Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün nasıl güzel kokuyodur şimdiSelam kızlar, ben tekrar anne oldumDün akşam 5 buçukta normal doğum ile kucağıma aldım pembis, çenesi gamzeli tontik bisi çok duygulandım benim mı bu diyip durmuşum ikimizde Iyyiz evimizdeyiz.
Çok çok güzel bir koku hemde. Ne satın alınır ne yapılabilir ne formülü var ne recetesi Rabbimin mucizesi melek onlarbHayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün nasıl güzel kokuyodur şimdi
Hayırlısıyla bı olsaydık içimde sıkıntı sağolasın cnm bu arada cvp icinAnladm canm hayırlısı olsun.
Gozun aydin canimHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu duyguyu tekrar tatmak harika kesinlikle o koku o sıcaklık. Ara kısa olunca bu benim mı oluyosun . Gelelim doğuma. Bebeğimin boynunda kordon vardı nstde kalp atışı zayıflayınca kendimiz başlatalım doğumu diye konuştuk. Planladık Ve ağrıları başlattılar suni sancı ile devam ettik . sabah 6 da yatış yaptım akşam 5te doğurdum ama bittim tükendim sıfır açıklık birde. ikinamadim gücüm kalmadı derken doğum masasında buldum kendimi. Tek dikiş ile yürüyerek çıktım dogumhaneden3750 gr 51 cm bir bebis . Demem o ki 2. Doğum kolay olur efsanesi bana olmadı. İlkinden dahada zorlandım. Sebebide kendinden gelmeyen sancılarım doğum sürecim. Insallah sizler doğuma kendi sanciniz suyunuz tam açıklıkla gidersiniz Suni sancı benim kaderim ilkindede böyleydi ama daha kolaydi
İnşallah büyümeleri kolay olur canım. Paylaştığın için teşekkür ederiz. Allah yuvana huzur mutluluk sağlık versin. Güzel günler görün. Öpüyorum meleklerini de seni de . Beni de heycanlandirdi senin yaptığın doğumHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu duyguyu tekrar tatmak harika kesinlikle o koku o sıcaklık. Ara kısa olunca bu benim mı oluyosun . Gelelim doğuma. Bebeğimin boynunda kordon vardı nstde kalp atışı zayıflayınca kendimiz başlatalım doğumu diye konuştuk. Planladık Ve ağrıları başlattılar suni sancı ile devam ettik . sabah 6 da yatış yaptım akşam 5te doğurdum ama bittim tükendim sıfır açıklık birde. ikinamadim gücüm kalmadı derken doğum masasında buldum kendimi. Tek dikiş ile yürüyerek çıktım dogumhaneden3750 gr 51 cm bir bebis . Demem o ki 2. Doğum kolay olur efsanesi bana olmadı. İlkinden dahada zorlandım. Sebebide kendinden gelmeyen sancılarım doğum sürecim. Insallah sizler doğuma kendi sanciniz suyunuz tam açıklıkla gidersiniz Suni sancı benim kaderim ilkindede böyleydi ama daha kolaydi
Benim oğlum da korkardı çıt sesine uyuyamazdi. Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versinYagmur yagdigi icin oglan uyumuyor, uyuyamiyor. İlk kez gok gurultusunden korkuyor.
Gözünaydın happy, hoşgelmiş minik prensesHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu duyguyu tekrar tatmak harika kesinlikle o koku o sıcaklık. Ara kısa olunca bu benim mı oluyosun . Gelelim doğuma. Bebeğimin boynunda kordon vardı nstde kalp atışı zayıflayınca kendimiz başlatalım doğumu diye konuştuk. Planladık Ve ağrıları başlattılar suni sancı ile devam ettik . sabah 6 da yatış yaptım akşam 5te doğurdum ama bittim tükendim sıfır açıklık birde. ikinamadim gücüm kalmadı derken doğum masasında buldum kendimi. Tek dikiş ile yürüyerek çıktım dogumhaneden3750 gr 51 cm bir bebis . Demem o ki 2. Doğum kolay olur efsanesi bana olmadı. İlkinden dahada zorlandım. Sebebide kendinden gelmeyen sancılarım doğum sürecim. Insallah sizler doğuma kendi sanciniz suyunuz tam açıklıkla gidersiniz Suni sancı benim kaderim ilkindede böyleydi ama daha kolaydi
Yaa hoşgeldi minik prenses, gözünüz aydın happy:) çene gamzesi var demişsin, benim kızın da var hep ordan öperimHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu duyguyu tekrar tatmak harika kesinlikle o koku o sıcaklık. Ara kısa olunca bu benim mı oluyosun . Gelelim doğuma. Bebeğimin boynunda kordon vardı nstde kalp atışı zayıflayınca kendimiz başlatalım doğumu diye konuştuk. Planladık Ve ağrıları başlattılar suni sancı ile devam ettik . sabah 6 da yatış yaptım akşam 5te doğurdum ama bittim tükendim sıfır açıklık birde. ikinamadim gücüm kalmadı derken doğum masasında buldum kendimi. Tek dikiş ile yürüyerek çıktım dogumhaneden3750 gr 51 cm bir bebis . Demem o ki 2. Doğum kolay olur efsanesi bana olmadı. İlkinden dahada zorlandım. Sebebide kendinden gelmeyen sancılarım doğum sürecim. Insallah sizler doğuma kendi sanciniz suyunuz tam açıklıkla gidersiniz Suni sancı benim kaderim ilkindede böyleydi ama daha kolaydi
Az kalmış aynen bizim, ama çok pis ısırıyor umay ben böyle bişey görmedim yeğenlerim de falan, heycanlanıp oyuna kaptırınca çocuk tutup ısırıyo, eşimin köprücük kemiğini bi ısırdı kan revanBalık yağı vermiyorum ama d vitamini veriyorum hala 3 damla
Kızlar bebeklerimizi değişelim mibizimkinin daha 6 tane var. Şaka bir tarafa da maşallah az kalmış diş dertlerinin bitmesine
Evet su ben de veriyorum zaten suyu da çok seviyo şükür, normal fırçayı da arada eline veriyorum ne kadar sürttürse kârdır diyeBizimki de fircalatmiyo ben de her yemekten sonra mutlaka su veriyorum en azından ağzı temizlensin diye
Benim kıza ateş yapmıyor çok şükür, ama içten alev alıyo ben biliyorum çorap tutmuyo duvarlara yapışık geziyo çocukBebeği 16 dişli anneler size de özeniyorumEminim zor zamanlardır o dişlerin çıkma süreci ama sona yaklasmissiniz.Biz daha 6 disteyiz,kaç ay daha uykusuzluk huysuzluk bilemiyorum
Bebeğin biraz iri bebek canm. Belki ondan zorlandın. Neyse boşver oldu bitti çok şükür. Kucağında iki yavrum var. Bı kiz bı erkek. Allah iki güzelliği de tattirdi sana. Bol bol kokla. İki yavrunla güzel bı hayat dilerim. Kolay gelsin şimdiden. Kim var yanında yardımcı olmak için.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Bu duyguyu tekrar tatmak harika kesinlikle o koku o sıcaklık. Ara kısa olunca bu benim mı oluyosun . Gelelim doğuma. Bebeğimin boynunda kordon vardı nstde kalp atışı zayıflayınca kendimiz başlatalım doğumu diye konuştuk. Planladık Ve ağrıları başlattılar suni sancı ile devam ettik . sabah 6 da yatış yaptım akşam 5te doğurdum ama bittim tükendim sıfır açıklık birde. ikinamadim gücüm kalmadı derken doğum masasında buldum kendimi. Tek dikiş ile yürüyerek çıktım dogumhaneden3750 gr 51 cm bir bebis . Demem o ki 2. Doğum kolay olur efsanesi bana olmadı. İlkinden dahada zorlandım. Sebebide kendinden gelmeyen sancılarım doğum sürecim. Insallah sizler doğuma kendi sanciniz suyunuz tam açıklıkla gidersiniz Suni sancı benim kaderim ilkindede böyleydi ama daha kolaydi
Amaan o nasıl ısırmakmış öyleAz kalmış aynen bizim, ama çok pis ısırıyor umay ben böyle bişey görmedim yeğenlerim de falan, heycanlanıp oyuna kaptırınca çocuk tutup ısırıyo, eşimin köprücük kemiğini bi ısırdı kan revanalışkanlık yapmasın diye tepki vermiyoruz ama napıcaz bilemedik
Aynen canm şükürler olsun çok sağol, yanımda şuan annem ve Kayinvalidem var dövüşene kadar beraberlerBebeğin biraz iri bebek canm. Belki ondan zorlandın. Neyse boşver oldu bitti çok şükür. Kucağında iki yavrum var. Bı kiz bı erkek. Allah iki güzelliği de tattirdi sana. Bol bol kokla. İki yavrunla güzel bı hayat dilerim. Kolay gelsin şimdiden. Kim var yanında yardımcı olmak için.
Sağol canmm bende sasirdim bizde hiç çenesi gamzeli yok ne tatli bisiYaa hoşgeldi minik prenses, gözünüz aydın happy:) çene gamzesi var demişsin, benim kızın da var hep ordan öperim
Bizimki önce bi anlamadı daha çok beni özlemiş sarıldık aglaştık . Sonra farketti cici yapmak istedi biz bak kardeş ne tatli gibi sevdirmeye çalıştık sert cicilerle bisiler yapmaya gayret etti yalandan gülücüklerGözünaydın happy, hoşgelmiş minik prensesBizim oğlanlar aynı gün doğumlu 22 ekim. Sen bir şey yazınca en yakın doğumlu diye seninkiyle benimkini bir karşılaştırırdım. Şimdi seninki abi oldu maşallah. Kardeşini görünce ilk neler yaptı anlatır mısın?
Aynen canm şükürler olsun çok sağol, yanımda şuan annem ve Kayinvalidem var dövüşene kadar beraberlerSonra teker teker giderim evlerine öyle zaman gecer die dusunuyorum
Sağol canım aminn. Zor tabiiki bakalım öyle böyle buyuceklerGozun aydin canim
Ne yalan soyleyeyim cok ozendim ama yasadiklarimi dusununce korku basiyor.
Allah kolyliklar versin