Evet bene öyle biliyodum ama domtorumuz genel yapacakmış anestezi randevusu alacağız mecburen o yüzden sordum nasıl olacak diyeCanm genel anestezi ye ne gerek var. Genel anestezi beş altı yaş üstü çocuklarda yapılıyo. Oda durmaz falan diye. Bebeklerin bölgesel anestezi ile çok kolay oluo . Merak etme
Oy maşallah ne ara geçti vakit ya sağlıkla buyusunSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Neden genel yapıyor . Özel bı sebebi var mı. Normalde yapmazlar. Narkoz verilcek sonuçta. Siz bilirsiniz ama bence başka bı doktordan daha fikir alın.Evet bene öyle biliyodum ama domtorumuz genel yapacakmış anestezi randevusu alacağız mecburen o yüzden sordum nasıl olacak diye
Ay canm çok sevindim. Gözünüz aydın. Allah bağışlasınSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
İki çocuğun yaş yakınlığının da elbet kolaylıkları vardır. Ama 1. Kendi işini görebileceği vakit 2. Olursa daha iyi gibi. Mesala bugün küçük hasta olduğu için beni hiç bırakmadı. Büyük oğlum yemeğini kendi tek başına yedi, kendi kendine oyalandı oynadı, hatta kardeşini oynattı oyalansın diye.Ay inanılır gibi değil bu guruptaki ilk konuşmalar ve şimdi ikinci melekler bile gelmeye. Valla bi yanım imreniyo size bi yanımin ikinci çocuk fikrinden ödü kopuyo.
Ben genel istemem kucuk ya ama çokta doktor alternatifimiz yok müslüman doktor az bizden önce yaotiralar memnun ama daha dört altı aylıkken yaptıranlar lokal yaltirdi bende şaşırdım ama çocuğa travma falan mı olur acaba herşeyin farkina artık durmaz zaten o kesindeNeden genel yapıyor . Özel bı sebebi var mı. Normalde yapmazlar. Narkoz verilcek sonuçta. Siz bilirsiniz ama bence başka bı doktordan daha fikir alın.
Canım ben oğlumun kardeşi olmasını çok isterdim ama eşimin mesleği gereği yalnız büyüttüm . Çok zorlandım hala da zorlanıyorum o yüzden ikinci çocuk defterini kapadım ama ikinci çocuğu yapan herkese imreniyorum. Oğlum o kadar uyumlu ve huzurlu bi çocuk ki eskinden böyle değildi tabi ama şimdi sanki buyumuste küçülmüş gibi. Gel gelelim şartlar. Allah ona sağlık sıhhat versin o da yalnız büyüyecek artıkİki çocuğun yaş yakınlığının da elbet kolaylıkları vardır. Ama 1. Kendi işini görebileceği vakit 2. Olursa daha iyi gibi. Mesala bugün küçük hasta olduğu için beni hiç bırakmadı. Büyük oğlum yemeğini kendi tek başına yedi, kendi kendine oyalandı oynadı, hatta kardeşini oynattı oyalansın diye.
Bugün aklımdaydın cnm çok sevindim ALLAH analı babalı bbüyütsün bol bol emzir sarılık olmasın sütun yoksa azda olsa mama ver ben çok çektim sariliktanSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Idrar yolu olabilirmi cnm diş değilse egerAçık havaya çıktık salı günü. Ama kimseyle temasımız olmadı. Eşimde işi gereği pazartesi günü korona testi oldu rutin olarak negatif di.
Burun akıntısı yok, öksürük yok. Sadece ateş var. Çözemedim ben
Misss gibi günler sizi beklerSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Anladm canm hayırlısı olsun.Ben genel istemem kucuk ya ama çokta doktor alternatifimiz yok müslüman doktor az bizden önce yaotiralar memnun ama daha dört altı aylıkken yaptıranlar lokal yaltirdi bende şaşırdım ama çocuğa travma falan mı olur acaba herşeyin farkina artık durmaz zaten o kesinde
Maşallah canim,çok sevindimSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Biz dört diş. Dört dişte beş kere ateslendi.Bebeği 16 dişli anneler size de özeniyorumEminim zor zamanlardır o dişlerin çıkma süreci ama sona yaklasmissiniz.Biz daha 6 disteyiz,kaç ay daha uykusuzluk huysuzluk bilemiyorum
Yaaa gözünaudınn sağlıklı bir ömrü olsun inşallah darısı bana :)Selam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Bebeğin büyüyünce fikrin değişebilir belki. Bir cesaret gelir. Umarım eşinin mesleği ne kadar mümkün bilmiyorum ama yanınızda olmaya evrilir.Canım ben oğlumun kardeşi olmasını çok isterdim ama eşimin mesleği gereği yalnız büyüttüm . Çok zorlandım hala da zorlanıyorum o yüzden ikinci çocuk defterini kapadım ama ikinci çocuğu yapan herkese imreniyorum. Oğlum o kadar uyumlu ve huzurlu bi çocuk ki eskinden böyle değildi tabi ama şimdi sanki buyumuste küçülmüş gibi. Gel gelelim şartlar. Allah ona sağlık sıhhat versin o da yalnız büyüyecek artık
Bilemiyorum ki Platinus, genel hali iyi şükür, sadece uzanmak istiyor arada. Onun harici oynuyor, dans ediyor abisiyleIdrar yolu olabilirmi cnm diş değilse eger
Insallah cnBilemiyorum ki Platinus, genel hali iyi şükür, sadece uzanmak istiyor arada. Onun harici oynuyor, dans ediyor abisiylebakalım pazartesine geçmez ise doktora gideceğim. Umarım düzelir o zamana
Insallah canim bence diştir geçen benim oglumdada sesi kisildi nezle gibi ama azi disleri usten cikti alttan cikmak uzere şişmiş ates yokdu 5gun surdu ses kisikligi bugun duzelmisdi her bebekde farkli oluyor diş donemiBilemiyorum ki Platinus, genel hali iyi şükür, sadece uzanmak istiyor arada. Onun harici oynuyor, dans ediyor abisiylebakalım pazartesine geçmez ise doktora gideceğim. Umarım düzelir o zamana