Canm döküntü çok ve dayanilmaz haldeyse acile git iğne yada serum yapılır. Yoksa allerset damla alıp kullan. Döküntülere sürmek için kalmoson losyon kaşıntıyı giderir. Ama kasiyip tahriş olduysa kalmosan yakar bilgin olsun. Tahriş yoksa günde iki kere sürebilirsin.İyi akşamlar kızlar. Oğlum hasta olduğu içim pazar günü antibiyotik başlamıştı doktor. Klamoks döküntü yaptı. Acili aradım kesmemi söyledi doktor. Bu çocuk nasıl iyileşecek ya
Sağol dgdln yarın çocuk doktoruma gideceğim. Acil de ki hekim döküntü başka şeyden de olabilir, 3 gün sonrası pek alerji çıkmasını beklemeyiz dediBaşka bi antibiyotik daha vardı çocukların kullandığı L harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Klamoks iyi gelmeyince onu veriyolar. Bizim gurupta da bebeklerine kullanan vardı
Largopen mi .biz kullandık. Tadı da güzeldi.Başka bi antibiyotik daha vardı çocukların kullandığı L harfiyle başlıyordu ama adını unuttum. Klamoks iyi gelmeyince onu veriyolar. Bizim gurupta da bebeklerine kullanan vardı
öyle kaşıntısı yok. Duş aldırdım yine de. Çocuk doktoru bakalım ne derse yarınCanm döküntü çok ve dayanilmaz haldeyse acile git iğne yada serum yapılır. Yoksa allerset damla alıp kullan. Döküntülere sürmek için kalmoson losyon kaşıntıyı giderir. Ama kasiyip tahriş olduysa kalmosan yakar bilgin olsun. Tahriş yoksa günde iki kere sürebilirsin.
Kaşıntı yoksa çok sıkıntı olmaz heralde. Ama döküntü artarsa ilaç lazım. Geçmiş olsun canmöyle kaşıntısı yok. Duş aldırdım yine de. Çocuk doktoru bakalım ne derse yarın
Hadi ya huniyle gezilecek kesin o zaten şafak sayar gibi biticek bu günler diye avuturum kendimiGözünüz aydin. Saglikla büyütün. Benim kızım 3 yaşında şimdi. Oğlum 14 aylık. Cok zormuş. Cok zorlandim. Umarım senin yaninda yardimcin olur. Emekleyene kadar kıskançlık olmadi. Oglum emeklemeye başlayınca kızım degistiondan sonrazor oldu hersey. Hunilerle geziyorum
Allah analı babalı abili sağlıklı büyütsün inşallah gözünüz aydin.Selam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Yagmur yagdigi icin oglan uyumuyor, uyuyamiyor. İlk kez gok gurultusunden korkuyor.
Dudagimada uçuk çıktı dediğin için aklima geldi genital ucukta olabilir.genital siğil genelde çok eslilikten olur.esine sordun mu yapmamıştır canım yemiş olamaz herhalde böyle bir pok.Kızlar çok mutsuzum
Genital siğilim olduğundan şüpheleniyorum. Dün banyo yaparken farkettim iyice iç tarafta.
Bugün doktora gittim devlet hastanesine tesadüfen sabah 9a randevu buldum. Süphemi söyledim. Muayene bile etmedi. Dedim benim süphem bu bir muayene edin belki başka bir şeydir yok bakmadı yani. Ona da ayrı sinir oldum
Bağışıklık sistemi güçsüzleiince ortaya çıkarmış. Vitamin değerlerim çok düşmüştü kötü durumdaydım. Dudağımı da uçuk sardı zaten. Bir yandan hamilelik bir yandan oğlumla uğraşmaktan güçsüz düştüm herhalde
Eşime de o kadar kızgınım ki. Başka bir yerden bulaşmış olma ihtimali yok. Tek partnerim o oldu yani. Elimden gelse bir kaşık suda boğarım onu da..
Tamda senin gibi düşünüyorum .ben oğlan 10 aylikken memeden kestim çünkü bel sırt agrilarim beni mahvediyordu ilac kullanmak zorundaydim o yuzden uykuları çok şükür düzeldi oglanin.dis zamani gece 5 kere uyaniyorsa 2 sinde eşimi dürtüyorum su verip pış pış yapıyor sonucta bende bunu yapıyorum.aile kadar erkekler aralarinda konuşuyor ya ondan benimki etkileniyor ben herşeyi yapıyorum diyor.normal olan sensin gerisi anormal o yüzden beni bağlamiyir diyip normallestiriyorum.heee ahh canım yapiyorsun öyle iyisin böyle yardimcisin diyip gazlasam herseferinde doğa üstü bir varlığım diye başıma kakar.Benim eşim kadar da benim etrafımdaki erkeklerden iş yapan hiç yoktur..hatta çoğunluğu bahsettiğin modelde. Aslında çok büyük bir handikap oldu yıllarca bu benim için. Ben çok çalışkan bir insanım, full time dışarda olan bir işi olsaydı da eşim, evde aval aval oturacağı yerde kalkıp yaptığı işleri başıma kalkmasaydı..ya da çocuğu 2 saat oyalasaydı da ben evin tüm işlerini görebilseydim.
Eşlerimizin böyle olması, etrafın ona “bulunmaz hint kumaşı” bize de “dünyanın en şanslı kadını” gibi bakmaları...sıkıntı yani:/ iki ev işiyle, alışverişle bitmiyor ki olay..tamam onu da yapmayanlar var ama bu bizim olduğu kadarıyla yetinmemizi gerektirmez. Bir de o yemek, o düzen, o işler, alışverişler herkes için yapılıyor, niye hep bize lütufmuş gibi dayatılıyor bilmiyorum. Benim eşim de çöpü atsa, onu bile iş yaptım diye söylüyor..geçen gün bi durdu düşündü, benim o akşam 8’de uyuyunca gece yarısına kadar yaptığım işleri “evet sen daha çok çabalıyorsun” diyebildi.
Ha bu kadar çabalıyorum ama istediğim gibi de değil hiçbirşey ama daha üstünü de ben zorlamıyorum şartlarımızdan dolayı.
Mesela ben şimdi işteyim, eşim sürekli “çocuklarla 3-4 saat nasıl kalacağım” diye söylenip duruyor. Biz bütün gün, aylarca kalabiliyoruz. Biz de insan evladıyız, olağanüstü bir gücümüz yok yani..sadece dayanmayı tercih ediyoruz, onlar gibi “ben kaçtım” moduna girmiyoruz. Kadınları kat kat katlayan bu erkek gücü, konu çocuk bakımı olunca nereye kaçıyor anlamıyorum.
Benim eşimin eski centilmenliğinin de gözümde şu an hiç değeri yok açıkçası. Yaptıklarını anlatsam, burdan köye yol olur misali, öyle ince, öyle naifti ki..
Dünden beri benim de çok moralim bozuk, eşimin öküz öküz halleri üzerine..
Hayat yeterince zor zaten, hele iki çocukla..keşke azıcık ince düşünmeyi tercih edip bizi hafifletseler.
Benim eşim öyle yapmamama rağmen daha düne kadar başıma kalkardı:/Tamda senin gibi düşünüyorum .ben oğlan 10 aylikken memeden kestim çünkü bel sırt agrilarim beni mahvediyordu ilac kullanmak zorundaydim o yuzden uykuları çok şükür düzeldi oglanin.dis zamani gece 5 kere uyaniyorsa 2 sinde eşimi dürtüyorum su verip pış pış yapıyor sonucta bende bunu yapıyorum.aile kadar erkekler aralarinda konuşuyor ya ondan benimki etkileniyor ben herşeyi yapıyorum diyor.normal olan sensin gerisi anormal o yüzden beni bağlamiyir diyip normallestiriyorum.heee ahh canım yapiyorsun öyle iyisin böyle yardimcisin diyip gazlasam herseferinde doğa üstü bir varlığım diye başıma kakar.
Gel axel sen de gelNeler konusmussunuz boyle...
Gel axel sen de gelkocaları çırpıştırıyoruz
İyi bişey mibenim cirpistircak yerim yokbenim koca yap diyince yapar, yap demezsen ses etmez. Neden yapmadin da demez.
calisma odasinda ki kaktus gibi takiliyorbilgisayar basindan kalkmiyor
İyi bişey mibilemedim:)
Benimki de tonla iş yapıyor ama şunu yap deyince acayip ağırına gidiyor, sanki küfretmişim gibi hal takınıyorçok acayip
100 kere hatırlatınca belki yer eder kafasında:/kendi kendine yapsa iyi bir sey olurdu. Mesela su an cok iyi bir sey yapmis. Ben hunharca yatak odasinda video izlerken, su almak icin mutfaga gittim i sirada salonda tv acikti, bir baktim ki oglan anakucaginda uyuyor, kanepe de esim. Oglan uyanmis onu uyutmus.
Boyle surprizler cok hos. Ama ayni seyi asla mutfakta 5 gundur duran bardagi makineye koymak icin "hatirlatmadan" yapmaz.
Komut olmadan hareket edemiyorlar.illa iş vereceksin yoksa ihh basmıyor kafaları kendinden anlayıp yapmazlar.erkekleri ağam paşam diye yetistirirsek olacak bu. kızımda bu düzeni kabullenmesin diye hep orgutledim kimsenin işini yapma herkes kendi işini kendi yapsın diye şimdi babasi su istese ee kalk al baba ayaktasin su istiyorsun diyorbenim cirpistircak yerim yokbenim koca yap diyince yapar, yap demezsen ses etmez. Neden yapmadin da demez.
calisma odasinda ki kaktus gibi takiliyorbilgisayar basindan kalkmiyor
Biz gecirdik eylulde Emreyle.Caresizlik resmen o ateşin dusmemesi.40 i gorduk.Cok gecmis olsun.6.hastalık olmuş malesef bugün kontrole götürdüm
Sağol Chelzy o kadar yükselmedi şükür. Peki döküntüleri başladıktan sora ateş tekrar çıktı mı. Doktor bir daha çıkmaz dedi amaBiz gecirdik eylulde Emreyle.Caresizlik resmen o ateşin dusmemesi.40 i gorduk.Cok gecmis olsun.