Geçmiş olsun cnm diş ateşidir 38.2gecmedikce götürme bir yereBizim orta da diş de yok, uzun sürmez umarım inşallah çabucak atlatır lar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm diş ateşidir 38.2gecmedikce götürme bir yereBizim orta da diş de yok, uzun sürmez umarım inşallah çabucak atlatır lar
Balıkta normalde d vitamini var ama balık yağında var mıdır bilmiyorum. Eğer aldığınız üründe yoksa devam edin ama varsa d vitaminin fazlası da tehlikeli diye hatırlıyorum. Ben artık d vitaminini de sürekli veemiyorum iki üç günde bir veriyorumHanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye
Biz 12tane cnm 20tane olunca tamamlıyor az kalmış normal bazı çocuklar erkenci arkadaşın 1yasinda dişi hiç yok üzülüp duruyorAy bizim kuduruğun sürekli dişi çıkıyo ben anlamadım bu işi en az 16 diş var aklım gidiyo ısırıp etcek diye, geçen aşıya götürünce doktor ağzına baktı üşendi kadın saymaya resmen. Bu kadar çıkartan var mı ya başka, bu bi sorun mu, doktor da bişey demedi ama. Sanki yüz diş çıkarcakmış gibi hissediyorum
Gece 38 i gördük. Şimdi 37.4, genel keyfi orta şu anda. Orta da diş de görünmüyor pazartesi duruma göre bakıcam artık. Teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm diş ateşidir 38.2gecmedikce götürme bir yere
Bizim de 16 diş canım. Son 4 tane kaldı 2. azılar. Sonra rahatlıcaz :) hayır neden sorun olsun. Sadece erken çürüme oluyor diye duymuştum ama sonuçta ilkokul çağında hepsi değişecekAy bizim kuduruğun sürekli dişi çıkıyo ben anlamadım bu işi en az 16 diş var aklım gidiyo ısırıp etcek diye, geçen aşıya götürünce doktor ağzına baktı üşendi kadın saymaya resmen. Bu kadar çıkartan var mı ya başka, bu bi sorun mu, doktor da bişey demedi ama. Sanki yüz diş çıkarcakmış gibi hissediyorum
Canm genel anestezi ye ne gerek var. Genel anestezi beş altı yaş üstü çocuklarda yapılıyo. Oda durmaz falan diye. Bebeklerin bölgesel anestezi ile çok kolay oluo . Merak etmeKizlar genel anestezi ile sünnet yaltiran oldumu
Disari hic cikmadiysaniz eger gozlemle. Butun belirtiler koronaya da usutmeye de gribe de benziyor. Hastaneye gitseniz bile once korona mi diye bakarlar.İnşallah, pandemi dönemi insan hasta olacaklar diye korkuyor. Bu kış bir bitseydi hayırlısıyla
Kızlardan beş altı diş diye okuyunca dedim bizimkine noluyo valla ben de fırçalamaya çalışıyorum, parmak fırçasıyla olmuyor ellerim parçalandı ısırmasından artık, normal fırçayla da artık ne kadar iyi oluyodur bilmemBizim de 16 diş canım. Son 4 tane kaldı 2. azılar. Sonra rahatlıcaz :) hayır neden sorun olsun. Sadece erken çürüme oluyor diye duymuştum ama sonuçta ilkokul çağında hepsi değişecek
Açık havaya çıktık salı günü. Ama kimseyle temasımız olmadı. Eşimde işi gereği pazartesi günü korona testi oldu rutin olarak negatif di.Disari hic cikmadiysaniz eger gozlemle. Butun belirtiler koronaya da usutmeye de gribe de benziyor. Hastaneye gitseniz bile once korona mi diye bakarlar.
Çiş sonrasi hic yıkama silme değiştir ıslak mendilden daha iyidir.popoya hiç islak mendil kullanmadik .ben halen eli yüzü için islak bebek pamuğu kullanıyorum.kizimdan biliyorum islak mendiller mahvediyor.Geçmiş olsun onlar öyle ağlarken bir şey yapamamak zor ya
Benimki de dün uykusundan uyandı öyle ağlıyor ki su veriyorum yok yemek veriyorum yok gezdiriyorum yok emzirmeye çalıştım onu bile istemedi. Meğersem poposu yanmış pişik olmuş. Dün ilk defa ıslak mendil kullandım uyumadan önce temizledim bezledim çok kötü yanmış kabarmıştı
Bizimki de semmame oynuyor , ben halay müziğine oynayan çocuğu sevmezdim geldi beni buldu.Oğlum mezdekeye oynuyor
Biz ikisini de kullaniyoruz.Hanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye
Erken çıkan erken dökülür derler onun haricinde sorun falan olmaz.100 diş çıkartmakAy bizim kuduruğun sürekli dişi çıkıyo ben anlamadım bu işi en az 16 diş var aklım gidiyo ısırıp etcek diye, geçen aşıya götürünce doktor ağzına baktı üşendi kadın saymaya resmen. Bu kadar çıkartan var mı ya başka, bu bi sorun mu, doktor da bişey demedi ama. Sanki yüz diş çıkarcakmış gibi hissediyorum
Balık yağı vermiyorum ama d vitamini veriyorum hala 3 damlaHanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye
Ay bizim kuduruğun sürekli dişi çıkıyo ben anlamadım bu işi en az 16 diş var aklım gidiyo ısırıp etcek diye, geçen aşıya götürünce doktor ağzına baktı üşendi kadın saymaya resmen. Bu kadar çıkartan var mı ya başka, bu bi sorun mu, doktor da bişey demedi ama. Sanki yüz diş çıkarcakmış gibi hissediyorum
Bizim de 16 diş canım. Son 4 tane kaldı 2. azılar. Sonra rahatlıcaz :) hayır neden sorun olsun. Sadece erken çürüme oluyor diye duymuştum ama sonuçta ilkokul çağında hepsi değişecek
Bizimki de fircalatmiyo ben de her yemekten sonra mutlaka su veriyorum en azından ağzı temizlensin diyeKızlardan beş altı diş diye okuyunca dedim bizimkine noluyo valla ben de fırçalamaya çalışıyorum, parmak fırçasıyla olmuyor ellerim parçalandı ısırmasından artık, normal fırçayla da artık ne kadar iyi oluyodur bilmem
Aaa maşallah Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Ayy içim böyle bi kıpır kıpır oldu niye bilmiyorum. Allah meleklerimizin yolunu bahtını açık etsin. Adına çok sevindim. İnşallah gazsız uykucu güzel huylu bi bebek olsun annesini yormasin. Allah sana sabır ve kolaylık versin. Doğum hikayeni de bekliyorumSelam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Allah analı babalı büyütsün canım ya ne güzel kokla doya doyaSelam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Allah analı babalı buyutsun. Hayirli olsun. Ismini ne koydunuzSelam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.Selam kızlar, ben tekrar anne oldum Dün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.