyor ki herşeyi kontrol altında tutayım. Elimden geleni yapıyorum zaten. Ama ikiside aşırı hareketli. Hem fiziken hem beynen çok yoruluyorum. Birinci sınıf gözümde çok büyüyor. Bakalım neler yasicaz
Geçmiş olsun.Bir de hala halsiz ve iştahsız, sadece emiyor. Bayağı uzun sürüyor mu bu halleri
Odes te okuma yazma yok. Ama motor gelişimi. Dikkat geliştirme. İlişki kurma. Kavramlar sayılar kullanılmış. Ela lale benim de korkulu kabusumHiç korkma zera . bende çok korktum herkes bir felaket gibi konuştu ama hiç zorlanmadik.bizim anaokulu öğretmenimiz rica etmişti lütfen çocuklara okuma yazma öğretmeyin ,sadece ödevlerini yapsınlar diye.motor gelişimi için kes yapıştırı okulda yapıyorlardı eve bol bol çizgi çalışması yollarlardi.tek harf bile öğretmedik .Kasım ortası heceleyerek okumaya başlamıştı ki biz el yazısı gördük. ela lale çok saçma geliyordu ama bilmediğimdenmis çok kolay oldu.
Bizim 5 er 5er ritmik 100 e kadar sayma verdi öğretmeni ödev. Ana okul öğrencisi oğlum. 3 gündür ezberletemedim. Kendim de stres oldum çocuğu da stres ettim.yarın da 5 er 5 er tekrarı ve 2 şer 2 şer çalışacaklamış canlı derste. Ne yapacak derste bilmiyorum. Çok mu erken bunlar için acabaHiç korkma zera . bende çok korktum herkes bir felaket gibi konuştu ama hiç zorlanmadik.bizim anaokulu öğretmenimiz rica etmişti lütfen çocuklara okuma yazma öğretmeyin ,sadece ödevlerini yapsınlar diye.motor gelişimi için kes yapıştırı okulda yapıyorlardı eve bol bol çizgi çalışması yollarlardi.tek harf bile öğretmedik .Kasım ortası heceleyerek okumaya başlamıştı ki biz el yazısı gördük. ela lale çok saçma geliyordu ama bilmediğimdenmis çok kolay oldu.
Sağol, aslında ona da birşey diyemiyorum. Boğazına, kulağına baktı hep. Boğazı kızarık değil öyle diş mi acaba sıkıntısı dedi. Geri de ben ateşi düşmüyor diyince riske atamadı sanırım enfeksiyon varsa diye.Geçmiş olsun.
Acilde ki dr aklına birşey gelmeyince dayamış antibiyotik .acilden ciksinda hasta nasıl cikarsa ciksin mantığı .