2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyi akşamlar kızlar. Oğlum hasta olduğu içim pazar günü antibiyotik başlamıştı doktor. Klamoks döküntü yaptı. Acili aradım kesmemi söyledi doktor. Bu çocuk nasıl iyileşecek ya
Canm döküntü çok ve dayanilmaz haldeyse acile git iğne yada serum yapılır. Yoksa allerset damla alıp kullan. Döküntülere sürmek için kalmoson losyon kaşıntıyı giderir. Ama kasiyip tahriş olduysa kalmosan yakar bilgin olsun. Tahriş yoksa günde iki kere sürebilirsin.

Başka bi antibiyotik daha vardı çocukların kullandığı L harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Klamoks iyi gelmeyince onu veriyolar. Bizim gurupta da bebeklerine kullanan vardı
Sağol dgdln yarın çocuk doktoruma gideceğim. Acil de ki hekim döküntü başka şeyden de olabilir, 3 gün sonrası pek alerji çıkmasını beklemeyiz dedi

öyle kaşıntısı yok. Duş aldırdım yine de. Çocuk doktoru bakalım ne derse yarın

Hadi ya huniyle gezilecek kesin o zaten şafak sayar gibi biticek bu günler diye avuturum kendimi

Selam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Allah analı babalı abili sağlıklı büyütsün inşallah gözünüz aydin.
Yagmur yagdigi icin oglan uyumuyor, uyuyamiyor. İlk kez gok gurultusunden korkuyor.

Gok gürültüsu sesini bastiracak ninni açsan dikkati dışarda olmaz belki o zaman.
Dudagimada uçuk çıktı dediğin için aklima geldi genital ucukta olabilir.genital siğil genelde çok eslilikten olur.esine sordun mu yapmamıştır canım yemiş olamaz herhalde böyle bir pok.

Tamda senin gibi düşünüyorum .ben oğlan 10 aylikken memeden kestim çünkü bel sırt agrilarim beni mahvediyordu ilac kullanmak zorundaydim o yuzden uykuları çok şükür düzeldi oglanin.dis zamani gece 5 kere uyaniyorsa 2 sinde eşimi dürtüyorum su verip pış pış yapıyor sonucta bende bunu yapıyorum.aile kadar erkekler aralarinda konuşuyor ya ondan benimki etkileniyor ben herşeyi yapıyorum diyor.normal olan sensin gerisi anormal o yüzden beni bağlamiyir diyip normallestiriyorum.heee ahh canım yapiyorsun öyle iyisin böyle yardimcisin diyip gazlasam herseferinde doğa üstü bir varlığım diye başıma kakar.

Benim eşim öyle yapmamama rağmen daha düne kadar başıma kalkardı:/
Etrafın etkisi işte..şimdi seslenmeden yapıyor yapmasına ama..benim beklentim(beklenti işte:/ ben bi yere, arkadaşıma vs tek başıma gittiğimde yarım saatte hayattan bezip beni aramasın. Pekala yapabilir yani, onu öyle görünce fıttırıyorum gerçekten..bu konuda geçmiş kaynaklı çok doluyum, ben aylarca başkalarının yanında biri sırtımda, biri kucağımda yaşadım, bir sürü ev işi yaptım, su taşıdım gerçekten çocuk sırtımda(bunların hiçbirini yaparken gram gocunmadım da) geceleri bikaç saatlik uykuyla bir de dil sınavına hazırlandım o süreçte..deli anasını idare ettim..gerçekten benim şu an rehabilite merkezinde falan olmam lazım aslında:)
İnsanın en temel ihtiyacı anlaşılmak; kadının halinden anlayıp ta ona içten bir yardım eli uzatmayan ben insanım demesin hakkaten. İyice gömdüm kocaları kafa göz dalasım geldi walla
Erkek milletine acınmaz arkadaş..onların hiçbir yaptığı iş, çocuk bakımı bize lütuf değil..aksine kendi ağızlarıyla söylemeliler “git karıcım, dinlen sen, kendine vakit ayır” diye ama nerdeee..koltuğa pinekleyip, telefon kurcalamak varken.
Burda bizzat görüyorum, 3 küçük çocuğu kocasıyla bırakıp tatile giden kadınlar var. Türkiye’ye gelince ben de atıp kaçıcam walla

benim cirpistircak yerim yok benim koca yap diyince yapar, yap demezsen ses etmez. Neden yapmadin da demez.

calisma odasinda ki kaktus gibi takiliyor bilgisayar basindan kalkmiyor
İyi bişey mi bilemedim:)
Benimki de tonla iş yapıyor ama şunu yap deyince acayip ağırına gidiyor, sanki küfretmişim gibi hal takınıyor çok acayip

İyi bişey mi bilemedim:)
Benimki de tonla iş yapıyor ama şunu yap deyince acayip ağırına gidiyor, sanki küfretmişim gibi hal takınıyor çok acayip

kendi kendine yapsa iyi bir sey olurdu. Mesela su an cok iyi bir sey yapmis. Ben hunharca yatak odasinda video izlerken, su almak icin mutfaga gittim i sirada salonda tv acikti, bir baktim ki oglan anakucaginda uyuyor, kanepe de esim. Oglan uyanmis onu uyutmus.

Boyle surprizler cok hos. Ama ayni seyi asla mutfakta 5 gundur duran bardagi makineye koymak icin "hatirlatmadan" yapmaz.

100 kere hatırlatınca belki yer eder kafasında:/
3-5 kere 10 kere söylemek yetmiyor gerçekten..birşeyleri öğrenme konusunda aşırı dirençli mübarekler.
Süprizleri daim olsun kocanın

benim cirpistircak yerim yok benim koca yap diyince yapar, yap demezsen ses etmez. Neden yapmadin da demez.

calisma odasinda ki kaktus gibi takiliyor bilgisayar basindan kalkmiyor
Komut olmadan hareket edemiyorlar.illa iş vereceksin yoksa ihh basmıyor kafaları kendinden anlayıp yapmazlar.erkekleri ağam paşam diye yetistirirsek olacak bu. kızımda bu düzeni kabullenmesin diye hep orgutledim kimsenin işini yapma herkes kendi işini kendi yapsın diye şimdi babasi su istese ee kalk al baba ayaktasin su istiyorsun diyor babamizda hemen hep senin yüzünden böyle oldu şimdi başa çık diyor.bizim kiz abartti tabii ama zamanla anlar ne demek istediğimi .yoksa babaevinde de evlendiğinde de hep üstünden geçirilen bir tip oluyor çok yıpratıcı .

Selamlar herkese bu arada bayadir yazmamisim ama okullarin kapanmasiyla uzaktan egitimle yine insanliktan ciktik.Bir esim derse giriyor o sirada ben yemek yapiyorum oglanlarla bogusup,bir ben giriyorum esim bakiyor.
Happymoms Hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun.
Umay- canim hamilesin lutfen kendini uzme.Bildigim kadariyla sadece tek bir sebeb bagli degil bu hpv.Ev arkadasim agdacida kapmisti gorev yaptigi yerde.Ben cok korkuyorum doktora gittigimde vajinal muayeneden.Bu da sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…