Ay ne tatili canım keşke... Yok yürümüyor tembel ayakta duruyor oturuyor hemen sanırım abileri bunu korkuttu. Yavrum sıralıyor mobilyalar tutuna tutuma gıdıyor ama yürümüyor valla benim de halim yok. Canlı ders, büyük 1.sınıfa gıdıyor onun canlı dersi ödevi. Diğeri 5.yasında onun oyunları. Son nunara sessiz sakin derken o da allahım ben nereye düştüm dercesine abilerini ısırıyor parmağıyla gözlerini oynuyor. Bızım ev tam survivor.. Ben bakıcı bulmadan önce perisandım
Yazıl bakıcı abla bebekle kendini odaya kilitliyor. Ben canlı dersteyken buyuk kendı canlı dersinden kaçıyor, ortanca da geliyor hadı oyna bizle.. Kadına dedım kapıyı kilitle.
Kadın da pişman oldu da basladı gına artık baslamıs bulundu..
Ay sen ne zaman doğurdun allahım çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün.. Gecen kendımı kız bebek dogurdugumu gördüm. Korkuyla bagırarark uyandım. Eşim diğer odada. Bana dıyor ki korkma korona senın işine yaradı. Çocuk mocuk olmaz. Ben covıd sayılarınartınca gene onu dıger odaya attım... Sıcak su koy göğüslere yarım saat beklet. Yumusayacak ve süt akacak elinle bıraz sağ sonra bebegi emsır cnm