2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim oğlum hiç umursamıyo müziği . Başlarda acaba bi sorun mu var diye düşünüyodum ama şükür iyi sadece dans etmeyi sevmiyo belli ki
Benim büyük oğlan dans pek sevmez. Koşmayı çok seviyor. Hatta anaokulunda palyaço gelmişti. Dans etmislerdi. Benimki oturmuş sadece. Çok üzülmüştüm. Biraz ağır abi. Büyüdükçe anlıyorum. Yapısı ağır olcak. Küçüğe gelince kapı gicirtisi olsa hemen dans eder. Popo dansı yapio hep. Kore kliplerine bayılıyor . Ve şarkı seciyo resmen. Her şarkıyı da beğenmez . Black Pink şarkısı favorimiz. Çok renkli çok hareketli bı klip . Aç izlet bakalım. Bunuda sevmezse senin oğlan da ağır abi olcak demektir

Bizim dört diş var hala. Ama alt yanlar aşılar falan acayip kabarmış. Bilmem kaç tane peş peşe cikcak. Yandık valla. Zaten huysuz.

Merhaba kızlar, bebeğim öğle uykusundan uyandı 37. 2 aşısı var. Diş etleri kırmızı duruyor. Eşimde yok 10 gün umarım hasta değildir

Bu müziği de denicem ama çok denedim çünkü yeğenim oynardı çok hoşumuza giderdi bu öyle olmadı.

Merhaba kızlar, bebeğim öğle uykusundan uyandı 37. 2 aşısı var. Diş etleri kırmızı duruyor. Eşimde yok 10 gün umarım hasta değildir
Benim oğlumun da hafif ateşi var ama olcmedifim için bişey diyemiyorum dişler kabariksa ondandır zaten. Ben öyle düşündüğüm için doktora falan goturmedim. Aşısı varsa mecburen doktora gidecek ama testler falan yapar bi sağlık sorunu var mı diye. Aşı yapacağını sanmam. Çünkü hastayken yapılmıyo diye biliyorum ve emin olmak için erteleyecektir

Geçmiş olsun, evet ateş olunca aşıyı erteliyorlar mutlaka, diş ateşı olsa bile yapmıyorlar.
Halsizde benim ki umarım diş ateşi dir. Diş ateşi olsa halsizlik olmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun, evet ateş olunca aşıyı erteliyorlar mutlaka, diş ateşı olsa bile yapmıyorlar.
Halsizde benim ki umarım diş ateşi dir. Diş ateşi olsa halsizlik olmaz diye düşünüyorum
Benim oğlum ilk dişlerde 3 gün yoğun ateş olmuştu calpol verdiğim zaman bile çok halsizdi. Yani ateş halsizlik de yapar diye düşünüyorum en azından benim oğlumda öyle. Şimdi hafif ateşi var ve sık sık kucağıma gelip uzaniyo . Çok çabuk yoruluyo gelip bağrımda dinleniyo

Bizim orta da diş de yok, uzun sürmez umarım inşallah çabucak atlatır lar

Kızlar şuan dört tane disimiz var büyümüş. Dört beş tane de kabarmis yolda. Ne zaman gelir bilmem. Her dişte ateslendi mutlaka. Hatta bu hafta önce 38 oldu. Akşam yatarken ve gece dörtte fitil attım. Sabah hafif sıcaktı. Tekrar vermedim. Sonra ateş olmadı bidaha. Dişler kabarmis ona bağladık. Enfeksiyon a bağlı ateş düşse bile tekrar çıkar . Bence diş ateşi bu.

İnşallah rahat atlatirsiniz. Ben soğuk dilimledigim meyvelerden veriyorum kemirmek hem hoşuna gidiyo hem de soğuk rahatlatıyo. Müsaade ederse elimle masaj yapıyorum ovuyorum. Başta çok rahatsız oluyo ama sonra mizirtisi kesiliyo. Ovduktan sonra kısa sürede olsa rahatliyo

Bende ovuyorum. Misvak veriyorum arada. Kemire kemire gezio

Bizimki de 37.3, ateş düşürücü verdim bi saat 4 de evde tekim korktum yükselmesinden. Şimdi yine 37.3 umarım yükselmez daha da

Bizimki de 37.3, ateş düşürücü verdim bi saat 4 de evde tekim korktum yükselmesinden. Şimdi yine 37.3 umarım yükselmez daha da
Ben 38 olmadan fitil vermiyorum. 38 olunca fitil atıp takip ediyorum. Gece dört saat sonra tekrar yükselirse tekrar atıyorum. Enfeksiyon olunca zaten tekrar ediyor. Düşüyor tekrar yükseliyor. O zaman doktora götürüyorum. 38 asmazsa sıkıntı yok. İnsan korkuyor . Ateş en korktuğum şey benim

Aynen benim de. Eşim evde olsa 38 i beklerim ben de. Şimdi yükselir düşüremezsem korkusu var. Biraz önce de kustu. Üşüttü sanırım

Aynen benim de. Eşim evde olsa 38 i beklerim ben de. Şimdi yükselir düşüremezsem korkusu var. Biraz önce de kustu. Üşüttü sanırım
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah daha fazla yükselmez. Benim oğlum bir de çok yedirdiysem kusuyo . Yani belki böyle bi nedenden de kaynaklanmış olabilir diye söylemek istedim. İnşallah önemli biseyi yoktur.

İnşallah, pandemi dönemi insan hasta olacaklar diye korkuyor. Bu kış bir bitseydi hayırlısıyla

Hanımlar balık yagi verenler dvitaminide kullaniyormusunuz aklıma takıldı ben ikisinide veriyorum kışın d vitaminini kesme dedi doktorurum balık yağıda aldım sormadim ikisi bir kullanırım mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…